A SEN is felkerült a figyelmeztető listára

Jó szokásomhoz híven, havonta egyszer végignézem az MNB figyelmeztetésekről szóló oldalait ABC sorrendben, hátha találok valami újdonságot. Nos, ma is volt egy, mégpedig a SEN-re vonatkozó figyelmeztetés, amit kiadtak a magyarországi és az Egyesült Királyságbeli cégre is.
Ez azt jelenti, hogy a SEN nem rendelkezik semmilyen engedéllyel, amivel befektetési szolgáltatást vagy pénzügyi tevékenységet végezhet. Tehát, mielőtt valaki félreérti – ez nem letiltás, hanem pusztán egy figyelmeztetés, hogyha ilyen tevékenységet végezne a cég, akkor bizony tilosban járna. Abban az esetben, ha valaki ilyesmit tapasztal, akkor állampolgári kötelessége jelenteni azt az MNB Piacfelügyeletnek.

A SEN is felkerült a figyelmeztető listára” bejegyzéshez 4 hozzászólás

Új írása

  1. A SEN-ben az a jó, hogy az autók nem kerültek a szélhámosok birtokába.
    Ha borul a bili, egy tollvonással lefoglalhatók, a forgalomból kivonhatók.

    Kedvelés

  2. Új csoda üzlet a láthatáron: https://way-capital.com
    Egy régi motoros küldött róla tájékoztató levelet. 😉

    A szokásos csodamódszer, csak talán nem annyira túlzóak az ígéretek.
    Kis nyomozás után első körben minden (cég, közösségi profilok) 2018 szeptembere és decembere között jött létre. A domain regisztráció szerint a tulajdonos John Waters, tippelhető, mennyi infó található mind róla, mind a cégről (pl LindekId). A telefonszám egyéni előfizetőt takar, de a kedvencem: a szerver ip címe Lengyelországi 🙂 (http://way-capital.com.stat001.com)

    Én már várom az első videót róla, az öt oldalas email nem győzött meg.

    Kedvelés

Hozzászólás

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑