Onecoin zárócikk

Úgy tűnik, hogy végre lezárulhat egy szégyenteljes korszak, amit a Onecoin ámokfutása fémjelez. A külföldi hatóságoknak 6 évébe telt, hogy végre eljussanak oda, hogy sorra zárolják a Onecoinhoz kötődő weboldalakat. Mi tartott ennyi ideig? De mindegy is, a lényeg, hogy végre léptek valami normálisat. A kígyó fejét hamarosan levágják és én csak arra leszek kíváncsi, hogy a magyar szálakat is felgöngyölítik-e. Előveszik-e a magyar hálózatszervezőket, akik több száz (vagy ezer) magyar állampolgárt károsítottak meg? A nevek egy részét jól tudjuk, hiszen a videók és cikkek tömkelege került ki a netre a nevük alatt és vannak olyan olvasóink, akik listát vezetnek róluk. Ha valakit érdekel, biztosan meg tudja szerezni őket.
Íme a cikk:

https://www.portfolio.hu/befektetes/20200202/puspok-es-politikus-is-belekeveredett-a-vilagmeretu-befektetesi-csalasba-ami-magyarorszagon-meg-mindig-terjed-414203?fbclid=IwAR10t2A0ko0Ess8Ooz74h2Jc1TPZk0lMLGUKWs42ZUyoMvLofVOq2m1imFY

Onecoin zárócikk” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Mert mindig csak a rosszindulat! Pedig több bizonyíték is van arra, hogy létező üzlet, és rövidesen bedarál minden más kriptolófaszt: https://www.youtube.com/watch?v=mo4sIpfhf-k&t=0s
  Akkoriban mindenki gyengeelméjű volt, aki nem hitt abban, hogy ez a jövő, hogy 1 OneCoin hamar 1 millió dollárt fog érni. Mindenki gyengeelméjű volt, aki nem abba fektette a megtakarítását. Mindenki gyengeelméjű volt, aki megpróbálta felhívni a figyelmet arra, hogy ez egy hülyeség, és attól, hogy egy szakács öltönyben, színpadról, villogó fények és hangos zene mellett, mikrofonnal a kezében mondja a jövőt, még nem biztos, hogy úgy is lesz. A világ nem változik, és ezek az emberek sem. Az akkori OneCoin-os “vezető üzletemberek” akik akkor hirdették az igét, kisebb nagyobb kitérőkkel, most a FreedomXpress vízióját hirdetik a színpadról, hogy mekkora átverés minden kriptobefektetős üzlet, és mindenki gyengeelméjű, aki az éppen aktuális gyémántéletben nem hisz, és nem fekteti a pénzét egy sehol sem jegyzett, keresők számára ismeretlen, drága, átláthatatlan webáruházba, ami rövidesen bedarálja az Aliexpress-t és az Amazont is.

  Kedvelés

  1. Ez így van! Az is a probléma, hogy regeteg alkalommal találkoztam olyan hirdetővel vagy video készítővel, akinek halovány fogalma sem volt a kriptopénzekről, blockchainről és egyáltalán semmiről ami ebben a tárgykörben alap lenne. Ennek ellenére elkezdték hirdetni ezt a szart, és hát látjuk mi lett a vége.
   Mi persze tudtuk elejétől fogva, hogy kamu az egész – úgy ahogy van – de ezt képtelenség elmagyarázni olyanoknak, akik vakon hisznek a világtalan szponzoruknak, meg a még hangosabb megmondóembereknek, akiket a cég alkalmaz. Sőt, a szemükben még mi voltunk a rosszindulatú, mocskolódó, lejárató és hazugságokat terjesztő emberek. Az emberi butaság és kapzsiság összemixelve egy végzetes koktélt alkot, ami ellen nincs orvosság. És ugyanazok az emberek, akik már számtalanszor megszívták – mert a szponzoraik megszívatták őket – újra és újra belelépnek ugyanabba az aknába, követve a vezetőik. Tisztelet annak a kevés számú kivételnek, aki elgondolkodott azon, hogy hol rontotta el. Ők azok, akiken lehet segíteni.

   Kedvelés

   1. Elgondolkodtató, hogy vajon mi hajtja azokat, akik éveken – akár évtizedeken – keresztül, bukott rendszerből bukott rendszerbe követik ezt embert, akiről eddig mindig kiderült, hogy saját maga sem tudja, hogy miről beszél, és mindig – de tényleg mindig – minden rendszerben ugyan azt szajkózza: a régi nem jó, igazából sosem volt jó, de ez a mostani jobb, mint bármi más, ez elhozza nektek a gazdagságot, itt lehettek valakik, nem lesz több sárga csekk, luxusban utazhattok, járhattok béemvével, az ne zavarjon titeket, hogy ugyanúgy mutattok benne, mint a luxusszálloda recepcióján a teszkós rövidnadrágban, higgyétek el, hogy ettől gazdagok és valakik vagytok, és akkor mást is meg tudtok győzni róla… Az ostobaságon túl, nyilvánvalóan az egyik mozgatórugója az a racionális gondolkodást felülíró szégyenérzet, ami nem teszi lehetővé, hogy saját maguknak bevallják, hogy eddig mindig hagyták magukat átverni. A másik a remény, hogy majd a következő próbálkozásra talán visszaszerzik amit eddig elvesztettek, hiszen ha a gyémántélet prófétája ezt mondja, akkor úgy van, ő már csak tudja, hiszen gyémánt, és a gyémánt öltönyben jár és mikrofonba beszél. Csakhogy visszaszedni legfeljebb a pénzt lehet mások ismételt, tudatos megvezetésével, a becsületet már nem, de azt hiszem ebben az értékrendben akkor is inkább a pénz dominál, ha nincs. A harmadik még egyértelműbb, ezek az emberek mindenféle alkotó tevékenységben tehetségtelenek. Ott, ahol nem vakok közt kell félszeműnek lenni, ahol gondolkodó emberek vannak, esélyük sincs. Lehet, hogy 25 éve építi a hálózatot, és lehet, hogy ebben a témában elolvasott kétezer könyvet, meghallgatott százezer előadást, de attól csak a hálózatépítési, beszervezési, retorikai készsége fejlődött. Félszemű lett a vakok közt. Sem közgazdász nem lett, mert akkor egyből átlátta volna a OneCoin lényegét, és a webkereskedelemhez sem ért, mert akkor nem emlegetné előadásaiban az Amazon-t, Emag-ot, Aliexpress-t együtt a Zamnia-val, és előbbiek tulajdonosait saját magával.

    Kedvelik 1 személy

 2. OFF

  Ráakadtam gyuraattilára.
  Mostanában privát és titkos facebook csoportokban operál, nem mer nyilvános csoportokban hirdetni.
  Most éppen egy olyan csoportba hívtak meg aminek ő a főnöke és profi pókerjátékosokba lehet befektetni minimum 1000 eurót, havi 4-5% hozamot ígér. 😀

  Mondjuk ez így jobb, mert nem kell hozzá kamucéget alapítani, sem weboldallal foglalkozni.

  Persze megint én vagyok a hülye, amikor figyelmeztetek és példának hozom fel attila korábbi tevékenységeit…

  ON

  Kedvelik 1 személy

  1. Volt már régebben néhány pókeres befektető oldal. Viszonylag sokáig mentek a többi hyiphez képest, de 1 évnél egyik sem húzta tovább. Szerintem nem volt ott semmilyen pókerjátékos a háttérben.

   Kedvelés

   1. Így is lesznek sokan, akiket elvakít a “lehetőség”. Majd meghallják, hogy ha csatlakoznak, akkor minőségi csapatban tölthetnek el minőségi időt (ez most az új hívószöveg), meg ez akkor is megtörténik, ha kimarnak belőle (ez már régi, mindig előkerülő szöveg), így semmi képpen sem maradhatnak ki belőle, stb. Ez a lehetőség most sem a gondolkodó embereknek szól, de nem is azok fogják elhinni, hogy a profi pókerjátékosok mlm rendszerekben gyűjtött pénzekkel játszanak…

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s