Nini, egy levél!

Nna, egész gyorsan megtalált engem az egyik jóember 🙂 Közkinccsé is teszem kedves levelét és természetesen, kívánsága szerint a nevét felismerhetetlenné teszem, nehogy oka legyen megsértődni. Úgysem fogja tudni senki, hogy kiről is van szó, elvégre tele van az internet a videóival és blogbejegyzéseivel. Az internet nem felejt!

Kedves P. Imre!
Ma hívták fel a figyelmem erre az oldalra és arra, hogy a nevemet emlegeted és konkrétan azzal vádolsz, hogy csaló vagyok. Nem tudom ezeket az információkat honnan szeded és ebben a levélben nem is fogom jelezni feléd azt, hogy ha nem távolítod el a cikket, legalábbis a nevemet belőle, akkor feljelentést tesznek az ügyvédeim ellened, viszont szeretném ha tisztában lennél azzal, hogy milyen céget becsmérelsz. Most nem szeretnék hosszasan írni neked erről, de a pilótajátékok sosem Angliában székelnek és pláne nem 100 millió Ft a törzstőkéjük amiért nem mellesleg az Angliai törvények szerint a tulajok a magánvagyonukkal felelnek szemben egy Magyar Kft.-vel pl. Nézd csak: https://csatlakozz.eu/wp-content/uploads/2018/08/application-pdf.pdf
Szóval, úgy gondolom elég nagy hibát követsz most el, több szempontból is, ezért megkérlek, tégy legjobb belátásod szerint.
Üdvözlettel: Gy. A.”

Gondolom hogy Gy.A. azonos a CNT fedőnevű kommentelővel aki több cikkembe is belekötött, de ez tök mellékes. Nos, akkor elemezzük is rögtön a levelet, mert van benne néhány tévedés és ferdítés is:

1.) Nem tudom ki az a P. Imre. Ez nagyon fontos dolog, nem lenne jó, ha olyasvalakit perelne be, akinek a világon semmi köze nincs ehhez a weblaphoz. Azonban a jelek szerint jó lenne ha megismerkednék vele, hátha tud olyan dolgokat, amiket én még nem. Meg is fogom keresni, feltételezem, hogy rövid úton fel tudom venni valahogy a kapcsolatot. Kösz a tippet 🙂
2.) Sehol nem írtam olyat, hogy A. csaló. Ez is egy tudatos ferdítés, amely állítást nyilvánvalóan a bíróság is csak a kellő súllyal fog kezelni.
3.) A második mondat egy összetett mondat, kissé bele van kavarodva az író, de ezt még elnézzük neki. Se füle, se farka az egésznek.
4.) “A pilótajátékok sosem Angliában székelnek….”. Nos, csak így hirtelen egy ellenpélda mert nem jutott jobb az eszembe:

FIRST SKYWAY INVEST GROUP LIMITED
Legal address: Gable House 239, Regents Park Road
Finchley,
London, United Kingdom, N3
3LF
Number of the Company:

9320759

5.) Mi van akkor ha a tulajok nem is Angliában laknak, nem brit állampolgárok? Anglia cseszheti a behajtást, meg a büntetést is, ahogyan ez már jó pár alkalommal előfordult, nemcsak angliai viszonylatban.

Amúgy a levél többi része tök rendben van, bár nem sok mondat maradt benne, amely nem igényel tartalmi kijavítást. Talán a köszönés az elején meg a végén.

Nini, egy levél!” bejegyzéshez 24 hozzászólás

Új írása

  1. Nem tudom miért feltételezi, hogy aki nincs benne a szélhámos üzleteikbe az biztosan suzuki swiftel jár. Nem is értem, hogy azzal amúgy mi lenne aprobléma, ahogy láttam Ő sem soffőrel egy s63 amg hátsó üléséről készíti a videóit. De az biztos, hogy pont a szegényebb és /vagy pénzügyi analfabéták, kapzsik érzelmeire próbálnak apellálnni. De, hogy még van képe ügyvédekkel fenyegetőzni azok után amit eddig sikerűlt letennie az asztalra az aztán tényleg arcpirító.

    Kedvelés

    1. Az ilyenek így intézik az ügyeiket. Először ígérgetnek fűt-fát, utána eltűnnek, törlik a bizonyítékokat és utána felbukkannak a következő forradalmian új rendszerben. Aki pedig fel meri hánytorgatni kétes múltjukat azt megpróbálják befenyíteni. Kíváncsi vagyok mennyire sikerül. Azt előre mondom, ha valamilyen úton-módon sikerül ezt az oldalt letiltani, azonnal csinálom a következő blogot. Minden anyagot lementettem, szóval lehet próbálkozni, csak éppen nincs túl sok értelme.

      Kedvelés

      1. Csak üres fenyegetőzés. Azt tudnak. Minden estre sajnos kezdem azt hinni, hogy sose lesznek elővéve. Olyan könnyen meg lehetne csípni őket ha lenne rá szándék. De úgy gondolom nem véletlenűl nem akarnak igazán foglalkozni ezzel a hatóságok, sem a jogalkotás vagy akár a politika. Irdatlan pénzekről van szó, sok felé juthat belőle, komoly körök vezényelnek és szükségük van a felsoroltak félékre…. Egyszer talán a sors visszaadja vagy majd a lelkiismeretükkel , esetleg egy feldühödött, kisemizett, elkeseredett “befektetőjükkel” kell majd elszámolni:)

        Kedvelés

  2. “Dobjátok a földle, de dulván!” 😀
    Hibátlan… Egy remek webináron bemutatták ezt a kikezdhetetlen csodát. Nos, tudtátok, hogy ÖMV, Tesco és Venezia partnerek? A cég 2 hónapja indult, de már partnerek vannak, ez remek hír. ÖMV és Tesco honlapján nyoma sincs, megnéztem a bemutatót, mégis hogy megy ez. Jelenleg emailben kell küldözgetni infókat… Emailben!!! De állítólag lesz majd kihelyezett terminál a kutakon. Ha lesz egy kis időm, írok majd az ÖMV-nak, mégis mi a helyzet.
    Van egy oldal a dealkodex.com (mondjuk ebben a projektben eddig olyan 3-4 különböző oldalt mutogatnak) Nyitó oldalon Tesco, Nike, Tag Heuer, OMV. A partnerek alatt a fent említettek. És akkor ez az emailes móka.
    Lengyelekre hivatkozik a videóban, egy hevenyészett keresés első eredménye semmi. Majd még kutakodom.

    Kedvelés

    1. Elképzelhető, hogy tényleg termékpartnerek az említett cégek, de sokat nem jelent. Lehet egy valós törzsvásárlói rendszerre épített piramisjáték…Manapság meg kell villantani ilyen cégneveket, hogy megegyék az emberek. De a magas szervezői jutalékok, előre fizetendő 150%ban levásárolható csomagok egyértelműen fenntarthatatlan lesz és piramisjátékra vall. Ennyit nem fog visszaosztani egyetlen cég sem egy törzsvásárlói csoportért. Ehhez nem kell matematikusnak lenni.

      Kedvelés

  3. Egyébként aki kicsit is jártas a domain regisztrációt illetően, könnyen megismerheti a tulajdonos néhány adatát, lakcímét is. Van, akinek a kapuján a Google Maps akkori felvételei alapján volt egy szép nagy Invia matrica is, van, aki éppen házfelújítás (tető) után volt.
    Sokan elfelejtik, aki az internetet tudja használni, sok mindent megtalálhat.

    Kedvelés

  4. Úgy látszik eddig tartott a nagy Freedom Xpress biznisz Gy-nek… Most már onlineguru lett (nyilván mindenhez is ért, mert hát mlmben ezt is kitanulta…) és saját néven adja el az átcsomagolt szolgáltatásokat sokkal drágábban, mint amit egyébként a piacon megtudsz venni.

    Nála az 5000MB tárhely csomag 29.900 Ft, máshol ugyanez 18.900 Ft…

    A videó két aranyköpése:
    1. MLM-ztem (pár hónapja még a legújabb csoda volt a Freedom, mint mindegyik előtte)
    2. Nem építettem sok hálózatot… (csak úgy 10-et az elmúlt 4 évben…)

    Mondjuk más helyről is hallani, hogy a freedom haldoklik, mert amit megígértek abból nem valósítottak meg semmit. F-ről is azt hallani, hogy mindenfajta más céget csinál már, a kriptovaluta mlm robottól, a tápkieg mlmig.

    Kedvelik 1 személy

    1. Zoli: érdekes amit mondasz, de tudtommal Attila érte el a lemgamagasabb szintet a Freedom bizniszben, ha jól tudom gyémánt már, 160 személyes munkatársa volt a rendezvényen, azóta gondolom már 200. Ezt a guru cuccot meg kábé 2 éve tolja ha jól tudom … szóval nem értem miért irod amit irsz, biztos személyes okból … azért azt be kell vallani, h ő vérprofi onlineos, 2010 óta több ezer ember regisztrált hozzá. Haldoklik a freedom-ez is új infó nekem hisz most indult valami bmw program, Á.Zoli oldalán láttam ma… drága a tárhely? vedd meg máshol…

      Kedvelés

      1. Azért azt állítani, hogy “nem építettem sok hálózatot” – megmosolyogtató állítás. Mindenki tudja hogy ez már a sokadik próbálkozáson van túl. Az lehet, hogy a legelső amiben részt vett még ma is működik, de ez nem jelenti azt, hogy mindegyik cég sikeres volt, sőt! Még kérkedik is vele, hogy mennyi embert be tudott szervezni az üzletekbe és ebbe bele kell érteni a bukottakat is, pl. Kairos, stb. Hát, ha valaki úgy lesz sikeres hogy keresztülgázol másokon, akkor azt hogy is hívjuk szép magyar szóval? Gátlástalan törtető… és még el is akarja adni pénzért a know-how-t, hogyan lehet másokat (minél többet) behúzni egy-egy bizniszbe. Ezzel teszi fel a koronát az eddigi művére. Gratulálok!

        Kedvelés

  5. Zoli: hol láttad az 5ezres tárhelyet annyiért? onlinegurun nem találok olyant vagy létezik h most javitották át? 10.000es csomag a legnagyobb de annak az ára 23.990 magyar forint..na mind1is

    Kedvelés

  6. Ismerem az Attit… soha nem volt Kairos tag… törtető? ez igaz..a mai világban törtetni kell vagy irány külföld!

    Kedvelés

    1. Én úgy emlékszem hogy volt köze a Kairoshoz. ha ebben tévedek, akkor elnézést, viszont a Onecoinhoz és AGAM-hoz egészen biztosan volt. Természetesen az ezekre vonatkozó videóit is már réges-régen törölte.
      Ha viszont ismered, akkor megkérdezheted tőle, hogy mi az oka annak, hogy Freedom Xpress videókat kivétel nélkül törölte? Biztos tud valamit, amit a “munkatársai” még nem.
      Az pedig, hogy a mai világban törtetni kell, ez azoknak a felfogása, akik nem tisztelnek semmit és senkit. Ha szerinted az a normális, hogy mások nyomorán gazdagodj, akkor tényleg jobb ha eltávozol az országból. Csak nézd meg a hozzászólásokat a netes üzletek fórumain. Sok szerencsétlen megvezetett ember és mind gazdagodni szeretne az adott üzletből. Csakhogy elcseszték, mivel későn léptek be. Mégsem mondja meg nekik senki, hogy ne fáradjanak, mert semmi nem lesz már belőle. Na, hát ezért van ez a honlap, az ilyen emberek miatt és az olyan emberek akadályozása miatt, akik mézes-mázos videókban csillogtatják a pénzszerzés lehetőségét.

      Kedvelés

      1. látod, Atti viszont mindig is megmondta ha baj volt… ezt tisztelem és becsülöm benne… nem tudom mások h vannak ezzel de nekem mindig segitett és a mai napig segit. igen, onecoinozott és a mai napig informálja a munkatársakat oc csoportjában és az agam csoportban is. te ismered őt amúgy? mert ha ismernéd akkor tudnád h amit állitasz az nem igy van. kairosban nem vett részt ez tutifix, oc és agam igen. oc mai napig működik, agamnál rögtön kiszállt amikor mnb közlemény volt. erről videó is volt amiben elmondta, h emberek úgy néz ki itt gebasz lesz, minél előbb vonjátok vissza a pénzeket. utána még 6 hónapig lehetett pénzt kikérni. aki hallgatott rá az nem veszitett de szerintem azok akik vele dolgoznak ahogy én is, ezt alá tudják támasztani. nem gondolom h más nyomorán keresett volna ez az állitás hamis szerintem de ez csak az én véleményem, másoknak biztos más. mindenesetre könnyű valakit fikázni aki nincs itt és nem szól vissza…de ahogy őt ismerem nem is fog ezekre reagálni… jó étvágyat az ebédhez!

        Kedvelés

      2. A helyzet az, hogy be sem kellett volna szállni olyan cégbe, ahol nyilvánvaló hogy hazugságon alapszik. Nekem pl. elég volt utánajárni a Google segítségével annak a bizonyos 27 vagy 28 üzletkötőnek, akikről az AGAM annak idején azt híresztelte, hogy ők csinálják a nagy üzleteket a cégnek. Akkor leírtuk több fórumon, hogy ezek az emberek nem létező, nem valós – kitalált személyek. Le lettünk hurrogva, aztán láss csodát igazunk lett. A Onecoin pedig továbbra sem működik, ezt már többször leírtam. Az hogy kifizetnek jutalékokat nem egyenlő azzal, hogy működik. De azért csak védd a főnököd, biztos megérdemli. Igazából nem vele, nemcsak vele van baj, hanem az összes olyan szervezővel, akik ha meglátnak egy új üzletet, azonnal pénzt szimatolnak és nem érdeklik őket a tények. Jó étvágyat neked is.

        Kedvelés

  7. @Informer az onlinegurun volt írva, hogy annyiba kerül. Ha a google-t használod fogsz találni 18 ezerért tárhelyet, sőt külföldi szolgáltatótól 92 EUR-ért 20 GB-ot veszel ilyen feltételekkel. Reklámot nem csinálok senkinek keress rá ha érdekel. Nyilván mindenki szabadon eldöntheti, hogy hol üzemelteti a honlapját, de a saját biztonságom érdekében a legjobbat fogom választani.

    Személyes kapcsolatom soha nem is volt és nem is lesz Gy. Attillával, mert nagy ívben kerülöm az ilyen típusú embereket. Az MLM rossz hírneve többek között neki is köszönhető, aki tudatosan veri át az embereket az elmúlt években a legújabb cégeivel. Miután már nincs több belépője jön a következő csoda.
    Gy. Attila, F. Szabolcs, Á. Zoltán, R. Levente, V. Gábor, B. Zsuzsanna, K. Attila, V. Balázs, V. Anita, Gy. György, R. Péter, K. Gábor, G. László, D. Sándor, S. István, M. Dávid, K. Béla és hosszan sorolhatnám a neveket, akik részt vettek a Botanoo, Sitetalk, Ausante, OneCoin, Bitconnect, Agam, Firtscoin, Minemax, stb. vagy most épp a legújabb kriptovaluta robot cégekben… annyit ártottak az MLM szakmának az elmúlt pár évben, mint előttük soha senki.
    Semmilyen tiszteletet, elismerést és odafigyelést nem érdemelnek ezek az emberek!
    A normális cégeknél legyen az MLM vagy éppen egy hagyományos vállalkozás nagyon fontos a példamutatás és a szavahihetőség, mert a bizalmat egyszer lehet elveszíteni. Egyszer csinálná ezt meg az ember az ügyfeleivel, üzlettársaival vagy éppen a barátaival akkor az a cég hosszú távon nem tudna fennmaradni. Gondolj bele van egy éttermed és nagyon jó a dumád, mindent eladsz ami az étlapon van, de a vásárló nem tudja, hogy a konyhádban csótányok mászkálnak, a hűtőben rohadt hússzag van, a tejtermékek megvannak savanyodva, de te abból főzöl. Sőt ha csirkét kér valaki, mondjuk nyulat viszel ki neki. Az egész étterem egy kirakat, de ha mögé nézel rohad belülről. Aztán jönnek az első megbetegedések, de azt még megmagyarázod. Kijön a ÁNTSZ kiadja a figyelmeztetést és bezár téged, erre az alapanyagbeszállítókat hibáztatod és a hatóságokat. Aztán pár házzal arrébb nyitsz egy másikat mert akkor tuti biznisz és nyomod tovább a marketinget, hogy ez a következő olyan étterem, amilyet még nem láttál, úgy főzöd a húst, mint előtte senki, de még a krumplit is úgy vágod fel, hogy a kés sem ér hozzá, hogy a rost sejtjei egyben maradjanak, mert így jobb lesz az emésztésed….
    Na ők pont ezt csinálják csak MLMben, eladják a rothadó szagú, működésképtelen koncepciókat, mint a legújabb csodát. Nyilván azoknak is van felelőssége, akik hisznek nekik, de általában ezek az emberek hinni is akarnak és nem a kvalifikált, magasan képzett értelmiségiek csoportjába tartoznak, akik utánaszámolnak, utána olvasnak akár angolul is a dolgoknak.
    Ezért, ha lehetséges minden fórumon, fel kell hívni az mlm hiénákra a figyelmet, hogy a normális értékrenddel bíró emberek messze kerüljék el őket!
    Írhatod, hogy Gy. Attila mennyire sikeres, de ha neked ez a siker, hogy embereket rántok be nyilvánvaló hazugságokba, kamu MLM cégekbe, akkor nagyon rossz az értékrended. Egyszer mindenki követhet el hibát, de hogy ha már másodszor, harmadszor, negyedszer ugyanazt csinálom, akkor vagy buta vagyok, vagy pedig tudom, hogy ez az üzlet nincs rendben, de a pénz miatt nem foglalkozom ezzel. Mindenki döntse el magában, hogy ezek az emberek hová tartoznak.
    ÉS ha az a siker, hogy átbaszok mindenkit, hogy vegye meg a mondvacsinált, egyébként a kereskedelmi forgalomba eladhatatlan és értéktelen termékemet, aztán nem vállalok érte felelősséget és úgy állítom be magam, hogy nekem ehhez semmi közöm, akkor nagyon távol áll egymástól az értékrendünk. Én az értékteremtésben hiszek és ha ezeket a cégeket megvizsgálod egyik sem adott semmilyen értéket a világunknak.

    Írhatod, hogy működik a Onecoin, miközben most csukta le a Onecoin vezető Sebastian Greenwoodot az FBI tiltott pilótajáték szervezése miatt Amerikában, vagy nemrég 15 ember került rács mögé Kínában, akik Onecoin-t csinálták. Írhatod, hogy a onecoin működik, miközben a cég teljes forgalma eltűnt az elmúlt időszakban. A legtöbb vezető vagy bujkál a törvény elől, főleg az amerikaiak, mert ott tiltott piramisjáték szervezése miatt van ellenük nyomozás és mindenki máshová ment, más céget épít, akár a harmadik negyedik mlm terméknélküli csodasemmiét.
    Azt is írhatod, hogy az Agam ellen is folyamatban van a nyomozás és amikor az MNB kiadta akkor Gy. Attila abbahagyta a dolgot, de eleve el sem kezdhette volna, mert Pénzügyi szolgáltatás közvetítői vizsgával kell rendelkezni annak, aki ilye terméket értékesít a magyar piacon. Ha nem rendelkezik ezzel a vizsgával és feljelentik, akkor megfogják büntetni az értékesítőt.
    Sőt az adott cégnek a magyar törvényeknek meg kell felelnie, ha nincs engedélye a céget is megbüntetik tiltott pénzügyi szolgáltatás tevékenysége miatt.
    Ha a károsultak megtennék a jogi lépéseket ezek az emberek, akik ilyen cégekben vettek részt mind a bíróság előtt kötnének ki, ugyanis szigorú törvényi szabályozások vannak már idehaza is.
    Nem is értem, hogy a károsultak miért nem hoznak létre pertársaságoka azokkal szemben, akik valótlan dolgokat állítva videókban, blog bejegyzésekben, a vásárlókat megtévesztve adták el a kezdőcsomagokat az interneten. És az igazság az, hogy hiába törli valaki az oldalát a legtöbb adatot archiválják, ezért hatósági eljárásnál előkereshetőek.
    Írhatsz bármit, de felesleges bizonygatnod a semmit, hiszen a tények és a számok önmagukért beszélnek.

    Kedvelik 2 ember

    1. Jól van Zoli köszi a véleményed ez is egy vélemény! igaz, már mindenkit bele kevertél a témába, azt hiszem eltértél a tárgytól de én nem megyek bele semmilyen vitába. megyek inkább vásárolok egy tárhelyet az onlineguru.hu oldalon szép napot!

      Kedvelés

    2. Mikor számonkértem Gyura Attilát, hogy valljon színt, bebukott-e Five Winds (annak idején a csapból is ő folyt az AGAM/Questránál), képes volt azzal kifizetni, hogy ő is ugyanolyan mezei befektető, mint én. Ellenben amikor annak idején beléptem, még nagyon is a bennfentes pózában tetszelgett, lekezelően, foghegyről beszélt velem. Most meg nagy hirtelen a “sorstársam” lett. Zokon vette, amikor emlékeztettem, hogy az internet nem felejt. De különösen, amikor utaltam rá, hogy az oroszoknál az ilyen átveréseknek nem egyszer fejbe eresztett golyóval vetnek véget.

      Kedvelés

      1. Persze ezek mind áldozatok. Valóban bukták az X befektetésüked de arról rendszerint megfeletkeznek, hogy a továbbajánlásból 10-100X et vettek ki.

        Kedvelés

      2. DR.UDRIGAMARCANTONIO (@DRUDRIGA) úgy gondolod az Attila a hibás az AGAM bebukásáért? Zokon vette, hogy golyóval fenyegetted? Mondjuk azt én is zokon venném és szájba is vernélek!

        Kedvelés

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑