Sky Way token – újabb bőrt nyúznak le

Haladnak a korral a Sky Way-t üzemeltető csoport tagjai, ugyanis kitalálták, hogy kibocsátanak egy tokent – az SWT-t – amivel újabb bőrt nyúznak le a régóta döglődő rókáról és egy újabb adag pénzt húznak le a szerencsétlen szektatagoktól. Mert ez egy szekta, ehhez kétség sem fér! Ki más lenne hajlandó újabb pénzt áldozni egy olyan projektre, amely évek óta azzal hiteget, hogy már nemsokára a tőzsdére kerül és akkor a részvényeik a mostani ár többszázszorosát fogják érni. Csak egy megveszekedett szekta működik az állandó ígérgetés és be nem tartás alapjain, a szektatagok hülyítésével hogy egyre több és több pénzt áldozzanak be a szent célok érdekében. Gondos kezek ezt a videót is szépen megmagyarították:

Íme a honlap. A roadmap szerint az SWT 2019. júliusában kerül a kripto tőzsdékre és aki még ezen időpont előtt vásárol belőle, az sokkal jobban fog járni, mint azok akik nem. Hát persze!

Hajlandó vagyok bárkivel fogadni, hogy az SWT  nem kerül a tőzsdére, ha pedig mégis, akkor csak valamilyen jelentéktelen szatellit tőzsde lesz az ami felkarolja egy időre. Utána pedig érdektelenség miatt hamar a Firstcoin sorsára fog jutni, mivel itt sincs blokklánc, nincs nyílt forráskód, sem semmi ami egy valódi kriptópénzhez hasonlatossá tenné.

Ha jobban belegondolunk – megértjük – hogy az egész nem szól másról, minthogy újabb pénzt gomboljanak le a hívekről, akik persze örömmel fognak fizetni az újabb bevételi lehetőség reményében. A kijózanodás kemény lesz majd!

Reklámok

Sky Way token – újabb bőrt nyúznak le” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. A skyway már pár éve üzemel (ez a alatt a pénzbeszedést értem).
    Nem türelmetlenek már a palimadarak, hogy nincs kifizetés? Az elején emlékeim szerint még 3000%-os megtérüléssel hitegették a jónépet.

    Kedvelés

    1. Az én emlékeim szerint már 2016. végére ígérték a tőzsdei bevezetést, de ebben már nem vagyok biztos. Lehet hogy 2018. volt. Mindkettő időpont alaposan elmúlt már és nem látszik sehol az alagút vége

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s