CROWD1 – ígérethalmaz

Az utóbbi hetekben egyre gyakrabban kerül elém ez a viszonylag újnak számító honlap, amely valóságos ígérethalmazt borít az olvasóra. December környékén indult és mostanra már hatalmas követőtábora van, csak a Facebook-csoportban 35000-en vannak, de nem tudjuk hányan vesznek részt ténylegesen ebben a hatalmas pilótajátékban.

Miért írom hogy pilótajáték? Nézzük az ajánlatot (nehogy valaki elhiggye!!!):

– Közösségi finanszírozó rendszer
– Steamling bónusz
– Bináris Bónusz
– Sportfogadás

Az év legjobb legnagyobb lehetősége! Minimum 100 euró befizetéssel el lehet kezdeni, több fajta módon. Bitcoinban is befizetheted a kezdőtőkét.
Egy svéd úriember alapított egy céget, aki belép, részedést kap a cég online játék és online szerencsejáték partnereinek forgalmából. Online szerencsejáték termékei és szolgáltatásai, online kaszinó, póker és egyéb kártyajátékok, sport fogadás. 99 €-val elkezdhető, passzívan heti 2,5 % azaz havi 10 % részesedést kapsz.Van egy bináris affiliate program is, ami egyedül álló és amiben a fentről jövők után is van jutalék, de a részesedést természetesen akkor is fizeti, ha nem hoz be az ember senkit sem. Világszerte 2 millió ember van benne, Magyarországon most indult pár napja. Magyarországon heti passzív jövedelem a céghez utánad csatlakozó összes tag után!

Óriási promóció !!!!!Veszel egy 99€ csomagot, akkor a cég 299€ értékű csomagot ad!! Ha 299€ értékü csomagot veszel, akkor 799€ csomagot kapsz!!Ha 799€ csomagot veszel, akkor 2499€ értékű csomagot kapsz!! Minden tulajdonjoggal együtt!!!


Akkor vesézzük ki gyorsan:
– ezek az ilyen-olyan bónuszok, egyértelműen nem kitermelhetőek egy ilyen jellegű rendszerben, kivéve ha a befizetők pénzéből történik. Ez azonban nem fog sokáig működni, mert ahogy elfogynak az új befizetők, összeomlik a piramis.
– havi 10% nem termelhető ki egy ilyen rendszerben (másikban sem!). Ha ez így lenne, akkor senki nem a tőzsdén próbálna kereskedni, mert ez a módszer sokkal jövedelmezőbb lenne. Mégsem csődülnek ide a “bálnák”, vajon miért nem? Érdemes ezen is elgondolkodni!
– semmi egyedülálló nincs az affiliate rendszerben. Az ilyen ajánlatból 12 egy tucat!
– Az óriási promócióról annyit, hogy ez a világ legnagyobb átverése!!! Már hogyan lehetne kitermelni 100 euró befektetéssel 300 eurónak megfelelő befektetés profitját? Vagy hogyan lehetne 300 euró befektetéssel kitermelni 800 euró utáni profitot? Sehogyan!!! Aki ezt elhiszi, az sajnos megint meg lett vezetve.
– “Minden tulajdonjoggal együtt!!!” – röhögnöm kell. Miféle tulajdonjoggal???? Ennyire birkának nézik az embereket? Igen! Mert sajnos van akit lehet!

A végére egy kis matematika, hogy miért nem tartható a fenti pénzügyi terv:
Ugyebár befizet a jóember 100 egység pénzt amire kap hetente 2,5% profitot Ez egyenlő 2,5 egységgel. De mivel “óriási akció van” ezért a 100 egységet 300 egységnek veszik, tehát 7,5 egységet kell kitermelni 2,5 egység helyett. Ez már nem 2,5% per hét, hanem 7,5%. Kérdésem, hogy miből? Tudjuk a választ: a befizetésekből.

Nos, ennél több szót nem is érdemel ez a weboldal. Ponzi a javából!

CROWD1 – ígérethalmaz” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. “Nem kellett senki “beszervezni”, “beléptetni”, “behozni”, stb…”
  írja Györgyünk legutóbbi bejegyzésében blogján, majd következik az invite linkje… tehát elég ha csak befizetik a nem kellően körültekintőek (finoman fogalmaztam), György pedig a “jutalékot” tiszta lelkiismerettel elteszi. remek ember.
  (csinált egy új youtube csatornát is: https://www.youtube.com/watch?v=YKh2XXAS304

  Kedvelik 1 személy

   1. Viszonylag újnak számít – ezt írtam és 2-3 hónapot értek alatta. Ez a mostani promóciós ajánlat viszont már a dolog végét sejteti. Akkor szoktak ilyesmit bedobni, amikor elkezd csökkenni a befizetők száma. Nem gondoltam, hogy ez az ügyvéddel fenyegetőző jómadár ebben is benne van.

    Kedvelés

 2. a csatornára értettem, hogy nem új, félreérthető voltam 🙂

  viszont tolják ezerrel a, György csatornája is elég aktív a témában.

  (azt már meg sem említem (de!), hogy mennyire hányinger ilyen szituációban a saját deLavie boltját ajánlgatni, miközben magyarázza, hogy ő ezen nem akar nyerészkdeni…)

  Kedvelés

   1. Pontosan amiatt működik még, mint a pilótajátékok általában. nagyon sok még az új befizető. Ez, amit állítok az alábbi honlapon lévő grafikonon nagyon jól látszik. Mindaddig fog működni, amíg ez a grafikon felfelé megy. Most látszik egy kis megtorpanás, de ez még növekedhet tovább vagy elkezdhet zuhanni. Az admin fogja eldönteni, hogy megelégszik az eddig összegyűlt több millió dollárral vagy tovább hirdeti a programját: https://www.alexa.com/siteinfo/crowd1.com

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s