Leállítva a Onecoin elleni nyomozás

Néhányan a szememre vetették, hogy egyoldalúan és névtelenül tájékoztatok pl. a Onecoinról. Nos, valóban a névtelenség homályából írok, mert meguntam hogy fenyegetnek és feljelentgetnek különféle csaló egyedek, mert még nekik áll feljebb azok után is, hogy megvezettek több ezer gyanútlan embert. Azonban a névtelenség nem akadálya annak, hogy igazat írjak (a meglévő információk birtokában).
Semmi gond, valóban meg kell említeni a pozitív híreket és én meg is teszem! Mindenki vonja le belőle a tanulságot!

A hír pedig a következő: Leállították a nyomozást a Onecoin ellen
Ez valóban egy örömteli újdonság lehetne, hogy végre tisztázódott minden. Nos, akkor nézzünk a dolog nyomába, tényleg tanulságos lesz.

Hol jelent meg ez az szösszenet? Annyira komoly szenzáció volt, hogy összesen két külföldi weboldalon írtak róla, méghozzá ugyanazon a napon – 2018. június 25-én. Az egyik a fenti FTReporter, a másik az Atozcrypto.
Az teljesen mellékes, hogy a Ponzifigyelőhöz hasonlóan ezeknél sincs impresszum (bár az Atozcryptonál már majdnem van), de az már mindjárt jobban fénybe állítja a dolgokat, hogy honnan vették az információt.

Nem fogjátok kitalálni…. a Onecoin weboldaláról!

Furcsasága ennek az egyszerre történő megjelenésnek (amiről fentebb írtam), hogy a Onecoin által kiadott dokumentum 2018. június 14. dátumozású.  Valamiért aztán ez a két, fizetett hirdetéseket is megjelentető lap pontosan ugyanazon a napon írt róla. Hmmm, fölöttébb érdekes egybeesés!

Így is kezdődik az FTReporter cikke szó szerint: “The official OneCoin website reports that the Public Prosecutor’s Office Nürnberg-Fürth has stopped the prosecution of OneCoin IMA for “unfair competition”. Different public prosecutors have accused the OneCoin business model of “unfair competition” and pyramid scheme practices.”

azaz: “A hivatalos OneCoin weboldal arról számol be, hogy a Nürnberg-Fürthi ügyészség leállította a “tisztességtelen verseny” elleni OneCoin IMA vádat. A különböző ügyészségek vádolják a tisztességtelen verseny és  piramis-rendszer építés miatt a OneCoin üzleti modelljét.”

Ja, értem! Hát így már mindjárt más, hiszen a Onecoin megírta. Hűha, mindjárt leborulok a lábuk elé, sűrű bocsánatkérések közepette….

Azzal folytatódik az írás, hogy a hatóságok megállapították, hogy valós a Onecoin blokklánca.
Itt álljunk meg egy pillanatra. Nem azt állítottam, hogy nincs blokklánc, hanem azt, hogy nem nyilvános. és ez komoly különbség. Ha odamégy a Onecoin oldalára nem fogod látni a blockchaint. Csak azok láthatják, akik benne vannak a rendszerben. Ezzel szemben egy normális blokklánc bárki számára látható, visszakereshető, stb. Nincs nyílt forráskódja a Onecoinnak és ki van bányászva előre az összes coin. Ez a tény  azzal kombinálva, hogy egy szűk csoport tartja markában az egész rendszert, már önmagában visszaélésre ad lehetőséget.

Nem fordítom végig az egész cikket, gondolom mindenki tud annyit angolul. De van még egy dolog, ami fontos. Az, hogy Németország egyik tartományában visszavonták a vádakat, nem jelenti azt, hogy a Onecoin honlapját működtető cég “tiszta”. Nürnberg-Fürth viszonylag kicsi része a világnak. Szeretnék emlékeztetni, hogy a Föld számos országában folyik a nyomozás JELENLEG is a Onecoin nevű piramisjáték ellen, és Ruja Ignatova továbbra is eltűnt személy, aki körözés alatt áll! Valamiért csak bujkál a doktornő!
Nem sorolnám fel az összes országot, de köztük van: Bulgária, Finnország, India, Olaszország, Belize (itt van a hivatalos központjuk), és ne hagyjuk ki Kínát sem. Magyarországon pedig az MNB adott ki figyelmeztetést a Onecoinról – ez továbbra is aktuális, súlyosbítva egy 2018. január 1. óta hatályos törvénnyel, amely akár börtönbüntetéssel is fenyegeti azokat, akik a Onecoinhoz hasonló piramisjátékokat terjesztenek.

De nézzünk kicsit a Onecoin mögé is. Találtam egy két hónapos cikket arról, hogy a Onecoin két főguruja (név szerint: Parwiz Daud and Mansour Tawafi) létrehozott egy újabb piramisjátékot idén májusban – AuLives néven. Augusztusban pedig bevették harmadik vezetőnek a régi nagy piramisjáték szervező Frank Ricketts-et. Az ő nevéhez fűződik két régi és komoly méretű bebukott piramisjáték, az Unaico és a Sitetalk.

Hát, ennyit tudtam hirtelen összeszedni a meglévő információk alapján egy pozitív hírről. Mindenki rakja össze magában, hogy kinek hisz. Egy névtelen senkinek aki nincs lefizetve, vagy két korrupt szatellit újságnak, akik a Onecoin weboldaláról leszedtek egy közleményt..
Még annyit, hogy valóban kíváncsian várom, mikor fog megjelenni a Onecoin bármelyik komolyabb cryptotőzsdén. De, magunk között szólva nem sok esélyt látok rá. Ha mégis, akkor valószínűleg a Firstcoin és a Bitconnect sorsára fog jutni, hiszen ezek ugyanezen az elven működtek és maximum 1 évet bírtak ki a tőzsdéken.

Reklámok

34 thoughts on “Leállítva a Onecoin elleni nyomozás

 1. Szerintem a Trade Satoshi tozsde siman felveszi a Onecoint ha van belole legalabb 1$ profitjuk. A Trade Satoshi minden ponzit szivesen listaba vesz.

  Kedvelés

 2. Sebastian Greenwood-ot letartoztattak. O a Onecoin masodik vonalbeli embere volt. A kovetkezo talan mar Ruja Ignatova lesz. Amugy a Onecoin nem ponzi, csak annak nez ki, de nagyon.

  Kedvelik 1 személy

  1. Mi köze a onecoinhoz?
   Dolgozott ott, de már régesrégen mást csinál. Igen, átvert sok embert, de semmi köze a onecoinhoz. megint a Fake news … jupiiiii

   Kedvelés

   1. Talán pont azért tartóztatták le, mert átvert sok embert. Az ilyen bűncselekmények elévülési ideje nem 2 év, hanem legalább 10. Az hogy réges-régen mást csinál, még nem felmentő körülmény. Főleg ha megint egy újabb piramisjátékot épít…. nem minden fakenews, ami neked nem tetszik.

    Kedvelés

   2. Aha, tehat OTT DOLGOZOTT valoban, SOK EMBERT ATVERT, de mar nem dolgozik ott. Ertem es koszonom a pontositast.

    Mas kerdesem nem is lenne ezzel kapcsolatban.

    Kedvelés

  1. Kisertetiesen hasonlit a Bitconnect bangkoki eloadasahoz Carlos Matossal es a thai tancosokkal.

   Apropo, hova tunt Ruja Ignatova? Nagy a csend korulotte.

   Kedvelés

  2. Koszi Faker.

   A szektatanc pirotechnikai eszkozokkel elengedhetetlen a ponzi shownal. Egy klasszikus ponzi rendezvenyt lathattunk bohocokkal, tuzijatekkal es vilagmegvalto forradalmarokkal. Bitconneeeect!!!

   “A fool and his money are soon parted” (forditas: A bolond és az ő pénze hamarosan el fog válni egymástól.)

   Kedvelés

  1. Nekem tetszik a skyway mint kozlekedo eszkoz, de nem tudom, hogy befektetokent mennyire jo otlet. Az legalabb latszik, hogy valoban van termek mogottuk ellentetben a Onecoinnal, Firstcoinnal, Bitconnecttel, Smart Crypto Notetal, JAAG Coinnal, de az nem derul ki, hogy milyen garanciakat adnak a befektetoknek a penzuk elleneben. En jobban partolom az olyan infrastruktura projecteket ahova reszvenyeskent tudok beszallni egy hivatalos tozsden, mert ott megvannak a penzugyi garanciak. Ott nehezebb meglepni a penzzel, es szamomra ez fontos szempont.

   Kedvelés

   1. Én nem vagyok ennyire jó véleménnyel a Skywayről, sőt. Azt kell mondjam, hogy évek óta folyik a hitegetés. 2014 végén léptem be, mert egy ismerősöm meghívott. Nem vettem semmilyen papírt, de kaptam ajándékba 100 db-ot, amik persze csak akkor aktiválódtak volna, ha be is fizetek. Ohhh, hát persze!
    Az volt a szöveg, hogy most már hamarosan érkeznek a megrendelések, majd hamarosan 2016. végéig tőzsdére kerül a cég és akkor az előre megvásárolt részvényeink majd millió dollárokat fog érni. Jelentem, hogy 2018. vége van és tőzsdének se híre, se hamva. Amúgy sem úgy történik, hogy a cégtulajdonos előre megmondja, mennyit fog érni egy részvény a tőzsdére kerülés után. Ezzel a humbuggal csak az ostobákat lehet megvezetni. Havi kb. 120$-os vagy 150$-os befektetést ajánlottak főleg mindenkinek egy éven keresztül. Ezért a pénzért több tízezer részvényt szórtak ki. Senki azóta sem keresett még egy fillért sem a részvényekből, kivéve gondolom a hálózatszervezők, mert azok ki lettek fizetve. Megrendelő továbbra sincs, csak egy kiállítási terep (ami a videóban is látszik), amit bőven ki tudtak fizetni a sok befizetésből. Ezzel vakítanak mindenkit, aki kételkedni mer a “szekta” működésében. Látogató küldöttségek jönnek-mennek, de senkinek se akaródzik megrendelni egy ilyen függővasutat. Amúgy is telített a piac hasonló, és már évek óta működő húrvasutakkal számtalan ázsiai és egyéb városban. Mit akar akkor a Skyway. Én is fejleszthetnék egy vadiúj színestévét, de senki nem fogja megvenni tőlem, hiszen van a boltokban már kipróbált számtalan megbízható márka. Józan ember (kormány, polgármester) nem fog a közösség pénzén ilyen befektetésbe belevágni, mert vannak jobbak és főképpen kipróbált rendszerek. Így aztán a Skyway is lassan megy a süllyesztőbe…. csak a hálózatszervezők tartják el egyelőre, de van egy rossz hírem, el fognak fogyni a birkák.

    Kedvelik 1 személy

  2. Nem volt kapcsolatom eddig a Skywayel, de ahogy latom nem vesztettem vele semmit. Ugy vagyok ezekkel az MLM-es programokkal, hogy ha tenyleg jo a termekuk akkor megvasarolom, de nem akarok reszt venni a terjesztesben. A legtobb MLM program egy vallas ahol a szektatagok kezzel-labbal bizonygatjak, hogy mennyire szuper a programjuk. En inkabb tavolmaradok a szektaktol.

   Kedvelés

 3. érdekes téma a oc esete mert anno amikor vettem egy 100 jurós csomagot, nekem nem oc lett eladva hanem online képzés a kriptovalutákról és ez mellé ajándékba adták a tokeneket. szóval a pénzemért nem igértek onecoin érmét csak képzést és azt mondták ha szeretnék érmét is, akkor a tokenjeimet használjam fel és majd egyszer lehet, h lesz értéke. mármint valós, nem olyan amilyen most. szerintem azért él az üzlet a mai napig, mert ez miatt támadhatatlan vagyis a főfőkkel nem tudnak mit kezdeni hacsak nem úgy adták el a bizniszt mint befektetés kriptóba. de ha megnézem az egész kripto genyaság elment már a francba tavaly szóval a fene se tudja kinek van itt igaza. na de meglátjuk megye majd a tőzsdére

  Kedvelés

  1. Engem is erdekel, hogy milyen kepzest kaptal ugy altaban a Onecointol. Nehany Onecoin tag megprobalt behalozni, de lovesuk sem volt mi az a kriptopenz. Milyen oktatoanyagot adtak?

   Kedvelés

 4. one academy oldalon található képzéseket: http://www.oneacademy.eu
  mindenki ezt vásárolta meg, nem tokent és oc érmét kapott a csomag áráért vagy ezt nem tudtátok? az csak ajándék volt, pontosan ezért nincs senkinek oka panaszra.

  Kedvelés

   1. Ez csak az álca, mivel az oktatás egy varázsszó. Ha kimondod, akkor mindenki térdre borul, hogy te másokat oktatsz – igaz pénzért – de akkor is oktatsz, kultúrát, képzést adsz át másoknak. Hát emögé szépen el lehet bújni, ha piramisjátékot gründolsz, hiszen itt ez a termék amit eladnak. Igaz, hogy senki, vagyis a befizetők töredéke vesz részt az oktatáson, a többség a pénzét akarja duplázni, mert azt hallotta, hogy a bitcoinnal káprázatos jövedelmet lehet csinálni 2 hónap alatt. És ez nem a bitcoin, ez a Onecoin, ami még a bitcoinnál is 3-szor jobb, többet tud, titkosabb, stb. Hát a hülyének is megéri, hát még nektek kedves birkák, akik befizettek. Na, így működik ez a “biznisz”.

    Kedvelik 1 személy

  1. Most erre hivatkoznak akik sok embert behuztak. De meg lehet nézni a preziket. Az oktatásról elvétve volt szó ha egyáltalán volt. Meggazdagodást igértek, bitcoin árdolyamokkal dobálóztak meg a 1000 bitcoinos pizza storyval és csak emiatt az “ajándék” miatt fizettek be az emberek, az oktatás kutyát sem érdekelt. 10000 euroért már egyetemet lehet majdnem végezni és diplomát szerezni. Ezért kérdezem, hogy mégis milyen oktatásban részesűlt aki ennyit fizetett be!? (nem besuélve, hogy ennél magyobb összegekért is vásároltak.) Ki beszél itt oktatásról : https://youtu.be/DPKZiTPz-Yk Hagyjuk már!

   Kedvelik 2 ember

 5. Polona Ajdič: “Miért hiszek a OneCoin kriptó hasznos értékében? Miért vagyok az összes negatív cikk mellett, amit 2018-ban elolvastál, erősen meggyőződve annak felemelkedéséről és fejlődéséről? A 2018-as év a tanulás éve volt az élet minden területén, de ezúttal röviden megérintem a digitalizálást a kifizetések területén. Ezen a területen még soha nem látott fejleményekkel kezdtem megismerkedni azzal a ténnyel, hogy lemondtam a közigazgatásban, ahol az információs technológia fejlesztése sok helyen már régen megtorpant, de ahol az összes bürokrácia és a nyilvántartás vezetése miatt már fejlődik , túl lassan történik. Természetesen úgy tűnik, hogy a közönséges dolgok teljes mértékben fejlődnek és fejlődnek. Ez valamilyen módon működik, de hol vannak az eredmények? Természetesen úgy gondolja, hogy ez mindenhol megtörténik, és úgy gondolja, hogy még egy jó idő sem fog mozogni bárhol. De az igazság egészen más. A banki és bérszámfejtési területen a változások hamarosan láthatóvá válnak a szélesebb körű lakosság számára. Csak azok láthatják ezt a haladást, akik látják a nagy képeket. A már elfogadott európai irányelv lehetővé teszi, hogy a kifizetéseket ne csak a bank végezze el, hanem a magánszektor is, amely természetesen kielégíti a feltételeket. Nem teljesen biztos. Az okostelefonok alkalmazásainak fejlesztése hihetetlen. A kifizetések egy ideig már telefonon keresztül is elvégezhetők. Ne bízz a technológiában? Higgyen el nekem, hogy néhány év múlva nem fogják megkérdezni vagy megbízni, vagy tudod, de más lehetőségek is eltűnnek. Ezzel a technológiával növekvő fiatalok számára ez nyilvánvaló, problematikusabb, mert az iskolarendszer még mindig nem tanul meg róla, és mivel a szocializmusban nőtt generáció valójában elég fiatal. És a szocializmus nem tette lehetővé a fejlődést. És ez idegen a generáció számára, ezért ezeket a változásokat nehéz elfogadni és nem bíznak. Ez nem csak egy olyan válság kérdése, ami újra megtörténik, bár a lenyűgöző a pillanatban … a szolgáltatások, a hitelek … minden szúrós. De ez 2007-ben és 2008 elején is … A bankárok természetesen elaludtak, ami a blockchain fejlődéséről szól, és most vadászik az összes hatalomra. Egy nagyobb tortát akarnak tartani maguk számára, de a bankok elveszítik az általuk használt funkciót. Ezt megerősíti az ágak lezárása és a racionalizálás. Ez az elbocsátást jelenti ebben az ágazatban. Bár a többség azt állítja, hogy a készpénz mindig létezik, nem is tudok egyetérteni ezzel. A kereskedelem idején azt is gondolták, hogy mindig így lesz. Amikor a nemesfémek és az érmék együtt jöttek, biztosak voltak abban, hogy mindig így lesz. A kártyák, az online fizetési rendszer és a kripták itt vannak. A szabályozás hiánya miatt nagy fellendülést és emelkedést tapasztaltak, valamint szörnyű bukást, gyakorlatilag egy éven belül, ami olyan emberekben, akik először találkoztak velük, kétségek merültek fel, míg azok, akik sok szürke haj és az álmatlan éjszakák csúcsán fektettek be . Természetesen egy maroknyi “durva” gazdagodott. Semmi rossz. Csak kihasználta a lehetőséget. És adom nekik a megfelelőt. A legtöbb kriptowatchnek nincs hasznos értéke, és 2015 óta a OneCoin cryptool körüli rendszer lassan, de folyamatosan épül. A tulajdonosok száma világszerte növekszik, és a kereskedők száma is növekszik. A legtöbb ember nem bízik benne, mert még nincsenek a tőzsdén, és nem konvertálhatók euróra. De csalódni kell. A változást csak a kereskedők, de nem a tulajdonosok igénylik. Visszatérnének az ezüst és aranyérmékhez? Menj vissza azokra az időkre, de ha a fejlődés folytatódik? Valószínűleg nem, ha gondosan gondolja. De minden új, kicsit nehezebb. Azonban a OneCoin, amely egy egyszerű rendszert biztosít a kereskedők számára, könnyedén találkozhat vele, és fizetési eszközként fizetési eszközként fogadhatja el. Ahhoz, hogy ezt a tudást TODAY, ez biztosan nagy versenyelőnyt jelent a jövő számára, mert mások jönnek. A tudás tisztázása olyan, mintha megvédené az udvaron egy új új autót, amelyet 10% -os eladási árért kapsz 🙂 Itt az ideje, hogy felébredjünk, és ne nézzünk az ellenőrzött médiák nyilvántartásaira, és az újságíróknak csak pénzügyi eszközöket kell biztosítaniuk ahhoz, hogy a hónapot ebben a kegyetlen világban töltsék el. Felelősek azonban, ha nem néznek át a telekon, és megismerik a valóságot. Gondolkozz a fejeddel, és kezdj el oktatni magad az ONEACADEMY csomagokon és az előadásokon, ahol minden alkalommal újdonságot fogsz találni. #onelife #onecoin #dealshaker # newdealshaker # digisvet –
  (Google forditó)

  Kedvelés

  1. Nem értem minek fordítottad ezt ide… Arról nem tudsz, hogy ma minek kelett volna történnie? Jan. 8 vagy lehet 7. re. volt megint valami beigétve?! Ez jobban érdekelne, hogy pontosan mi is!? Én ha jól tudtom a 2018as oktober 8 as tőzsdére menetel csuszott most januárra. Legalábbis több tagnakn ezt igérték. Jan 8. de ahogy várható volt, semmisem történt az égvilágon.

   Kedvelés

   1. Igor Knic (www.onecoin-debate.com) :

    “Tisztában vagyok azzal, hogy a kapzsiság a legtöbbet vásárolta az oktatásban, mert azt hitték, hogy érmékből profitálnak, és gyorsan kapnak pénzt.
    De jogilag és az üzleti modell bölcs, nem volt befektetés, az érmék mindig ingyenesen jöttek csomagokkal. Az oktatási csomagok megvásárlása soha nem fektetett be az Onecoinba.

    Ha valaki (és tudom, hogy többnyire emberek) látja, hogy befektetésnek minősül, kérjük, tartsd meg magadnak, távol ebből a fórumból vagy jobb, vegye el a rendőrségnek.
    Teljesen rendben van panaszkodni bárkinek, aki megijesztett az Onecoin befektetésként történő népszerűsítésével, de nem fogom tolerálni az itt vitatkozást olyan emberekkel, akik megpróbálják elmagyarázni nekem, hogy ez befektetés.

    Azt is tudom, hogy néhány ember is próbálkozik ezzel a „nem befektetési” követeléssel a 2015-ös csomag magyarázata szöveges képernyőjével, ahol azt mondták, hogy “… és haszna a bányászatból és az onecoinok kereskedéséből”, de azt mondom nekik – hagyja el a gyűlöletkockákat egy kicsit használja az agyat:

    Gyors tény: 2015/2016-ban már volt ez a belső cseréjük, ahol az “onbinok” bányászatai el tudták adni azokat a hálózatépítőknek, akik a kompenzációs tervük 40% -át keresik a kereskedési számlán. És valóban profitálhatna az Onecoins kereskedéséből. Én még egy kicsit is használtam, de hamarosan bezártam, miután csatlakozom, valószínűleg jogi okokból, vagy talán megakadályozhatom, hogy a hálózatépítők csak befektetésként támogassák ezt.
    Emlékszem, hogy az országomban az emberek a 20x-os Pro Trader-t vásárolták 20000 euróra az osztás végén, érméket kapnak, és több letéti hét után 100.000EUR-ig eladják az érméket, és másoknak támogatták az ilyen érméket. megy. Ezt a gyakorlatot személyesen undorította.
    Szerencsére a cég nyilvánvalóan megdöbbentette ezt a gyakorlatot, és miután a belső csere lezárult, a hivatalos weboldalakon már nincs ilyen állítás, így felkérem az embereket, hogy használják az agyukat.

    Ami az OFC ico-t illeti, igen, ezek az emberek befektetők, és ezért az érmék felajánlása külön cégen keresztül történt, és nem volt olyan oktatási csomag, egyszerű befektetés, ami más, ez a fórum semmi köze velük.”

    Kedvelés

   2. Nyilvánvalóan azért folyik számos országban nyomozás vagy vizsgálat a Onecoin ellen, mert nem befektetés. Röhej ez a szerecsenmosdatás. Pontosan lehet tudni, hogy az emberek nem az oktatásokra szánnak ennyi pénzt, hanem a meggazdagodás lehetőségére utaznak. Aki mást állít – hazudik! Akitől a fenti idézet származik, az is hazudik és csúsztat. De nem csodálkozunk ezen, hiszen online bűnőzőéknél ez a minimum.

    Kedvelés

  2. Akik beszervezéssel foglalkoztak, most mind ezzel mossák kezeiket. Tán te is közéjük tartozól? Az lehet, hogy papíron így volt leírva, de a kommunikáció nem erről szólt. És nem egyes üzletkötők beszéltek befektetésről, amire hivatkozik igor is egy másik hozzászólásában. (javaslom fordítgasd az egyéb hozzászólok bejegyzéseit is ezen a fórumon. Sajnos ha nem vagy rest akkor olyan topicok hamar eltűnnek, hogy miért is törölték az összes autós hirdetést mielőtt aktiválódott volna. És amit véletlenűl fent hagytak azt sem tudják szállítani… De azért így is lehet érdekességeket találni.) Nézd meg a videót amit belinkeltem. Erre nem lehet mondani, hogy nem hivatalos prezentáció. Hallgasd végig Udó urat, aki Rujával együtt lépett fel. Tipikus ponzis agymosós, beszervezés. Gondosan megválogatott zenékkel, teknikákkal, beavatott újongókal, fényhatásokkal. Ez külön szakma. Oktatásról persze szó sincs, annál inkább nagy hozamokról, euró milliókról. És arról, hogyha nem szálsz be azonnal, akkor majd lesütött szemmel szégyenkezhetsz az unokáid előtt, amikor megkérdezik, hogy: “Papa! Miért gyári munkásként betegeskedünk az alultápláltságtól a fűtetlen garzonunkban? Miért nem Gulfstream G650-nel járok az Oxfordra a kacsalábon forgó palotából mint a szomszéd gyerek? -Mert a szarrágó nagyapád sajnálta azt a párszázezret amikor ott volt a lehetőség ONE-coinhoz jutáshoz, nem úgy mint a szomszéd gyerek apukája” ..És még akadnak olyanok akik mindig hisznek ebben az egész storyban. Ki érti ezt? Persze én is hinni szeretnék ha egy nagyobb összeget beletoltam volna.

   Kedvelés

   1. Volt egy több mint 2 oldalas angol nyelvű idézet az utolsó hozzászólásában az Informer nevű kommentelőnek. Elutasítottam a kommentet 2 okból: 1. Nem a Onecoint szeretném itt propagálni, 2. Ha már beidézed, akkor legalább fordítsd le előtte. Biztos feltűnt, hogy elsősorban magyar nyelvű blogra kommentelsz, tehát nincs helye 3 oldalnyi angol szövegnek, főleg nem a Onecoin oldaláról egy az egyben kimásolva.
    De a legjobb lenne, ha nem is raknál be több idézetet a Onecointól, sem angolul, sem magyarul. Olvasni és másolni mi is tudunk, de nem akarunk. Ha véleményed van, azt elfogadjuk, de a másolgatásnak+bekopizgatásnak vége. Ez nem Onecoin népszerűsítő oldal.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s