IDENTIFICATION – lehúzás Brazíliából

UPDATE: úgy tűnik, hogy ma reggelre az összes videót törölték az érintettek és leadták a drótót egymásnak, mert minden Youtube profiljukról hiányzik az Identification magyar nyelvű változata. Sajnos nem készítettem róla mentést, viszont itt maradt a PDF file, amit nem fognak tudni hasonló módon eltüntetni és jó lesz bizonyítéknak. Ezek szerint valaki értesítette őket, hogy gondok lehetnek. Nagyon jó, máris volt értelme megírni ezt a cikket!

Egy igen érdekes anyagot kaptam egyik olvasómtól és első látásra azt hittem nehéz dolgom lesz megtalálni a gyenge pontját. Kb. egy perc nézés után rájöttem: tévedtem! Mert ennél az átverésnél igencsak kilóg a lóláb, mégis úgy tűnik hogy nálunk is terjedni kezdett, hiszen már magyar nyelvű videó és PDF anyag is rendelkezésre áll. Ezek szerint valaki vagy valakik már komoly kapacitást fektettek abba, hogy Magyarországon is behúzzák a gyanútlan és figyelmetlen áldozatokat. Nézzük, miről van szó:

Az IDIdentification nevű vállalkozás a saját állítása szerint egy holding, melynek a dél-amerikai kontinensen számos vállalkozása van különböző területeken, pl. mezőgazdaság, IT-technológia, aranybányászat, kripto technológia, kereskedelem, stb. A belinkelt videóban részletesen bemutatják ezeket a társaságokat, de én egészen bizonyos vagyok abban hogy az IDIdentificationnak semmi köze nincs hozzájuk. Kiemeltem pl. az általuk is bemutatott Tel Pop nevű telefontársaságot is, de semmilyen utalást nem találtam a holdingra a honlapon.
Szó van arról is a videóban, hogy az Aliexpress (online shop) a partnerük, ahol a keletkezett profitot el lehet költeni. Szerintem ez is egy kamu, hiszen én is használom az Aliexpress-t anélkül hogy a tagja lennék az Identificationnak. Azért ennél továbbmentem és részletesen átböngésztem az Aliexpress teljes céghálóját, de nyomát sem találtam benne ennek a brazil “cégnek”. Tehát, ki merem jelenti, hogy ez az állításuk is hazugság.

Ennél a résznél, azért már kezdtem érezni, hogy mégsem lesz olyan nehéz dolgom leleplezni ezt a jól megalapozottnak látszó hazugsághalmazt – amit IDIdentificationnak hívnak. Pedig csak most jött a lényeg, ami szerintem minden 90-es IQ-nál magasabb intelligenciával rendelkező embernél be kell hogy kapcsolja a vészcsengőt. Ez az információ azonban már nem a felvezető videóban található, hanem a 32 oldalas PDF objektumban, amit szintén becsatolok ide. Csak azért érdemes végigolvasni, hogy lássuk hogyan építenek fel kockáról-kockára egy bődületes átverési rendszert. Hogyan iktatják ki egyesével az emberben felmerülő kétségeket. És ehhez felhasználnak olyan hírességeket, akiknek már pusztán a neve említése is bizalmat ébreszt. Ez a dokumentum is magyarul van, tehát valaki vagy valakik ennek elkészítésére is komoly energiát áldoztak, lefordították, grafikát gyártottak hozzá, stb.

Magyar. IDENTIFICATION PDF

A lényeg pedig nem más, mint az IDIdentification tulajdonosa, akit – kapaszkodjon meg mindenki – Claudio Henrique Barack Obama dos Anjos-nak hívnak! Én elhiszem, hogy egy átlagnál kevésbé okos ember ennél a résznél térdre borul és úgy kell felmosni utána, de engem nem ebből a fából faragtak – szerencsére.

A PDF 4. oldalán kezdik fényezni Claudiót, aki katona, üzletember, politikus, író, újságíró, publicista (ha valaki nem fogta volna fel) és persze családapa. Gondolom kutyája is van, hogy még szimpatikusabb legyen. Állítólag régebben számítástechnikát oktatott katonáknak és tiszteknek (nem tudom mi különbség a kettő közt, de így írják).
Küldetéstudata is van: tudatalatti szinten felelősséget érez a bolygó ökológiájának megőrzéséért és az emberi társadalom egyenjogúságáért. Húúú, bmeg!!! Fetrengek!
Ha tudatalatti szinten érzi, akkor hogyan tud róla ez a Claudio, és főképpen hogyan tud róla a PDF szerzője???
Ééés ha mindez még nem volna elég, akkor megtudhatjuk hogy ő a fő koordinátora a Brazil Vöröskereszt önkéntes szervezetének.
Hogy aztán ennyi tevékenységet hogyan tud egyszerre elvégezni (hiszen a nap neki is csak 24 órából áll, bármennyire is szimpatikus) , azt el sem tudom képzelni. Ráadásul a felsorolt tevékenységek között nem is szerepel, hogy az Identificationt is vezetnie kell. Szóval, tényleg nem értem hogy tud egyszerre ennyi mindennel foglalkozni. Sehogy!!!

Na, de ne akadjunk fenn apróságokon, haladjunk tovább mert most jön a korona az egésznek a tetejére. Így hangzik:

2009-ben széles körben ismertté vált, hogy hősünk személyes meghívást kapott Barack Obamától az elnöki  beiktatási ceremóniára. Hiszen Claudio és Obama már régóta barátok voltak (érdekes hogy egyetlen képet sem találtam erről a nagy barátságról a neten, csak egy szánalmas képet, ahol egy Obama hasonmással fotózkodnak). Hiszékeny, iskolázatlan embereknek ez is elég (odahaza Brazíliában).

obama1


Na, aztán jobban rákerestem és találtam igazi Obamás képet is, papírból kivágva. Tényleg komoly barátság lehet köztük:

obama2


És még ezt a semmit is tudja fokozni a PDF.  Ugyanis: még 2009-ben Barack Obama írásban utasította Claudiót, hogy második névként vegye fel a Barack Obama nevet.

ÉRTITEK???? UTASÍTOTTA!!! Nincsenek szavak! És ezt egy magyar fordításban valaki le meri írni! Elképesztő és hihetetlen egyszerre!

Na, gyorsan erre is rákerestem és találtam is. A valóság az, hogy egy hosszadalmas bírósági procedúra után sikerült neki felvenni az Obama nevet a közelgő választások miatt. A célja, hogy ezzel megvezessen egyszerű embereket, akik így majd rá szavaznak a brazil választásokon. Természetesen Obamának semmi köze az egészhez. Itt olvashatsz róla:
Index cikk
blogbejegyzés

És még ez sem volt elég ennek a hazug brigádnak, 19-re lapot húznak! A PDF 6. oldalán megtudhatjuk, hogy Claudio a Világbéke Szervezetének nagykövete és 2019-ben béke Nobel-díjra jelölték. Ezt már nem is ellenőriztem a Googliban (felesleges). És van 2019-ben még egy Nobel jelölése a Digitális pénznemek szerepe a társadalomban című írása miatt. Tehát, bokros teendői közepette még ezekre is van/volt ideje. Komolyan azt várom, hogy felvegye a Jézus nevet is a többi közé.
Nem fokozom tovább, de érdemes a PDF-et végigolvasni, hogy tanuljon belőle az ember. Tipikus példája a régi magyar közmondásnak: “Messziről jött ember azt mond, amit akar”. Csakhogy szerencsére az internet nem felejt, ezt-azt könnyű ellenőrizni általa.
Ennyi mindent összehazudni valakiről, komolyan mondom ilyet még nem láttam ezen a piacon! Az egésznek az a célja, hogy elkábítsanak, hogy ne legyenek kétségeid mennyire nagyon jó ez a biznisz – ez a pénzügyi környezetszennyezés!

Azt hiszem, ezek után felesleges kitérnem magára az üzleti ajánlatra. Röviden annyi, hogy részvénycsomagot kell vásárolni, ami 5 körön át termeli a profitot. A hozamok elképesztőek, 10-15-21% havonta. Érdekes, hogy egy normális részvény pl. az USA-ban jó ha egy év alatt termel ennyi hozamot, nemhogy havonta. Ezek szerint a brazil gazdaság kiválóan teljesít, hiába állítják az ellenkezőjét a nemzetközi gazdaságkutató szervezetek!

Az ajánlói rendszer is hasonlóan bőkezű, már csak ez önmagában 2 hónap alatt bedöntene bármilyen normális, legális alapokon nyugvó vállalkozást. De nem az Identificationt! Nyolcféle különböző jutalék, direkt és bináris jutalék, matching bónusz, stb. bónuszok vannak nem kevés százalékokkal. Igazi, tipikus, hamisítatlan pilótajáték!

Ha egy kicsit is utánanézel ennek a holdingnak, akkor látnod kell hogy minden eszközzel próbálnak megvezetni, hogy kicsalják a pénzedet. A legjobb amit tehetsz, hogy messziről elkerülöd őket. Ha mégis befizetsz, legalább ne terjeszd, mert bűncselekmény!

Ha tetszett, oszd meg!

IDENTIFICATION – lehúzás Brazíliából” bejegyzéshez 38 hozzászólás

 1. Én ezzel már év elején találkoztam facebookos mlm csoportokban.
  A beetető videót nézve néhol már hangosan röhögtem!
  Kb egy perc alatt levágtam, hogy csalás.
  Komoly befektető cégek SOHA nem gyűjtenek tőkét jutalékos rendszerben.
  Amibe így gyűjtenek tagokat, az biztos ponzi…

  Kedvelés

 2. Mostanában szembejött velem egy cég, amely szintén affiliate rendszerben gyűjt befektetőket.
  https://dicholding.com/
  Vizsgálgattam, de nem tudom eldönteni, hogy van-e benne svindli.
  Mindenesetre ezt is úgy hirdetik, hogy gyémántból lehet meggazdagondni…

  Kedvelés

 3. Találtam mégegy furcsa céget.
  https://www.l-earn.org/contact
  Magyar cég, elvileg.
  A furcsa az, hogy egy kis faluban lévő szakadt parasztház a székhelye és a cég tele van vietnámi, holland, perui, belga, német, indiai “szakemberekkel”.
  A kulcsszavak, ami miatt szól nálam a csengő:
  Bináris, mátrix, affiliate, cryptocurrency.
  Szerintem ez is megérne egy kivesézést…

  Kedvelés

 4. Az lesz a helyes amikor elkapunk te utolsó mocskoldódó köcsög, mert ugye tudod, hogy előbb utóbb, rád jár a rúd!!!! Mit gondoltál, meddig tudod becsmérelni az embereket???? Orosz Maffiát rád állitom!!!

  Kedvelés

  1. Orosz vagy ukrán? Mert a fenyegető leveledben ukránt írtál. A kettő nem kedveli egymást. Ha valami bajom lesz, legalább tudni fogjuk ki volt a felbujtó. A kedves hangú leveledben írtad, tudod ki vagyok vagy vagyunk. Azt hiszem, sokan lesznek hálásak érte, ha rögtön leleplezel minket. Ha viszont mellényúltál… hát akkor felesleges minden.

   Kedvelés

  2. Itt nem nagyon van mocskolódás, csak a száraz tények amit jobb, ha elfogadsz, mert semmit nem tudsz tenni ellenük.
   Szánalmas a vergődésed.
   Az orosz maffiás beszólásod meg egyenesen komikus!
   Te kis fotelharcos… 😀

   Kedvelés

  3. Minden legális és akár hosszu évek ota müködö céggel ezt csinálja. Lehuzta a Senholdingot is annak ellenére,hogy több mint 80 autot adtak át (enyem volt a világ 5. autoja 2 éve) LEGÀLISAN több országban . Èrdekes modon,még rendszámot is kaptam az Osztrák hatoságoktol. Most az Identificationt probálja sárba tiporni valotlan állitásokkal. Arra már nem veszi a fáradságot,hogy a Googleban utánna nézzen,akár a tulajnak,vagy cégeinek. MINÖSITHETETLEN ember,aki még a nevét sem vállalja. Kócsó Ferenc Kirchber Tirol,Ausztria

   Kedvelés

   1. Melyik állítás valótlan? Miért az admint fikázza, miért nem az állításokat cáfolja meg?
    Örülök, hogy autót kapott használatra, remélhetőleg élvezi, hogy mindez más bepalizott emberek pénzéből történhetett meg (akik nagyjából 99,9%-a soha nem fog autót kapni, nem igaz?)
    Apropó, árulja el, Ausztriában jár már börtönbüntetés a piramisjátékban való részvételre történő aktív toborzásért?

    Kedvelés

   2. Nyolcvan autót adtak át (ha igaz), és 1500 ember vár autóra.
    Persze ezek igyekeznek minél több embert maguk alá beszervezni, hiszen az ő befizetéseiből veszik az autókat.
    Ésígytovább, ésígytovább.
    Ezt nevezik piramisjátéknak te zseni…

    Az identification az, aki valótlanokat állít.
    Talán először az állításokat kellene bizonyítani.
    Tudod, a dolgok nem úgy működnek, hogy kijelentünk egy ordas hülyeséget majd kényelmesen hátradőlve várjuk, hogy valaki megcáfolja mert ha ez nem sikerül, akkor igazunk van!

    Aki egy kicsit is ismeri a világ dolgait, azt nem lehet olyan szarral megetetni, mint amilyet az identification cég tejszínhabbal leöntve az emberek elé tesz.
    Sajnos sok manapság az ostoba, tanulatlan ember, akik minden hülyeséget elhisznek (napi 20% kamat befektetett pénzekre, stb…).
    Ezekre a pénzügyi analfabétákra építkeznek az ilyen csalások…

    Kedvelés

   3. Utánanéztünk és semmit nem találtunk. Vélelmezhető, hogy önök állítanak valótlanságokat. Ha az Identification valódi lenne, akkor ez a blog hiába állítana bármit, senki nem hinné el. Ha úgy van, ahogy önök állítják, akkor várjuk a bizonyítékokat hogy valós üzletről, valós holdingról beszélünk. És közzé fogjuk tenni ugyanitt ezen a blogon. Az a probléma, hogy a Ponzifigyelő blog még mindig nem eléggé ismert, kevés az olvasó – tehát önök is nyugodtan tevékenykedhetnek – meg mi is.

    Kedvelik 2 ember

  1. Szerintem elég sok cikkben említesz konkrét neveket, belinkelve valamelyik csatornájukat, szóval valóban ne csodálkozz ha ezek az emberek meg akarnak keresni! Ez nem a cégekről szól egy kicsit úgy látom már, hanem konkrét személyekről. Persze azt csinálsz amit akarsz, de ne gondold, hogy ha akarnak nem tudják kideríteni ki vagy. Azt tudom, hogy már több személy tett feljelentést az oldal adminja ellen, szóval szerintem a neveket nem kellene oda írnod. Írj cégekről ha ezt küldetésednek érzed, de személyeket említeni, szerintem ehhez nincs jogod. Tudod, akkor lesz valaki bűnös, amikor a bíróság kimondja az ítéletet. Ha egyáltalán van vagy lesz ügy.

   Kedvelés

   1. Némely dolgokban jogos a kritika, a jövőben ez változni fog. Jónéhány cikkről tudni kell, hogy a Ponzifigyelőnél jelentősebb oldalakon jelentek meg, így mi csak tüköroldal voltunk. Küldetésem az nincs, ellenben elvesztett pénzem igen. Voltak már ügyek és lesznek is még – akár írunk róla itt, akár nem.

    Kedvelés

   2. Teljesen rosszul látod a helyzetet.
    Miért ne lehetne leírni, hogy xx, yy vagy zz korábbi csalásokba százakat, sőt ezreket szervezett be?
    Hiszen ezek tények.
    Vagy szerinted az a helyes megoldás, hogy hagyjuk az ilyeneket nyugodtan “dolgozni”?
    Szerintem igenis joga van ezeket a tényeket bárkinek megismerni.
    Sajnos a balekok tárháza kifogyhatatlan, ezért is ugrálnak az ilyen emberek sémáról sémára.
    Mindig találnak új verebeket, akik nem ismerik az ilyen emberek múltját…

    Kedvelés

 5. Mert van erre egy jogszabály és azt sem Te, sem senki más nem kerülheti ki. Vagy szerinted az rendben van, hogy álnév mögé bújva bárkit ócsárolhatsz? Szerinted, meddig tűrik ezt ezek a személyek? Ha bajod van az említett személyekkel, jelentsd fel őket, valós névvel és majd a bíróság eldönti, hogy kinek van igaza! Vagy ahhoz már kevésnek tartod magad? Ja igen, mert akkor kiderülne, hogy ki is vagy valójában! Fotelharcos … 😆

  Kedvelés

  1. Engem nem vertek át, miért jelentsem fel őket?
   Látom te sem vagy hajlandó meglátni a lényeget.
   Erkölcsi szinted a nulla alá konvergál…

   Kedvelés

   1. ja ja, úgy van ahogy te mondod! Én egy hulye vagyok, te meg egy intelligens, erkölcsös emberke aki megváltója ennek a világnak! Majd azért figyelj a bilire, nehogy bele lógunk a kezed! És nem megyek bele a személyeskedésbe, semmi értelme. Szeva!

    Kedvelés

 6. Félre értetted akkor. Én GDPR jogszabályról beszéltem! Annak értelmében, nem említhető senki neve, pláne nem belinkelvea Fb profiljára és még a kommentelőket is moderalnia kellene, ha nem teszi akkor feljelentés indítható az oldal adminja ellen. En erre gondoltam. Pontosan ezért (is) jött létre ez a jogszabály. De ezt az admin szerintem tudja, a nevek egy részét már moderálta is. Te buzdítottad arra, hogy nyugodtan írja le a neveket, te meg is tetted, pedig nem teheted meg! Vagyis igen, csak következményei lesznek, lehetnek. Ezt az oldal adminja pontosan tudja.

  Kedvelés

 7. Szóval ha neked vagy bárkinek, bajod van az általad említett személyekkel, akkor tegyél feljelentést ellenük, de itt nem becsmérelhetsz senkit, se te se más. Ennyire egyszerű ez. Persze, álnév mögé bújva sokkal könnyebb és egyszerűbb.

  Kedvelés

 8. Ma sikerült beszélnem egy magyar ügyvéddel, aki elmondta a GDPR ide vonatkozó részét. Monogrammokat lehet használni, akár a keresztnevet is, de a vezetéknév ne legyen beazonosítható. Közszereplőknél nincs ilyen, de a hálózatszervezők nem azok, hiába van esetenként több tíz vagy száz videó róluk, velük. Ez a szabály ide is vonatkozik és az átvett cikkekre is vonatkozik

  Kedvelés

 9. Tehát a neveket leírni nem szabad, de százakat vagy ezreket csalásokba berángatni igen.

  Elkorcsosult ez a világ.

  Ezt írtad:
  “Te buzdítottad arra, hogy nyugodtan írja le a neveket, te meg is tetted, pedig nem teheted meg! Vagyis igen, csak következményei lesznek, lehetnek.”
  Akkor én is úgy válaszolok, ahogy te reagáltál:
  “Szóval ha neked vagy bárkinek, bajod van az általad említett személyekkel (velem vagy az adminnal), akkor tegyél feljelentést ellenük, de itt nem becsmérelhetsz senkit, se te se más. Ennyire egyszerű ez. Persze, álnév mögé bújva sokkal könnyebb és egyszerűbb.”
  Szóval visszanyalt a fagyi…

  Kedvelés

   1. Sokszor olvastam már ilyesmit, mégsem én lettem a fotelharcos a végén…
    Magyar vonatkozású csalásban (incagold) ügyvéddel fenyegetett az egyik vezető, B Béla, mégsem lett belőle semmi.
    Jól ismerem az embereket ahhoz hogy tudjam, kit lehet komolyan venni és kit nem…

    Kedvelés

   2. Levontam a tanulságokat, a neveket mindenhol az oldalon megváltoztattam, hogy megfeleljen a jogszabályoknak. Ha valahol még maradt azt jelezzétek és ha lehet hagyjátok a személyeskedő vitát. Ciao

    Kedvelés

 10. Először is kitartást kívánok az oldal szerkesztőjének, örömmel látom, ha a hatóságok helyett van, aki felhívja a figyelmet a (lehetséges) csalásokra.

  Azt gondolom, hogy érdemes betartani a jogszabályokat, a posztoknak jogilag támadhatatlannak kell lennie. Felesleges is pontos neveket kiírni, a lényeg, hogy google keresés után az adott lehetőségnek (= mocskos csalásnak) utána tudjon nézni az ember.

  Az Identification-nál kedvencem a 80 követővel rendelkező Facebook oldal. Igazi óriáscég!

  Kedvelés

  1. A hatóság is jelzi a saját honlapján az engedély nélkül menő bizniceket. A mondandó többi részével egyetértek (főleg hogy jogásszal is beszéltem)

   Kedvelés

   1. A hatóság töketlen.
    Megelőzés nulla, csak futnak az események után.
    Ráadásul az ilyen csalások mögötti cégek (ha van) messze tőlünk vannak bejegyezve, ergo a magyar hatóságok nem illetékesek.
    Az emberek többségének meg nincs annyi esze, hogy utánanézzenek valaminek, mielőtt beleugranak…

    Kedvelés

   2. A hatóság nem töketlen, feltételezzük hogy a jelenleg hatályos törvények szerint kötelező eljárniuk. Ha az eljárás nem hatékony azért talán inkább a törvények a hibásak nem biztos, hogy a hatóság

    Kedvelés

   3. Ha valamiről már előre lehet tudni, hogy csalás, akkor a hatóságok is utánanézhetnének.
    Vegyük például a kairost.
    Ott bekamuzták a sony-t meg a nissan-t, mint fizető partnert.
    Mennyiből tartott volna utánajárni a hatóságoknak, hogy valóban eladják-e a tárhelyszolgáltatást valakinek?
    Semennyiből. Át kellett volna vizsgálni a céget. Jogkörük meglett volna hozzá.
    Úgy rögtön kibújt volna a szög a zsákból.
    Valamiért nem tették meg és ugyanígy sohasem teszik meg, csak futnak az események után. Megelőzés nulla, utólag meg nagyon nehéz visszaszerezni a kicsalt pénzeket, mert akkorra már a nagy részének bottal üthetik a nyomát…

    Kedvelés

 11. Előre is bocs a TL;DR miatt, de muszáj helyretenni pár dolgot, mert kezd tévútra terelődni ez a nemes kezdeményezés (Ponzifigyelő), és ezt rossz nézni. Mi az, hogy nem szabad leírni neveket? Nem csak hogy le szabad, le is kell!

  Minősíteni, azt valóban nem szabad. De az, XY egy értékesítő, az nem vélemény, hanem tény! Ha XY a publikus FB oldalán, publikus YouTube csatornáján, weboldalán, vagy csak szóban, kiállva az utcasarokra azt kommunikálja, azt hirdeti, hogy ő valaminek az értékesítője, akkor ő bizony értékesítő. Ha a múltban volt valaminek az értékesítője/képviselője, akkor a múltban volt értékesítő/képviselő és ugyanúgy felelősségre is vonható.

  Ha az átverés tárgya közben – szükségszerűen, ahogyan az összes – csődbe megy, attól még nem nullázódik le minden, a múltban elkövetett promóciós/beszervező tevékenység, jól is néznénk ki! Különben hogyan is lehetne bárkit is felelősségre vonni? Ne feledjük, 2018 januárjától börtön járhat a közvetítőknek is: https://bit.ly/2PcjEZ0

  Az, hogy Belényesi Béla volt az Incagold CEO-ja, vezetője, felelőse, az nem vélemény, hanem tény! Hiszen ott van feketén fehéren az azóta már törölt oldalán (amit szerencsére lementettem): http://archive.li/quR76

  Meg lehet nézni, egész alakos képpel szerepel rajta, mint büszke tulajdonos. Az, hogy Hugauf Árpád a Smart Crypto Note tulajdonosa, hogy Vezér-Szörényi László a projekt pénzügyi felelőse, Nagy Norbert az informatikai vezetője, stb.: tények, amelyeket a honlapjaikon és a megszámlálhatatlan videóikban kommunikálnak a világ felé. Nonszensz, hogy ne lehetne őket megnevezni, hisz ők maguk nevezik meg saját magukat.

  Az viszont, hogy valaki _milyen ember_, ízlés kérdése. Az pedig, hogy _bűnöző-e_ vagy nem, természetesen jogi kategória, és ennek kijelentésétől (bírósági ítélet híján) nyilván tartózkodni is érdemes.

  “úgy tűnik, hogy ma reggelre az összes videót törölték az érintettek […] Sajnos nem készítettem róla mentést”

  Ne haragudj, kedves Admin, de a sírás kerülget ilyenkor. 😦 Miért nincs lementve (hovatovább újrapublikálva) 5 példányban? A “Youtube-dl” program legyen a svájcibicskánk, mindenki számára kötelező, így keressetek rá. Open source, tiszta, egyszerű program. Parancssorból működik, csak a menteni kívánt linket kell beilleszteni utána, és teljes Youtube / Vimeo / egyéb videókat, sőt, komplett csatornákat(!) leszed. Tessék mindent menteni, archiválni.

  (Nem menőzni akarok, de nekem megvan a Passzív Milliomos összes, az SCN összes, Szilágyi György összes, plusz még jópár jómadár. Esetleg ha valakit érdekel, írjon emailt a p0nz1k1ll3r@gmail.com címre, tudunk csereberélni is.)

  Ne hagyjuk már el félúton a tökeinket, légyszíves! Ne hagyjuk magunkat sem bepalizni, sem félrevezetni, sem hülyének nézni. Ezeket hagyjuk meg a beszervezetteknek. A weboldalakat kéretik http://archive.fo/ oldallal menteni ezerrel. Az archive.org is ment, de nem mindent. Az http://archive.fo/ -val egy időkapszulát tudsz csinálni egy-egy weboldal pillanatképéről, ami megmarad az utókornak. Senki nem tudja törölni. Az ilyen Faker-féle fake felhasználók alá pedig nem lovat kell adni, hanem útilaput.

  Kitartás, az igazság a mi oldalunkon van!

  PK

  Kedvelés

  1. Nem kezdünk tévútra menni, de a törvényeket igyekeznünk betartani. Nem úgy, mint a másik oldal képviselői.
   Attól még hogy nem írunk ki konkrétan neveket, a cikkeink megállják a helyüket. Nem mondom, volt már olyan, hogy kisebb tárgyi tévedés történt, ami miatt utólag elnézést is kértünk, helyesbítettünk.
   A lényeg az, hogy ha valaki rákeres egy cégre, akkor a mi információink is elé kerüljenek, ne csak azoké akik el akarják hitetni hogy milyen fasza lehetőséget hirdetnek. Ott sem a nevek a fontosak, hanem maga a cég. Az meg, hogy ide jönnek mindenfélével fenyegetőzni, csak őket minősíti. Egy normálisan gondolkodó embernek ennyi is elég.

   Kedvelés

   1. > A lényeg az, hogy ha valaki rákeres egy cégre, akkor a mi információink is elé kerüljenek, ne csak azoké akik el akarják hitetni hogy milyen fasza lehetőséget hirdetnek.

    Ez így teljesen rendben van, de én továbbmegyek. Azt szeretném látni, ha valaki rákeres majd egy NÉVRE, akkor is megtalálja ezeket az infókat. Hogy 1-1 nevezett személy milyen projektekben van/volt benne. Nem minősíteni. Hogy rossz ember volt, csaló volt, bűnöző volt. Nem. Csak hogy benne volt. Rögzíteni a tényt, amit ők maguk kommunikálnak a világ felé a videóikon meg a weblapjaikon keresztül. Csak azokat. Nem ferdíteni, nem torzítani, csak kimondani az igazságokat. Nehogy már annulálni lehessen a múltat. Belényesi CEO, Hugauf CEO.

    Vezér-Szörényi pedig úgy halmozta a titulusait az SCN-nél, mint valami gróf. Most meg már iszkolna, ahogy csak tudna:

    https://coincolors.co/2019/04/20/botrany-a-smart-crypto-note-nal-kihatralt-a-penzugyi-felelos/

    Ez kéremszépen egy skandallum! 😉

    Kedvelés

 12. Szerintem azért lépett, mert mindenkinek bekamuzták az áprilisi tőzsdét, amiből persze nem lett/lehetett semmi.
  Már menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról…

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s