Magamról

Ahogyan a blog első cikkében is írtam, 2011. óta foglalkozom internetes pénzkereséssel, befektetésekkel. Számtalan befektetési programot próbáltam ki ezalatt és egyre inkább rá kellett jönnöm, hogy egy újfajta bűnözési ág alakult ki. Ez pedig a befektetési-átverés weboldal üzemeltetés. Sokan HYIP programként ismerhetik őket, de a kriptopénzek elterjedése óta megjelent egy új forma az ICO (meg kell jegyezni, hogy nem minden ICO csalás, de jól látszik, hogy a bűnözők ezt az irányt is kinézték maguknak). Az internet arctalansága és névtelensége mögé bújva egy kialakult és folyamatosan újratermelődő és bővülő bűnözői kör csalja ki a gyanútlan emberek pénzét. Mindezt állandóan újrakezdve, miután bezárják előző weboldalukat, rögtön egy újat indítanak új arculattal és befektetési tervekkel. A kapzsi emberek pedig újra és újra bedőlnek a hazug ígéreteknek. és nem számít, hogy már több alkalommal átverték őket, gondolkodás nélkül dobálják be a pénzüket a kútba. Miközben a rendőrség szerte a világon csak széttárja a kezét, mert tehetetlen. És a bűnözők jól tudják ezt, ezért merik újra és újra megtenni.

Nincs túl sok eszközöm, hogy felnyissam az olvasók szemét. Talán egy érvem van, amivel hatni tudok. Nézz vissza a saját történetedben és mondd meg magadnak őszintén, hány sikeres befektetésed volt az elmúlt években. Olyan, ahol nem jártál pórul és ami évek múltán is ugyanúgy működött. Valószínűleg egy kezeden meg tudod számolni. Én is így vagyok ezzel. Ma már nagyon meggondolom, hogy mibe fektetek pénzt.

A másik eszközöm, hogy feltárom a legagresszívebben terjesztett cégek hátterét és tételesen cáfolom meg állításaikat, bizonyítékokkal alátámasztva. Hogy elfogadod-e, az már a te dolgod. Több alkalommal kaptam már “perrel fenyegetést”, hogy hagyjam abba a hitelrontást. Pedig véleményem szerint nem hitelrontás, ha leírom az igazságot egy-egy vállalkozásról. Nem véletlen, hogy megkeresnek ezek a cégek és megpróbálnak nyomást gyakorolni rám. Nem fogok hallgatni, azt megígérem!