MINAXCOIN – a lufi kipukkadt!

Mint ahogy számítani lehetett rá, a Minaxcoin (ex Invia World) digitális valutája – a MINAX – nem jelent meg egyik kriptotőzsdén sem október végéig. Sőt, ha jobban körülnézünk  a weboldalon – láthatjuk hogy semmi más sem valósult meg. A 45%-os presale számláló mínusz 19 napnál jár, arra sem vették a fáradtságot, hogy legalább azt levegyék. Sajnálatos, hogy 1200 BTC-t még így is sikerült összekoldulni – a semmire.
Hát nézzük akkor sorjában, mi mindennek kellett volna történni október-november között:
PHASE II.
– a Minax Coin belistázása a nagyobb tőzsdéken (nem történt meg)
A menedzsment kiválasztása a Minax crypto bank számára (nincs információ)
Dokumentáció készítése a Minax crypto bank alkalmazási folyamatainak kezdeményezésére (nincs információ)
A Minax érme elfogadása a fő üzleti partnerek részéről (még érme sincs…LOL)
– a Minax app bemutatása (sehol nincs)
– a Minax Coin belistázása a jövőben a nagyobb tőzsdéken (ez sem történt meg)

Kíváncsi lennék, hogy ezen lista ismeretében van-e még valaki, aki annyira balga hogy további összegekkel támogatja ezt a halott projektet.
A projekt halott, a weboldal is halott, a Twitteren az utolsó bejegyzés augusztus 8-án datálódik és arra buzdít hogy vásárolj Minax tokent (hát persze, mi mást… LOL) – szóval ez a felület is halott. A Facebook még régebb óta áll elhagyatottan, az is igaz hogy ebből van még egy szintén augusztus 8-i utolsó bejegyzéssel. Pedig micsoda világmegváltó tervek voltak: coin, bank, tőzsde, app, credit kártya – nah persze, vetíteni mindig is tudtak.
Mivel a PHASE II. sem valósult meg így a PHASE III. már pláne nem fog. Ezek eltűntek a pénzzel és nyaralnak valahol. Ott vannak a nevek a honlapon, lehet perelni.

Reklámok

8 thoughts on “MINAXCOIN – a lufi kipukkadt!

 1. Biztosan van egy C terv és lesz helyette egy újabb, mégjobb coin ahová átmigrálják a volt inviásokat és majd mégjobban járnak mint a minaxcoinnal:)…. Ébresztő invások! Pereljétek, jelentsétek fel vagy huzzátok lámpavasra az Sz. Gyurkó és hasonszőrű társait.

  Kedvelés

   1. Minden coin értéke zuhan felefé, medvepiac van. Az meg, hogy egy új coin értéke zuhan lefelé, ez teljesen normális azt gondolom, sokan eladnak ilyenkor. Úgy hallottam 0.34 dolcsival ment ki a várt 0.2 helyett, ez majdnem duplája!
    A baj, hogy a lényeget nem halljuk meg: akkor él ez a projekt és az itt leírtak teljesen mellébeszélés? Kipukkadt az a lufi, vagy az ex Invia, azaz Minax mégis egy valós projekt? Szakértők válaszát várom!

    Kedvelés

   2. Szakértők itt nincsenek, de az Inviánál sem voltak, és ez nagyobb probléma. Az egész egy hókuszpókusz volt. A többi coin nem zuhant akkorát mint a minaxcoin. Mellesleg az az 1 db. exchange, ahol jegyzik a minaxot – hát, mit mondjak, nem egy nagy név a kripto szakmában. De azért hajrá, Kovács néni 🙂

    Kedvelés

 2. jelen pillanatban a minax.io nem működik, a Twitter, Facebook oldalak jó ideje nem frissültek (augusztus óta).
  az, hogy a coin éppen 0,00073 USD (0.00000019 BTC) , nem túl biztatóm ráadásul egy Lengyelországra fókuszáló picinyke tőzsdén…
  érdekesség:
  https://etherscan.io/token/0x8cd0c6a50e2b5eb47afe67dc6c2bbccc581c5f55
  ki is emelem:
  Total Supply: 892,000,000 MINAX ($0.00)

  és hogy a tőzsdéről is essen pár szó:
  https://www.forexbrokerz.com/brokers/coinbe-review

  de tegyük félre ezt, a be lett árazva ezt a projekt (olyan befektetők pénzéből, akik nem erre szerződtek – még mindig durvának tartom, hogy opció nélkül átmigráltak mindenkit), lássuk fejlesztői szemmel.

  arról volt szó, hogy egy soha nem látott, világelső, mindenre IS megoldást nyújtó projekt indul. na, az hol van? elindult bármelyik modul is abból a legalább 4-5-ből? ezekről semmit nem találni. fejlesztő csapat? github projekt? egy sor kód legalább? ez valami olyasmi lehet, mint az Invia csoda bányász-algoritmusa – sokan meséltek róla, de látni nem látta senki.

  ehhez nem kell szakértőnek lenni, csak kíváncsinak.

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s