Watfordcorp – itt a párja a Crowd1-nek

Na, hát itt az újabb gyöngyszem, ami nagyjából egy időben indult a Crowd1-el. Ez a Watfordcorp, ahol az már látszik, hogy nem nagyon tudnak újat kitalálni a csalók, de most már ötvözik is a különféle becsalogató kulcsszavakat. Olvassuk csak végig, zárójelben a megjegyzéseim:

Saját fejlesztésű „People to Company” üzleti modellre épül a WATFORD LLC. Az Egyesült Államokbeli székhellyel rendelkező holding 4 leányvállalatot foglal magában:
– zöld energia, főleg szél,és napenergia (volt már)
– aranybányászat (volt már)
– hulladékgyűjtés és újrahasznosítás (volt már)
– valamint kannabisz alapú étrend-kiegészítők és kozmetikumok gyártása és forgalmazása (volt már)
A 4 vállalat (edv-recycling.com),(nmwenergy.com), (goldminebmd.com/), (marijuana-diet.com) már több éve működnek sikeresen, de a kisbefektetőknek csak ettől az évtől elérhető. A partnerek részére ez gyakorlatilag négyféle vállalati részvény vásárlását teszi lehetővé, ami (heti fix jóváírással) havi szinten mintegy 25 %-os hozamot biztosít. A részvényeket 1 év múlva a vállalat visszavásárolja, ha el szeretnéd adni. Hozamok és bónuszok a jóváírásokat követően bármikor kivehetők. Fizetési lehetőségek: PM, Payeer, BTC, ETH, és természetesen belső pénztárcából is.


Először ezek a valódinak tűnő, nagyon hangzatos kifejezések pl. “people to company”, leányvállalat, maga a név: Watfordcorp LLC, stb. Csupa olyan kifejezés, amely azt szolgálja sugallni, hogy ez egy valódi üzlet, ide aztán bátran be lehet fizetni.
Szögezzük le az elején: Richard Watford nem létező személy, egy brit akcentussal beszélő színésszel játszatják el a szerepét. A BehindMLM itt foglalkozik a kérdéssel és a Watfordcorp-pal.

Vannak aztán ugye, ezek a honlapok a leányvállalatokról. Baromi hitelesnek tűnik, hogy négy különálló honlap kapcsolódik a Watfordcorp-hoz. Első látásra minden rendben velük.
Csak úgy szúrópróbaszerűen megnéztem a TEAM-et az edv-recycling.com honlapon. Némi guglizás után kiderült, hogy a TEAM tagjai összelopkodott fotókkal, hamis nevekkel ellátott fantomok, kezdve a CEO-val Liam Ly-vel!

Ezután kedvem támadt ellenőrizni a másik honlapot is, hátha ott legalább találok egy valós személyt. Az nmwenergy.com oldalán sem sikerült létező személyt találni, ami kissé furcsa olyankor, amikor egy céget szeretnénk leellenőrizni. A CEO itt is egy kitalált figura, valami Drew Thacker, akiről semmit nem lehet találni a neten. Persze vannak ilyen nevek, de nem stimmelnek a honlapon feltüntetett arcképekkel. A többiek sem létező személyek, illetve más az identitásuk mint ami a honlapon szerepel.
Hát akkor nézzük a harmadik honlapot: goldminebmd.com. Valahogy éreztem, hogy ez lesz a kedvencem és nem is csalódtam. Bastanov Madzhan nevű CEO nem létezik csak ezen a honlapon van megemlítve. Mit mondjak, rohadt érdekes. Tyler Lewis elég öregnek tűnik a TEAM-ben, róla biztosan lesz valami infó, de róla is csak kosárlabadázó verziót találtam, aki 30 évvel fiatalabb és afroamerikai. Mark Wagnerről még annyit se. Szóval ez a honlap is kapufa, eltekintve az összelopkodott aranybánya fotóktól.

Van aki tényleg elhiszi azt, hogy egy 5 aranybányával rendelkező cégnek pont Mari néni 25$-jára van szüksége Simagöröngyösről???

Na, de nézzük akkor a negyedik leányvállalatot: marijuana-diet.com
Itt sem jártam sikerrel a vezetőség tagjaival. Senki nem létezik a felsorolt TEAM-ben, úgyhogy elengedtem ezt a részét a nyomozásnak.

És bevallom el is ment a kedvem a további kutatástól, mert ahol ennyi emberre nem lehet rákeresni az interneten, arról nekem az AGAM jut az eszembe, ahol állítólag 27 szakértő foglalkozott az üzlettel, de ezek közül egyik sem volt fellelhető.

Mellékszál, hogy egyik honlap adatai sem nyilvánosak, beleértve ebbe a Watfordcorp honlapját is.
Részvények? Ugyan már!! Megkérem azon olvasóimat, akik esetleg benne vannak ebben az “üzletben”, hogy valaki mutasson már nekem egy részvényt ettől a cégtől!
A százalékokat hagyjuk, legyen elég ennyi, hogy nincs olyan részvény a világon, amelyik havi 25%-ot termel! De ha van, akkor azonnal vevő vagyok rá!

És akkor a csúcs baromságot hagytam a végére: “A részvényeket 1 év múlva a vállalat visszavásárolja, ha el szeretnéd adni.
Kérdésem: Ki az az őrült elmebeteg, aki el akarná adni a havi 25%-ot termelő részvényeit????
Egy év múlva nem lesz Watfordcorp LLC – most sincs, nem is volt soha.

Emeberek! Ébresztő!!!

Watfordcorp – itt a párja a Crowd1-nek” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Megemlíteném még az exway.pro oldalt is, ez a hármas fut most az MLM-es facebook csoportokban.
    NAPI 6% hozamígéret, tavaly december 23.-i bejegyzésű cég a szokásos 1 GBP tőkével.
    A honlapjuk szerint már 2018 november óta működnek.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s