Hány ilyen volt már???? Freedom Xpress Global

Két kezemen nem tudom megszámolni, hány olyan üzleti bemutatót láttam, ahol az első mondatok közt szerepeltek azok a lózungok, mint most a Gy. által jegyzett videóban, a Freedom Xpress Global nevű új ponziról. De ha négy kezem volna, az is kevés lenne.
Úgy gondolom, hogy egy most induló, senki által nem ismert oldalt mindjárt a prelaunch fázisban az Amazon-hoz vagy az E-bay-hez hasonlítani több mint gazemberség. Arra apellálni, hogy mekkora nagy dolog az ilyen nagy cégekhez a korai időkben csatlakozni – egyenesen bűn – de tény hogy baromi jól hangzik. Be is szopják sokan ezt a gátlástalan marketingfogást. Az első 2 perc után már csak az nézze tovább a videót, akinek van 20 perce végighallgatni, amíg elcsépelt marketingszövegekkel megpróbálnak lyukat beszélni a hasába és átmosni az agyát.

Az FXG egyik fő szervezője amúgy nem hiszem hogy ismeretlen lenne, hiszen a legismertebb 10-20 magyar hálózatszervező közé tartozik, akik rendszeresen rángatnak bele hiszékeny vagy naiv embereket a különböző “csodás”, “forradalmi” és egyéb jelzőkkel ellátott pilótajátékokba, melyek aztán általában néhány hónapos működés után bezárnak. Onecoin, Kairos, AGAM – csak hogy néhányat említsek hősünk “szakmai” múltából. Hát így higgye el bárki amit állít a videóiban, merthogy természetesen van egy Youtube csatornája, ahonnan rendszeresen és gondosan törli az előző bebukott üzlet videóit.

A másik nagy szervező, aki a magyar Freedom Xpress hálózat szervezésénél bábáskodik az  F., akit szintén talán nem kell bemutatni azoknak, akik részt vettek a nemrég bebukott InviaWorld nevű kamu bitcoin felhőbányász “cég” üzletében. Hősünk az Invia World leállása után villámgyorsan kilépett a FB-csoportból hogy felbukkanjon a Minaxcoinnál mint alapító tag, majd onnan is eltűnve a Freedom Xpressnél kössön ki. Az Inviával többször foglalkoztam a blogon és innen nem tűnnek el a cikkek.

A fenti két “úriember” jó ideje abból él, hogy a más emberek befizetései után kapott jutalékokat elteszi. Nem számít, hogy közben bedőlt az adott “cég”, a jutalékok már kifizetésre kerültek és soha többet nem látja senki. Odáig már nem terjed a becsület, hogy a beleráncigált embereknek legalább a jutalékból arányosan visszaadjanak, ezzel csökkentve a veszteségüket. Ők csak addig promótálnak, amíg van új belépő, amint megérzik a “vég” közeledtét, gyorsan törlik a videókat és lelépnek, hogy új és forradalmi bevételi forrás után nézzenek.

A Freedom Xpress Global amúgy egy hibrid-bináris rendszerű jutalékrendszerrel rendelkező online törzsvásárlói közösség lesz, amely 2018. október 1-én fog élesben elindulni. A nyitó oldal már eléggé árulkodó, a legótvarabb HYIP-programokat idézi a jacht, repülő és Cartier óra felvonultatása. Nyilvánvalóan ezek a tárgyak szerepelnek a tulajdonos elképzelésében, álmaiban, és szerintem meg is fogja őket valósítani köszönhetően a remek hálózatszervezőknek, akikből Magyarországnak is elég sok jutott sajnos. A FreedomXpress weboldalon majd el lehet érni az E-bay, Amazon, stb. vásárlási kuponjait melyeket le lehet vásárolni. 50 euró a legkisebb csomag. A vásárlási utalványok után promóciós krediteket adnak melyekkel licitálni is lehet a termékekre.
Természetesen nem lehet manapság pilótajátékot indítani a nagyon divatos és trendi kriptodevizák nélkül, nosza bele is keverték a bitcoint, az AmazonCoint és a Kodexa-t (ami a FreedomXP saját pénze lesz),  hogy még több szerencsétlent húzzanak bele ebbe a katyvaszba. Azt már jól tudjuk, hogy ezek a kamu, valódi blockchain nélküli  belső használatú coinok soha semmit nem fognak érni a valós piacon.  Ők ezzel a problémával nem foglalkoznak, úgy ajánlgatják a nem létező shitcoinjukat minthogyha ez máris egy jól felfuttatott pénznem lenne.
A videó 15. percében kitér az előadó a Firstcoinra is (bár érthetetlen ok miatt nem nevezi meg). A Firstcoin pont egy olyan pénz volt, amiről az előbb beszéltem. Zárt rendszer volt, valódi blockchain nélkül – valahogy mégis sikerült kivinni néhány kriptotőzsdére, ahol pár hónap után lenullázódott az értéke és a fő szervezőkön kívül mindenki futhatott a pénze után. Kell-e ennél komolyabb figyelmeztetés arra, hogy ne vágjon bele senki ebbe az újabb bullshitbe????

Akit nem sikerült elriasztanom, arra a következők várnak: prelaunch regisztrációs lehetőség, minősülés vezetői rangra akár a prelaunch időszakban, incentive üzleti hajóút a Földközi-tengeren csak a kiválasztottaknak, Rolex karóra, saját tulajdonú Mercedes S osztályú autó, Porche Cayenne személyautó, saját tulajdonú luxuslakás, blabla, blabla…
Mindehhez nem kell mást tenni, mint gátlástalanul belerángatni minél több embert, befizettetni velük az utolsó megtakarításaikat majd felvenni az utánuk járó jutalékot, végül pedig eltűnni a pénzzel és a beharangozó videókkal együtt, amikor a rendszer várhatóan jövő nyár elején, de legkésőbb 2019. végén látványosan összeomlik.

Hány ilyen volt már???? Freedom Xpress Global” bejegyzéshez 354 hozzászólás

Új írása

  1. Drága MLM hívő Mesterek, Maistrók, Biznic Guruk, Látnokok, kicsiny Steve Jobsok!

    Bizonyára tisztában vagytok a kereskedelmi cégek MESÉSEN ALACSONY árrésével, azért is véditek itt ennyire ALJAS ÉS MANIPULATÍV módon ezt a mesés BUKÓT ígérő, felejthető nevű szart. (Zomnia? Ja nem, Zambia! Nem egyszerű, na!)

    Az egyik legnagyobb magyar webáruház, E betűvel kezdődik és meglepő módon nem MLM cég, tavaly 5,4%-os árréssel dolgozott.
    Ez NEM a profit, abból az aprócska 5,4%-ból kell fizetned az embereket, bérelned az infrastruktúrát, és venni a Facebook reklámokat kilószámra.

    Tételezzük fel, hogy csoda történik, és a mágikus piramis webáruház megcsinál az első évében 1 milliárd forint bevételt, és mivel páratlanul talpraesett csapatról van szó, egészen fantasztikus (szinte hihetetlen) 10% árrést sikerül megcsinálni.
    Azaz marad 100 milla egész évre, amiből ki kell gazdálkodni a főnik lízingelt bömöseit meg a reklámokat a 4-es villamoson, nem mellesleg a raktárat, a melósokat, a futárcégeket, meg a könyvelőt.
    Mennyi marad reálisan az év végén? 10 milla? 15?

    Legyünk elképesztően optimisák (és irreálisak): 80 millás eredményt csinál az aranycsapat, a raktárat ingyen bérelték, a reklámért nekik fizettek, a csomagolók meg szeretetből jöttek dolgozni.

    Mire elég ez a 80 milla?
    1 share = 750 eur = 250 ezer forint => 320 ember jön ki 0-ra, mindenki más szopóágon.

    És ez egy optimistánál is optimistább, soha az életben meg nem valósuló számítás.
    Mert sajnos kb. akkora forgalmuk lesz, mint a sarki PC-boltnak egy nagyobbacska vidéki városban.
    És ne, ne legyenek illúziók, 5 év múlva sem lesz 1 milliárdos árbevételük.

    Szóval, kedves hívők, toljátok csak tovább a kampányt és húzzátok be a madarakat serényen, biztosan megéri.
    Igaz hogy ennyi időráfordítással akár rendes munkátok is lehetne, de mennyivel jobb pózolni valami kamu konferencián a gyémánt vezetőd oldalán a 4 éves szarrá mosott ciklámen ingedben, mint elmenni a gyárba dolgozni vagy egy tisztességes szakmát kitanulni és becsületesen ugyanannyi vagy jóval több pénzt keresni. Ez mégiscsak egy életszínvonal!

    Szép álmokat és jó gyomrot hozzá!
    Kapjátok be.

    Annak a kevés embernek pedig, aki próbál rávilágítani az ilyen aljas, gerinctelen, féreg lehúzásokra: NAGY KÖSZI, jók vagytok!

    Kedvelik 1 személy

    1. Jól leírtad, gratulálok! Lehet össze kellene szedni egy listába azon szervezőket, akik rendszeresen felbukkannak ezen tutit üzletek körül. Béres Józsit nem kell, ő a volt valós kollégái vendégszeretetét élvezi szeptember közepe óta.

      Kedvelés

    2. Egy másik hozzászóláshoz leírtam már, de itt is aktuális, így megismétlem a lényeget:

      Ebben a hozzászólásodban egymilliárd forintos bevételt vizionáltál, ami -valljuk be- elvárható egy nemzetközi webáruháztól, egy e-kereskedelem számára kedvező évben. Ebből az egymilliárdól vezetted le -teljesen megalapozott érvekkel- a befektetők várható passzív jövedelmét. Ezt az évet erősen megtámogatta a Covid, és természetesen a Freedom rendszerének exponenciális fejlődése, ami magával hozza a felületen vásárlók fogyasztásra kiéhezett tömegeit. Most lezárult az első teljes (2020) gazdasági év a Zamnia webáruzáznál is, mindenki számára elérhetővé váltak a hivatalos adatok, ideje egyenleget vonni, és a szkeptikusok, valamint a lelkes rajongók, az e-kereskedelem ezen ágába befektető “üzleti” zseniknek, a drágaköves trógerek szavait cukrozott szélű pohárból vedelő, de önálló gondolkodás tárgyában kihívással kűszködő tagoknak megmutatni a valóságot. A Freedomxpress gerincét, mondhatnánk az e-kereskedelmi világ ugródeszkáját jelentő Zamnia webáruházat működtető CREATIVE CITY GROUP Kft éves nettó árbevétele 2020-ban, azaz a Covid által megtámogatott e-kereskedelmi robbanás évében nem egymilliárt, hanem 58 és félmillió Ft volt. (Hagyok időt az ünneplésre, hurrá, vastaps, lelkes éljenzés a befektetőktől, önelégült, enyhén cinikus mosollyal a szájuk szélén.) Számoljunk: Ebből a bevételből jön le az áruk beszerzési értéke, ami mondjuk a Zamnia prémiumkategóriás árazásának figyelembe vételével legyen 45 millió Ft, mert valószínűleg hiába a dicsőség, a siker, a hazai ismert webáruházak túlszárnyalásának lelkes szándéka, ők sem kapnak semmit ingyen. Maradt mondjuk 11,7 millió, melyet tovább csökkentenek a logisztikai költségek, bele értve a weblap készítést, az irodabérletet, könyvelőt, papírt, ceruzát, borítékot, takarítást, tankolást, postázást, reklámot, stb, továbbá a bérköltségeket arra az 5-9 alkalmazottra, akik valószínűleg szintén anyagi haszonszerzés el nem ítélhető szándékával töltik az idejüket a munkahelyen. A maradék az, ami a marketing terv szerint megalapozza a többezer befektető jövőjét, passzív jövedelmét, gondtalan életét. Ennek a maradéknak a rá eső része hivatott biztosítani, hogy a befizető egy életen át lóghat a jólét duzzadó csöcsén, élvezheti a gondtalan semmittevést. Senkit sem szeretnék képességein felüli mértékben józan gondolkodásra buzdítani, de ha másból nem, ebből ugye látszik, hogy az ígéret és a valóság éppen olyan viszonyban vannak egymással, mint a OneCoin, Organo Gold, Talk Fusion, Mandura, Yessplus, SEN, stb esetében. Emlékeztetőül, ezekbe a rendszerekbe toborzó emberek közt jelentős átfedés mutatkozik a Freedom/Zamnia drágaköves beszervezőivel, akik ott is a piramis felső részén helyezkedtek el. Persze tudományos magyarázat biztosan erre az eredményre is van, a marketingterv nem ismer lehetetlent, de a tények makacs dolgok. Ha valamilyen trükközés miatt sikeredett ennyire szerényre az eredmény, mert esetleg a beáramló befizetések és az abból visszaosztásra kerülő juttatások, utazások, BMW-k, Rolexek, drágaköves paszományok másik cégen keresztül történnek, akkor az esetleg azt jelentheti, hogy a marketing kamu, a jövedelemszerzés lehetősége kizárólag a beszervezett tagok befizetésének a függvénye, annak semmilyen köze a kirakatba helyezett Zamnia webáruházhoz, a webáruházban keletkező forgalmához. Akit érdekel, nézzen utána a Zamnia konkurenciájának, mint eMag-eDigital, vagy Alza. Nekik valahogy kicsivel jobban sikerült az évük, pedig ugyanaz a piac, ugyanazok a lehetőségek, mondhatnánk úgyan az a rúd, ugyanazok a táncosok, sőt a marketing bullshit szerint a Zamniában előminősített vásárlók 10-100 ezrei várják, hogy a pénzüket a piaci árnál lényegesen magasabbra árazott termékekre költsék el. Hajrá, csak így tovább!

      Kedvelés

      1. Na……..jó.jó, hogy az Alza meg a z Edigital jobbak voltak, de a Zamnia azért az AliBabát leverte!! Úgy, ahogy megígérték:))))))

        Kedvelés

      2. Éreztem én, hogy SZÁRNYALNI fog ez a biznisz!

        Tehát ilyen a sikeres Amazon-verő magyar startup első két üzleti évének eredménye, forintban:

        2020-as évben az 58,5 millás árbevételből 51 millás veszteséget,
        2021-es évben az 52 millás árbevételből 33 millás veszteséget sikerült összehozni.

        Az árbevétel kicsit csökkent, de a profitábilitás tekintetében legalább bizakodhatunk, hiszen javuló a tendencia, még pár év és talán sikerül kihozniuk nullásra. 😀

        Vajon hány ember szállt be ebbe a kihagyhatatlan lehetőségbe?

        Kedvelés

      3. Valószínűleg már azt is tagadják, hogy valaha benne voltak ebben a rendszerben. Jelenleg ezek a “vezetők” az eddig megszokottakhoz hasonlóan elképesztő haszon és meggazdagodás lehetőségével már megint egy kriptovaluta rendszerbe szedik áldozataikat. Azért mondom, hogy megint, mert a webáruház biznisz előtt tömegével toborozták az áldozatokat a Onecoin rendszerbe, ahol egy soha nem létezett kriptovalutáról ígérték, hogy a Bitcoint is meg fogja enni. Megette. Épp, mint a Zaknia az Aliexpress-t. Megjegyzem, a Zamiás toborzás idején azzal flexeltek, hogy soha többé kriptobiznisz, csak e-kereskedelem. Válzotnak az idők, vagy romlik a memóriájuk. Hab a tortán, hogy ezek az önjelelölt gazdasági szakértők akiknek erre vonatkozóan sem képzettségük, sem egedélyünk nincs, az infláció kivédésének garantált eszközeként hírdetik az új befektetési csodát, ami önmagában megérne egy áttekintés valamelyik komtetens szervezet részéről.

        Kedvelés

  2. Igazi cigány munka… A tulajdonos vére nem vált vízzé 😀
    Az a weboldal egy forintot nem ér és közben az a kommunikáció, hogy 30 milliót költöttek rá.
    A szerver egy semmit mondó tárhelyen van és lehal egy kis ddos támadástól… Hogyan karnak versenyezni bárkivel is, ha így indulnak???
    Minden webáruházat támadnak, azért gáz lenne, ha egy emag, 220 volt, medimarkt stb. megállna egy kis forgalomtól. Pár ezer ember van a hálózatban és azt sem bírja…
    Az árak meg egy vicc. A legolcsóbbak leszünk, kommunikálta Balázs a videókban, amik a YouTubon elérhetőek.
    És??? Minden termék drágább mint máshol 20-30 vagy akár 50 ezer forinttal…
    Aki pénzt adot nekik, azok helyében gyorsan a fogyasztóvédelmhez mennék és feljelenteném őket megtévesztés miatt. Reggel- délben és este is hazudnak már évek óta, hiszen V. Balázs pályafutása az Organic Mission-ből eredezhető, ahol a testvére V. Anita volt a tulajdonos. Utána Sisel hazugság, aztán Conglius hazugság, aztán OneCoin pilótajátékból lett vagyon, aztán jött valami bányász kripto pilótajáték.
    Végül célba ért megcsinálta a sajátját….
    Gratulálok!!!
    Remélem egyszer Magyarországon is elérjük azt, hogy a csalókat bíróság elé viszik és sitre vágják, mint Amerikában.

    Kedvelik 1 személy

  3. Hallgatnak a mindenféle drágakövekről elnevezett “vezetők”, pedig érdekelne a véleményük. Eddig az e-bay és az aliexpress szintjéről tartottak előadást, az emag és a mall már nem is számított konkurenciának. Teljes bizonyossággal adták elő, hogy profi tulajdonosok, profi informatikusok, legolcsóbb webáruház a piacon, óriási passzív jövedelem az árrésekből, egy életen át, BMW, hajóút, Dubaj, 500000 Eurós ház… Vajon ők erre számítottak? Nem kérdezi meg tőlük senki, hogy mi ez a szar, és hogy lesz ebből annyi pénz? Ők nem érzik azt, hogy megevezették őket? Bele mernek nézni azoknak a szemébe, akiktől profi, olcsó webáruház ígéretével kicsalták a pénzt? Senki se áltassa magát, egy ilyen gagyi webshopból már nem lehet jót faragni, pedig azért késett a megnyitás, mert annyira profi lesz, hogy olyan nincs is. Sokan még azt is hihették, hogy itt Onecoinért is lehet SEN autót vásárolni 🙂

    Kedvelik 1 személy

  4. Hahaha
    A beharangozó Zamnia videó.

    Emlékezzünk nov. 4re, mondja B. Sokan megnézték az oldalt és tetszett nekik… Nyugdíjasok voltak, hogy soha nem jártak egy normális shopban? 😂

    Nagyon gáz… A befizetett tagok pénzéből ekkora gagyit kiadni, ilyen árakkal… A termékleírások totális hiánya… Gyenge szerver…

    Van bőr az arcukon…

    Kedvelik 1 személy

  5. Szánalmas, ahogy az egész rendszermarketing hazugságokra, képmutatásra épül. Ez minden MLM-re igaz. Öltöny, drága autó, drága utazások… Ezek közt a “felső vezetők” közt (akik attól vezetők, hogy kicsalják a pénzt) olyanok vannak, akik az öltönyt turkálóban veszik, a használatra kapott béjemwébe lefingott suzukiból ülnek át, panelben laknak, a fészen diplomásnak hirdetik magukat, közben alig tanultak többet a 8 általánosnál. A valóság nem csábít, ezért hazudni kell.

    Kedvelik 1 személy

    1. Laci, Tisztelettel kérdezem, hogy ezt az infót honnan szedted? Ezek közt a “felső vezetők” közt (akik attól vezetők, hogy kicsalják a pénzt) olyanok vannak, akik az öltönyt turkálóban veszik, a használatra kapott béjemwébe lefingott suzukiból ülnek át, panelben laknak, a fészen diplomásnak hirdetik magukat, közben alig tanultak többet a 8 általánosnál. Mert szerintem ez nem igaz.
      Másik: innen közületek, van olyan aki bármilyen csomagot is vásárolt? Ha igen, és elégedetlen, miért nem teszi meg a szükséges lépéseket?
      Ha meg nem, akkor miért pofáztok erről, éjjel-nappal?
      Miért zavar titeket egy nagyon gagyi webáruház?
      Miért zavar titeket, ha emberek hisznek ebben, egyáltalán hisznek valamiben?
      Miért zavar titeket, ha mások BMW-vel járnak?
      Miért zavar titeket, ha másokat utaztat a cég?
      Miért zavar titeket, ha vannak emberek, akik ezt a fajta munkát választják és nem azt amit gyerekkorunk óta próbál a rendszer belénk nevelni?
      Ha ez annyira gagyi, akkor miért foglalkoztok egyáltalán ezzel?
      Ha annyira zavar titeket az, hogy ott sikeres emberek vannak, miért nem tesztek érte ti is?
      Miért nem változtattok?
      Ti nem egy lefingott suzukival jártok?
      Ti nem turkálós öltönyt vesztek fel néha napján amikor úgy hozza az élet?
      Ti elégedettek vagytok a munkátokkal, életszinvonalotokkal?
      Ti még egyáltalán itthon vagytok, vagy küldöldről osszátok az észt?
      Miért nem feditek fel magatokat, ha annyira kemények vagytok?
      Álnév mögé rejtőzködve, fikáztok más embereket, MAGYAR embereket, akik változtatni akarnak?
      Micsoda dolog ez?
      Rá fér az arcotokra mindez?
      Vicc kategória ez az oldal, ez a blog! Aki nektek hisz, az pont ide való, hogy itt irkáljon este, amikor hazatér a melóból és megnyit egy kőbányait!
      Ha nektek jól menne, nem itt vernétek a nyálotok, hanem tennétek erre az egészre magasról!
      Megkeseredett emberek vagytok, akiket az éltet, ha másról tud valamit mondani, jelen esetben anonim írni!
      Nektek kellene hinni?
      Ti tudjátok a tutit?
      Ez igen!
      Ja és nem vagyok kiváncsi az érveitekre sem, szememben csak gyáva, megmondó emberecskék vagytok! Na, ennyi mára, nyomás a gyárba dolgozni! (vagy külföldre mosogatni!

      Kedvelés

      1. Megint ez a bepalizos sablon duma amit az agyadba mostak. Ezt kell eladni az embernek, nem a terméket. Ezt csak tényleg azok eszik meg akik megkeseredettek és egy gyárban dolgoznak, vagy mosogatnak és sajnos nincs is sok esélyük kitörni, de nagyon szeretnének. Ha egy ilyen ember elhitte, hogy megcsinalhatja a zamniával (vagy sorolhatnám a korábbi üzletrket is) a szerencséjét, beletolta a kuporgatott pénzét netán hitelt vett fel, ilyen is előfordul, az most majd szerinted nem fog gyárba dolgozni a jövőben? Hidd el ott fog, csak könyebb lett egy kicsit a pénztárcája.
        Senkit nem zavar, hogy BMW-vel jár akárki és sok pénzt keres stb… Egész véletlenűl én is azzal járok és jól élek, kényelmesen heti pár nap munkával és még csak mlmezni sem kelett hozzá. Máshogy, becsületesen is lehet. De te úgylátom ezt az egy utat tudod elképzelni a kényelmes, anyagi problémáktól mentes élethez. Ez azért van mert semmihez sem értesz. Valóban ez az egyetlen üzleti modell, ahol semmihez sem értő emberek is tudnak vagyonokat keresni.
        Senki sem irigy rátok és a vezetőitekre. A probléma azzal van, amire ez a blog nagyon hasznosan próbálja felhívni a figyelmet, hogy ezek az emberek abból élnek ilyen jól, hogy évek, évtizedek óta rendre megtévesztenek , megkárosítanak másokat. Leginkább pont azt a gyári munkást vagy mosogatót akiket te lenézel, akikből éltek. Pedig Ők becsületesen keresik a pénzt ellenben veletek. A legutolsó gyári munkást is többre becsülöm mint a nagyratartott vezetőidet. Ha arra kényszerűlnék magam is elöbb meloznék ott, minthogy ilyen csalásokba bárkit belerángassak.

        Kedvelés

      2. “Miért zavar titeket egy nagyon gagyi webáruház?
        Miért zavar titeket, ha emberek hisznek ebben, egyáltalán hisznek valamiben?
        Miért zavar titeket, ha mások BMW-vel járnak?
        Miért zavar titeket, ha másokat utaztat a cég?”

        Mert ostoba embereket vernek át.
        Tudod, bárkinek joga van tolvajt kiáltania ha látja, hogy valaki el akar lopni egy autót.
        Miért zavar téged, ha valaki rávilágít az igazságra?
        Miért fáj az neked, ha figyelmeztetve vannak az emberek?
        Talán csak nem abban vagy érdekelt, hogy te is embereket verj át hazugságokkal és az ilyen cikkek miatt csökken az esélye annak, hogy ezt megtedd?

        Kedvelés

      3. Ribár! A hozzászólásod legszebb része, hogy hosszú-hosszú sorokon keresztül kérdéseket fogalmazol meg, majd a végén lezárod azzal, hogy nem vagy kíváncsi az érvekre. Akkor nem is mennék bele, de javaslom, hogy a legközelebbi rendezvényen menj oda hozzájuk egyenként, gratulálj a sikereikhez, és kérdezd meg, hogy mi a valóság abból amit neked a színpadról előadnak fények, zene és taps kíséretében. Persze ne várj őszinte választ, hidd el, nem szeretnél szembesülni az igazsággal. Minket nem zavar, hogy a te, és a többi hasonló álomkergető pénzéből járnak lízingelt béjemwével, viszik őket utazásokra, ez legyen azoknak a problémája, akik összedobják rá a pénzt. Ha hiszel benne, és úgy érzed, hogy ez a webáruház, amit a pénzedért eléd tettek mindenben megfelel annak, amit ígértek, erre számítottál, látod benne a jövő passzív jövedelmét, kicsit sem érzed magad átverve, mindennel elégedett vagy, ne habozz, tegyél még bele pénzt, minél többet, annál nagyobbat kaszálsz. Sőt ha ilyen lelkes vagy, biztos van még vánkoinod is, kérdezz rá, hogy abból tudsz-e itt vásárolni mandura italt, vagy sen autót. Ha igen, akkor vedd majd fel ájwuwwi videóra, és oszd meg, ha nem, akkor vegyél be rá valami organimissün szert, az használ. Amíg pihensz, a géped tárhelyét add el a kairosznak, hogy akkor is dőljön a lé, amikor alszol. Rossz úton jársz, ha azt gondolod, hogy itt csak olyanok osztják az észt, akik kőbányait bontanak este, amikor hazaérnek a gyárból a lefingott suzukiukkal, de ha attól hitelesebbnek érzed az álmaidat, akkor legyen úgy. Nem fikázd ezt a blogot, mert attól, hogy valakinek más a véleménye, még lehet neki is igaza. Majd akik olvassák a véleményeket, eldöntik, hogy mit szeretnének. Lehet, hogy a mi, hitetlen, rosszindulatú, irigy véleményünk miatt lesznek neked olyan belépőid, akik milliókkal szállnak be alád, hogy részesei legyenek az egyre növekvő e-kereskedelemnek, hogy veled nyomják le az aliexpress-t, ebay-t. Kívánjuk, hogy legyél te is sikeres ebben az iparágban, mert a hozzászólásodból arra következtetünk, hogy még nem kaptál lízingelt béjemwét, de legyél drágakő, bizonyítsd be a világnak. Nem kell hozzá más, csak minél több embernek elmagyarázni, hogy ez a jövő. Javaslok hozzá egy orgánógold kávét. Sok sikert a befektetésedhez!

        Kedvelik 1 személy

      4. Mi történt? Elgurult a gyógyszer? Ezek szerint sikerült megnyomni egy olyan gombot, amitől beindult a nyálelválasztásod. Azok ott nem sikeres emberek, hanem sikeres hazudozók (hogy a legenyhébb kifejezést használjam, amiért még nem perelhetnek be). Mellesleg, balgaság fikázásnak titulálni egy olyan érvelést, ami alá van támasztva. Én is hadd kérdezzek valamit: És nektek ráfér az arcotokra más embereket megvezetni be nem tartható ígéretekkel? Erre válaszolj, a többi nem érdekel.

        Kedvelés

  6. Ma ne várjunk érdemi választ, ma van a gyémántavatóbéjemwéátadó ünnepség. Valószínűleg a ott lesz minden lelkes befektető, és már a tenyerüket krémezik, hogy tovább tudjanak tapsolni a wííííááárdöcseeeempjön alatt szeretett vezetőiknek, és iránymutatóiknak. A gyémánt régi béjemwéjét megkapja egy új nemtudommilyendrágakő, ő másikat kap, aztán buzdító beszédet mond arról, hogy honnan indult, hol és hová tart. (Ne kérdezzétek a yeszpluszról, tókfjúzsünról, orgánógoldról, vánkoinról, algás tapaszokról, manduráról! Ezek is a világ legjobb üzletei voltak, az ott befektetők is sok rendezvényen tapsolták vörösre a tenyerüket, de az már a múlt, csak előre kell nézni.) Befektetők, lehet menni szelfizni! Amennyivel hozzájárultatok ehhez a rendezvényhez, ennyit megérdemeltek. A jövő héten dubajba viszitek a őket, amíg ott lesznek, lesz időtök szeretteiteket meggyőzni, hogy vegyenek ők is minél több és nagyobb csomagot, és akkor jövőre is tapsolhattok hasonló rendezvényeken. Ha már nincs kit meggyőzni, akkor vegyetek fel hitelt! Ne hagyjátok, hogy hitetlen, rosszindulatú, irigy emberek beleszarjanak az álmaitokba! Sajnálom, hogy nem tudok ott lenni a rendezvényen, mert mennem kell a külföldi gyárba, mosogatni, de nektek sok sikert, jó szórakozást kívánok. Ne feledjétek, ezek nem a ti befizetéseitekből vannak! Ez a világ legjobb üzlete, ahol akkora nyereséget lehet termelni, amiből minderre telik.

    Kedvelés

    1. Lacika, miért zavar téged mindez?
      Nekünk ez jó, neked meg a mosogatás!
      Mi látunk ebben jövőt, te meg nem!
      Ennyire egyszerű ez.
      Mi nem szólunk le téged azért mert az vagy aki.
      Mi így is szeretünk!
      Na, megyek tapsolni, mert jól fizet!!
      Szép napot neked is!

      Kedvelés

      1. – Nem zavar, sok sikert hozzá, legyél minél előbb gyémánt!
        – Valójában nem mosogató a szakmám és nem is gyárban dolgozok, csak vicceltem.
        – Valóban másként látjuk a dolgot.
        – Ennél azért bonyolultabb.
        – Köszönöm, ezért nagyon hálás vagyok. Féltem, hogy leszóltok, de örülök, hogy nem.
        – Köszönöm, én is szeretlek titeket!
        – Jó tapsolást, a jó fizetést forgassátok vissza az üzletbe.
        – Neked is szép napot!

        És, hogy bizonyítsam, hogy én is szeretlek titeket, tisztelettel fordulok feléd. Egyrészt nem hívlak Ribárkának, másrészt megajándékozlak néhány motivációs idézettel, mert tudom, hogy ezeket nagyon szeretitek, és ezzel is szeretnék hozzájárulni a sikereitekhez:

        – “Ha bírálnak téged, akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják, akinél a labda van.”
        – “Irigység – a vereség elismerése.”
        – “Dobj a farkasok közé, és falkavezérként térek vissza.”
        – “Ne feledd! Attól hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az ő baja.”
        – “Kifogásokból nem lehet birodalmat építeni.”
        – “Emlékszel arra aki feladta? Mások sem…”
        – “Nem menthetsz meg olyasvalakit, aki nem akarja, hogy megmentsék.”
        – “A szánalom ingyen van, az irigységért meg kell dolgozni.”
        – “Ne állj meg, amíg nem vagy büszke magadra.”

        (Ezek a fészen keringő, szabadon felhasználható bölcsességek, többnyire a vezetőitek oldalairól.)

        Kedvelés

  7. Laci, ebből csak egyet emelnék ki:

    – “Ha bírálnak téged, akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják, akinél a labda van.”

    Pont.
    Gondolkozz el ezen!
    Szia!
    Ribár

    Kedvelés

    1. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet rá! Megértettem, hogy miért támadjátok azokat, akiknek a tiétekkel ellentétes véleménye van. Azért kicsivel többet vártam ennél, mert mit tanítottak nektek, mit kell azoknak mondani, akik másként gondolkodnak: “Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem, de most mennem kell álmot megvalósítani!”
      Szép álmokat, és kívánom, hogy ne járj úgy, ahogy annyian jártak már ebben az iparágban. Komolyan mondom, minden cinizmus nélkül! Egyszerűen más a véleményem erről, és ha valaki eztán is megkérdez róla, hogy érdemes-e ebbe az “iparágba” pénzt, munkát, hitet tenni, azt fogom mondani, hogy nem, nem érdemes.

      Kedvelés

      1. Ugyanúgy fog járni.
        Csak még most nem hiszi el.
        Majd ő is a saját kárán fog tanulni, mint megannyi más szektás.
        Vagy azon sem…

        Kedvelés

  8. Amint mondtam, Ti úgy látjátok, mi másképp.
    Én elfogadom amit Ti mondtok.
    Nektek nem megy ez.
    De sebaj.
    Semmi értelme ezen vitázni.
    Mi hiszünk ebben a projektben.
    Nem fogjátok megvaltoztatni a véleményünket.
    Akinek meg igen, el engedjük.
    Hagyjátok ti is bennünket szépen nyugodtan dolgozni.
    Mi sem szólunk bele a Ti munkátokba.
    Mindenkinek szíve joga azzal foglalkozni amivel szeretne.
    Jóéjt!

    Kedvelés

    1. Anno sokan “hittek” a kairosban vagy a questra-ban de mégis a ponzifigyelőnek lett igaza, mint eddig mindig.
      Ez nem hitkérdés, hanem ténykérdés.

      Miért van az, hogy az emberek túlnyomó többsége sosem néz utána alaposan egy ajánlatnak/cégnek, mielőtt beleugrik?
      Pedig alapos utánajárással, logikus gondolkodással, számolással, az adott üzlet ismeretével mindig könnyen ki lehet deríteni, ha valami átverésgyanús.

      Annyira ostobák az emberek, hogy simán elhiszik, hogy kínai kaszinók vagy brazil óriásvállalatok az ő nyamvadt 100 eurójára akarnak csillió százalékos hozamot fizetni.
      Persze amikor valaki kivesézi alaposan az adott céget és levonja a konzekvenciát, hogy az adott ajánlat átverés akkor azok az emberek hülyézik le őket, akik semmit sem tudnak az egészről.
      A hozzád hasonlók mindig fordítva ülnek a lovon.
      Aztán amikor tényleg bejön a figyelmeztetés és bukik az egész akkor ti vagytok azok a várvédő kiskatonák, akik “bátran” kussolnak…

      Kedvelik 1 személy

    2. Rosszul értékeled a helyzetet! Mi nem szólunk bele a ti “munkátokba”. Üljetek nyugodtan valamelyik pláza ételudvarában az ingyen wifi, ingyen “iroda”, olcsó kávé szentháromság metszéspontjában, és a notebookon mutassátok a jövőt. Ennek a dialógusnak az kezdetén sem te lettél megszólítva, hanem te szólítottál meg. Azt is többször leírtam, hogy nem zavar, hogy hiszel benne, sőt legyél sikeres, és tegyél bele minél többet, beszéld rá szeretteidet is, majd biztos hálásak lesznek érte. Azt mantrázzátok, hogy mi irigyek vagyunk a sikereitekre, miközben ez egy teljesen nyitott rendszer, ahová örömmel vesznek be boldog-boldogtalant, aki hajlandó pénzt befizetni. Szerintetek nekünk, akik másként látják ezt, nincs annyi pénzünk, hogy belépjünk, vagy nincs akkora kapcsolatrendszerünk, hogy ne tudnánk 2 hét alatt “felső vezetők” lenni? Rosszul hiszitek! A mi beszűkült tudatunkban viszont a vezető az, aki felelős döntéseket képes meghozni, stratégiai kérdésekben, nem pedig az, aki több embert tud rábeszélni valamire, aminek maga sem számolt utána, csak elhitte, amit mondtak neki, és ha már elhitte, akkor sosem fogja belátni hogy rosszul döntött, inkább védi a rendszert akkor is, ha látja, hogy nem azt kapja, amit szeretett volna. Ha biztos vagy ebben, hiszel benne, és egy picit sem érzed azt, hogy a kezdetekkor nem ezt ígérték, akkor csináld! Az viszont hadd maradjon a mi lehetőségünk, hogy azoknak, akik nem tudnak számolni, és nem látják át a gazdasági rendszerek működésének alapvető törvényeit sem, felhívjuk a figyelmét, hogy nem minden az, aminek látszik, mert okos mosópor sincs, sőt, lehet, hogy megleplek titeket, de okos telefon sincs, az is csak marketing duma. Vagy azt is elhittétek? Sajnos a ti rendszeretekben sokan elhiszik, és azt várják, hogy helyettük gondolkodjanak.

      Kedvelik 1 személy

    3. “Mindenkinek szíve joga azzal foglalkozni amivel szeretne”. – Ebben csak akkor van igazad, ha nem arról szól a munkád, hogy gyanútlan és számolni nem tudó embereket belerángatsz valamibe, aminek nem számoltak utána. Márpedig itt a “munka” pontosan az, hogy bepalizz másokat.
      Egyébként meg korábbi hozzászólásodban fikáztad ezt a honlapot, kvázi beleszóltál a mi munkánkba. De ez nekünk nem probléma, látod hogy a te véleményedet sem moderáltuk semmilyen mértékben. Ez így fair. És teljesen mellékes, hogy nem tudod a nevünket.

      Kedvelés

  9. Szuper!
    Mindent elmagyaráztatok!
    A többit meg az idő megmutatja!
    Kiváncsi leszek, hogy lesz-e valós leírás majd a Freedomról, mondjuk 1-2-5 év múlva, amikor még mindig működni fog és egyre nagyobb és nagyobb lesz!
    Mert az lesz!
    Én így gondolom!
    Azt meg, hogy ti mire vagytok képesek, 2 hét alatt felső vezetői szint, stb …
    Hiszem ha látom! Nem adják azt annyira könnyen azért!
    Okoskodni mindenki tud, bizonyítani már kevesebben!!

    Kedvelés

    1. Lesz cikk 1-2-5 év múlva, vagy akkor amikor már látszik hogy a modell hosszabb távon is működőképes. Vagy nem az.
      Megint fordítva ülsz a lovon. Mi nem okoskodunk. Okoskodás az, amikor valaki a tények ismerete nélkül osztja az észt. Mi számoltunk és kiszámoltuk, hogy ez így nem fog sokáig működni. Most meg aztán, hogy látjuk a Zamnia árait, csak megerősödött ez az véleményünk. Pontosan azt várjuk, hogy ti bizonyítsatok! Mi már megtettük és be fog igazolódni, azt kell mondjam hogy sajnos. Mert lehetett volna ez akár egy működő modell is, egy a mostaninál sokkal kisebb affiliate-rendszerrel, no meg ha a vezetőitek nem pazarolták volna luxus hajóutakra meg szuper rendezvényekre a tagoktól befolyó pénzt. Jelenleg az látszik, hogy két kézzel szórják a pénzt, persze, hiszen a fény meg a csillogás vonzza az újabb áldozatokat.

      Kedvelik 1 személy

  10. Á. “Gyémánt döntés” Zoltán vajon a SEN-ből kapott autóval érkezett a Freedom rendezvényre???
    https://youtu.be/wz49NZ8ZvZ4

    “A gyémánt üzleti rang az nem egy kitűző, ha nem egy döntés, hogy az életedből a lehető legjobbat hozod ki” – mondja a videóban.

    A sok károsultat miért nem említi, akiket eddig maga mögött hagyott. Milliókkal húzta be az embereket különböző üzletekbe a OneCoin, SEN és sorolhatnánk…

    A valódi vezetők nem így működnek. A valódi vezető nem ugrál egyik cégből a másikba, hogy megint lehúzgálja az embereket a kezdőcsomagokból. A valódi vezető évek óta, évtized óta ugyanazt építi, mert korrekt céget választott!

    Ő nem egy gyémánt ha nem egy hamis strassz, aki gyémántnak képzeli magát.
    Egyszer minden hamisítvány lebukik… Lassan ideje, hogy ő is odakerüljön ahová való, a hűvösre.

    Kedvelik 1 személy

    1. A büdös parasztja még annyit sem tanult meg, hogy a zakót begombolja! Az erőltetett gorillaszerű járásáról már nem is szólva. Ettől az embertől egy pohár vizet nem kérnék, nem hogy “befektessek” nála! Hihetetlen, komolyan mondom, hogy az eszem megáll!

      Kedvelés

      1. Ott nem lehet parkolni, ahol ez lerakta a kocsiját. A villát sem úgy szokás fogni, ahogy ez fogja. Így azok esznek, akiknek nem volt gyerekszobájuk. A járása meg mint egy birodalmi lépegetőnek…

        Kedvelés

      2. Lehet, hogy ez mind így van, habár ez nyilván egy promóciós videó volt és előre egyeztetve volt a parkolóhely és szerintem mindenki úgy fogja a villát ahogy szeretné, de nem tudom észre vettétek-e, hogy valamiért azért nem hagy benneteket nyugodni, hogy Zoltán gyémánt lett és sikeres, sok pénzt keres, ti meg itt írogattok délután a munkából haza érkezve. Most őszintén, szerintetek érdekel valakit a sok mocskolódás amit itt összehordtok? Én is csak kinevetni benneteket járok fel erre az oldalra. Jó móka, semmi más. Úgyhogy Ferenczi Pista, jöhet még ilyen alázás, ki a következő a listádon?

        Kedvelés

      3. “…nem tudom észre vettétek-e, hogy valamiért azért nem hagy benneteket nyugodni, hogy Zoltán gyémánt lett és sikeres, sok pénzt keres, ti meg itt írogattok délután a munkából haza érkezve.”

        Nem tudom észrevetted-e, hogy nekünk nem azzal van bajunk, ha valaki sikeres hanem azzal, mennyit hazudott ezért és mennyi embert vert át.
        Rengeteg piramis-disznóságban volt már benne és meg lesz is.

        Emlékszem anno az inviaworld nevű csalás magyar főkolomposa, ráczlevente is lamborghinivel parádézott los angelesben.
        Akiket berángatott a csalásba azok pont úgy fogadták a negatív kritikákat, mint te most.
        Hogy miért bántjuk, megdolgozott érte, stb…
        Persze a bukás után nagy kuss lett.

        Ezt a “munkából hazamenve” pont úgy hangzott, mint ha te nem ezt tennéd és már neked is lenne béjemvéd, amiből mindenkinek azt ordítod ki, hogy: “Lépj be, neked is sikerülni fog!”

        Vicc vagy. Nem akarod látni a fától az erdőt…

        Kedvelés

      4. A sok pénzzel nem feltétlenül jár együtt intelligencia és jó neveltetés, mint ahogy itt is kitűnik. Valahogy mi nem tudunk örülni annak, hogy valaki mások hátán taposva lett gyémánt és sikeres, miközben lejjebb sokan sosem lesznek a pénzüknél, mert ez az üzlet sosem fogja kitermelni a “befektetést”. Ha ez téged örömmel tölt el, akkor nálad is komoly bajok vannak. Ez nem mocskolódás, hanem tények. Karácsony környékén inkább ezen gondolkozz el.

        Kedvelés

      5. Talán azokat érdekelheti, akik ebbe fektették a pénzüket.

        Rendeltem tőletek egy terméket. Egy valami működik jól a webáruházban. A pénzt azonnal levették a számlámról. Abba nem volt hiba. Más viszont nem igen működik.
        Sem visszaigazolás a fizetésről, sem a megrendelésről, nemhogy a szállításról. A vállalt 5-7 napos határidőt kb 10 nap után sem sikerűlt teljesíteni, ezért írtam az ügyfélszolgálatnak. Onnan sem jön válasz, mostmár 1 hete lassan.
        Szabadságon vannak? Zamniába fektették a pénzt és már nekik sem kell dolgozniuk?
        Vagy ugyanaz az informatikus csapat dolgozik ott is mint akik a hibákat próbálják sikertelenűl kijavítani és termékeket töltik fel folyamatosan éjt nappal?
        Kifotóztam kb egy hónapja, hogy miből mennyi van. Most összehasonlítottam. 1db termék sem le sem fel nem kerűlt decemberben, egyetlen egy kategóriában sem.

        Sok szerencsét Ribar, arra szükségetek lesz:)

        Kedvelés

      6. “…Zoltán gyémánt lett és sikeres, sok pénzt keres…” Nem akarlak elkeseríteni, de ez szemfényvesztés, ami az olyanok elvakítására való, mint te, aki valószínűleg keresi a kitörési pontot, de nem jön össze, ezért el lehet vakítani egy kis csillogással. Ülj le, pattints egy Kőbányait, és gondold már végig logikusan. Zoltán nemrég az életét bemutató videójában elmondja, hogy huszonvalahány éve mlm-el foglalkozik, és már harmadszor gyémánt, sőt, volt már tripla gyémánt is, ami már olyan magas szint, hogy te azt el sem tudod képzelni. Ugyanebben a videóban azt is elmondja, hogy mielőtt belekezdett a jelenlegi “Üzletébe”, annyira rossz anyagi helyzetbe volt, hogy felélte a tartalékait. Ha régóta kíséred figyelemmel az életútját, akkor egy valamit észre kellett venned, azt, hogy minden új “üzletben” készít egy ilyen videót, és bizony mindig elmondja, hogy milyen rossz anyagi helyzetben volt, mielőtt az éppen aktuális “üzletbe” belekezdett, ami meghozta számára a vágyott semmittevés lehetőségét. Szóval, szerinted aki már ennyiszer volt gyémánt, sőt tripla gyémánt, tehát sok pénzt keres, az hogyan kerülhet olyan anyagi helyzetbe, hogy röviddel az előző “üzletének” bebukása után a tartalékait kell felélni? Ugyanez az ember a Yesplus korszakban azt mondta a videóiban, hogy ő már bizony nyugdíjas, mert aki egyszer gyémánt lesz egy “üzletben”, annak nem kell többet dolgoznia. Nekem ez sehogy sem áll össze, de én nem értek hozzá, mint ahogy azt sem értem, hogy lehet ennyire elvakultan rajongani valakiért, aki eddig az összes beszervezős “üzletét” bebukta?

        Kedvelik 2 ember

      7. Én személy szerint egy szavukat sem hiszem el az anyagi hekyzetükkel. kapcsolatban. És úgy általában semmivel sem kapcsolatban.

        Amikor a questra futott, másról sem pofáztak mint a bonuszaikról. Repkedtek a 10 és 100 ezer eurók, dubai utak, stb..Mutogatták a kiutalásukat.
        Aztán amikor bedőlt a buli, akkor. meg sírtak, hogy ők is áldozatok. Bukták a párszáz eurós csomagjukat. :D.. Annyira biztosak voltak a lehetőségbe, de azért kényesen ügyeltek, hogy csak aprópénzt toljanak a befektetés részébe. (Ezt is maguk mutattá be, amikor prezentálták a hozamokat). A hasznuk természetesen akkor sem abból, hanem a beszervezésből volt. Van bőr a képükön az biztos.
        Minden üzletből súlyos 10 miliós pluszokkal szállnak ki ezek az arcok. És a kutyát sem zavarná ha ez nem mások, leginkább naiv emberek zsebéből húznák ki. És nem előszőr, hanem a 10. – 20. alkalommal.

        Kedvelés

  11. Üdvözlök mindenkit!

    Teljesen véletlenül akadtam erre az oldalra, visszaolvastam valameddig a hozzászólásokat, és néhány gondolat eszembe jutott. Személyes tapasztalatom nincs az MLM rendszerekkel kapcsolatban, de néhány ügyfelemtől sokat hallottam már róluk, annyit biztos, hogy gondolatok megfogalmazódjanak meg bennem. Ezek általánosságban érvényesek az MLM rendszerek többségére, de most maradjunk ennél a konkrét esetnél.

    • A belinkelt hazai céget a nyilvánosan elérhető adatok alapján 2019. augusztus 27-én jegyezték be, 20Mft alaptőkével. 3-4 fő alkalmazottal rendelkezik, a magas kockázatú kapcsolt vállalkozások aránya 33%. Erre a lehetőségre „titkos projekt” néven már 2018-ban és 2019 augusztusa előtt is toborozták a jelentkezőket és befizetőket. Kérdés, akik addig befizettek, azok hová?
    • Függetlenül az előző gondolattól, a „vezetők”, illetve a belépő „munkatársak” milyen jogviszonyban állnak a céggel, cégekkel? Az látszik, hogy nem alkalmazottai, akkor független vállalkozók?
    • Ha vállalkozók, akkor hogyan adóznak az állításuk szerint milliós (olyat is hallani, hogy hetente milliós), de akár csak pár tízezres bevételeik után?
    • Hogyan adóznak a nem pénzbeni juttatások után, mint autóhasználat, utazások, drágakövekkel kirakott arany kitűző, egyéb juttatások?
    • Az anyagég(ek) és a vállalkozók, rendelkeznek-e hatályos GDPR adatkezelési szabályzattal, és aszerint kezelik-e az ügyfeleik -jelen esetben inkább befektetőik- adatait?
    • A beszervezett munkatársak/befektetők befizetései, kihez kerülnek, miből keletkezik az ígért „hozam”, ami lehet jövedelem, jutalék, vagy egyéb juttatás?
    • Ha ezek a befizetések egy pénzügyi cégen keresztül, valamilyen formában befektetésnek minősülnek (pl.: részesedés, vagy jog egy webáruházban), akkor a lehetőség bemutatásakor ki, és milyen módon méri fel, elemzi és dokumentálja a befizetők befektetői kockázattűrését, illetve a lehetőség összhangban van-e a befizető kockázattűrésével, egyáltalán felhívják-e a figyelmet a kockázatokra.

    Hosszasan lehetne sorolni a kérdéseket, mert ezek a rendszerek inkább áttekinthetetlenek, mint áttekinthetők, és a pénzüket befektető emberek sem tudják, hogy hogyan ellenőrizzék azt, amit jól felépített marketinggel tárnak elé. Az adózás és a GDPR minden vállalkozásra kötelezően alkalmazandó szabályrendszer, a befektetői kockázatelemzés pedig olyan vállalkozásokra érvényes, amelyek befektetésekkel foglalkoznak.

    Senkit nem szeretnék lebeszélni arról, hogy elkezdjen ilyennel foglalkozni, rábeszélni viszont biztosan nem fogok. Mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál a megtakarításával, de mindenkit arra ösztönzök, hogy mielőtt meghoz egy döntést, kutasson azoknak a szakmai múltja után, akik meg akarják győzni. Ha azt látja, hogy az illető több, hasonló rendszerben „bizonyította a rátermettségét” bátran éljen a gyanakvás jogával, hiszen ha valami jól működik, abból a vezetők nem vándorolnak el. Legyen körültekintő, ne hagyja, hogy mások gondolkodjanak helyette, számoljon, ne a szemének higgyen, mert azt elvakítja a tudatosan elé rakott csillogás, hanem a számoknak. Ne felejtkezzen meg róla, hogy vakító csillogás nem csak a sípályán zavarja a tisztánlátást!

    Szép napot!

    Kedvelik 1 személy

  12. Steve Hufnágel, akarom mondani Ferenczi építi tovább a Revonetet:

    “Kedves Tulajdonostársak!

    A 2020-as évet markáns változásokkal kezdjük. Az elmúlt időszak tapasztalatait figyelembe véve és azt a célt szolgálva, hogy a növekedés meginduljon az alábbi változásokat vezetjük be:

    A Revonet Klub havi klubtagsági díját 10 euróval megemeljük. A régiek 55 euró helyett 65 eurót fizetnek, a 110 eurót fizető klubtagok 120 eurót fizetnek, a 30 eurót fizető klubtagok pedig 40 eurót fizetnek a jövőben havonta.
    Az emelkedés a januári klubtagságit illeti, tehát a decemberben fizetett havi klubtagsági díj, ami már a januári érvényességet adja, már az emelt díjas lesz.

    Miért van erre szükség?

    Mint tudjátok, leszerződtünk egy Marketing céggel, ők miután átvilágitották az Alldubee-t és a Revonet Klubot is, azt javasolták, hogy kezdjük a Revonet Klub pályára állításával a közös munkát.
    A minden klubtagot érintő 10 euró emelés lehetővé teszi, hogy egy új marketing stratégiát vezessünk be.

    Ide beemelem a cég szerződésben rögzített ajánlatát:

    40 eurós klubtagsági

    Tartalma:

    Egy havi jutalék jogosultság
    400 store pont (60 napig érvényes)

    •Garantált 800 db LinkedIn üzenet
    •Garantált 500 db Facebook üzenet
    •Garantált 500 db Instagram üzenet

    Ennél több lesz, de ez a fixen várható garantált szám!

    Ezzel számolva: Havi 1.800 üzenet megy ki.
    Ez egy évben 21.600,
    ami 0,5%-os sikerességi rátával 108 ember
    Átlagosan 500 euros belépési díjjal: 54.000 euro bevételt generálhat.

    Ami lényeges, hogy ez mindenkinek megtörténik, minden hónapban. Ehhez legyártják az összes üzenetet, amikor valaki visszajelez, automatikusan kapja a válasz e-mailt, ha erre nem reagál, akkor még további három ajánlat megy ki neki. Ha úgy dönt, hogy klubtag lesz és beregisztrál, akkor mivel mindenkinek a saját webirodájából a saját ID számával és linkjével folyik a kampány, ezért amikor valaki alatta regisztrál, akkor az adott szponzor is rögtön értesítést kap. A regisztrált partner pedig rögtön megkapja a szükséges információkat. Ez attól függetlenül is létrejön, ha a szponzor nem reagált, nem kereste fel az újonnan alá regisztrált klubtagot. Itt viszont felhívom a figyelmet arra, hogy a szponzor ha ezzel a jól tájékoztatott és motivált emberrel elkezd együtt dolgozni akkor sokkal többet tud kihozni ebből a hálózati munkából.

    ———-Második jelentős változás———

    Az új BELÉPŐ KLUBTAGSÁGI CSOMAGOK VÁLTOZNAK

    A REVO-1 csomag
    280 euróba kerül 2020 január 1-től

    Tartalma:

    1 pozíció a Revonet Klub bináris hálózatában
    2800 store pont

    Teljes információs anyag, a webirodába feltöltve.

    •Facebook kampány
    -5000 megnyitás
    -legalább 30 potenciális érdeklődő oldalra terelése
    -a kampány egyszeri 30 napos
    -3 kampány 1-1 hirdetés
    -1 alkalommal történő beállítás
    -15 napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    -pontos videós útmutató

    Havi klubtagsági díj 40 euró
    A jutalék alap 200 euró.

    A REVO 2 csomag
    600 euró

    Tartalma:

    1 pozíció a Revonet Klub bináris rendszerében
    6000 store pont
    Havi klubtagsági 40 euró

    Teljes információs anyag, a webirodába feltöltve.

    – Facebook kampány
    – minimum 7000 megnyitás
    – minimum 45 potenciális érdeklődő oldalra terelése
    – egyszeri 35 napos kampány
    – 3 kampány 2-2 hirdetés (A/B teszt, tehát különböző képpel és szöveggel, ezeket mérve)
    – 1 alkalommal történő beállítás
    – 20 napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    Online konzultáció és videós útmutató

    Havi klubtagsági díj 40 euró
    Jutalék alap 500 euró

    REVO 3 csomag
    1200 euró

    Tartalma:
    1 pozíció a Revonet klub bináris hálózatában
    12000 store pont

    – Facebook kampány
    – 10 000 megnyitás
    – Minimum 60 potenciális érdeklődő oldalra terelése
    – egyszeri 40 napos kampány
    – 5 kampány, 2-2 hirdetés (A/B teszt, tehát különböző képpel és szöveggel, ezeket mérve)
    – 1 alkalommal történő beállítás
    – 10. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 20. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    Online konzultáció és videós útmutató

    Havi klubtagsági díj 40 euró
    Jutalék alap 1000 euró

    REVO 4 csomag
    2500 euró

    Tartalma:
    1 pozíció a Revonet klub rendszerében
    25 000 store pont

    Havi klubtagsági 40 euró
    A jutalékalap 2000 euró

    Teljes információs anyag, a webirodába feltöltve

    – Facebook kampány
    – 20 000 megnyitás
    – Minimum 80 potenciális érdeklődő az oldalra terelése
    – Egyszeri 60 napos kampány
    – 10 kampány, 2-2 hirdetés (A/B teszt, tehát különböző képpel és szöveggel, ezeket mérve)
    – 1 alkalommal történő beállítás
    – 10. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 20. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 30. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 40. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 50. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    Személyes oktatás, online konzultáció, videós útmutató

    REVO 5 csomag
    5500 euró

    Tartalma:
    3 pozíció a Revonet klub bináris rendszerében
    55 000 store pont

    Havi klubtagsági 120 euró
    A jutalékalap 5000€

    Teljes információs anyag, a webirodába feltöltve.

    – Facebook kampány, 20 000 megnyitás
    – Minimum 200 potenciális érdeklődő oldalra terelése
    – Egyszeri 90 napos kampány
    – 10 kampány, 2-2 hirdetés (A/B teszt, tehát különböző képpel és szöveggel, ezeket mérve)
    – 1 alkalommal történő beállítás
    – 10. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 20. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 30. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 40. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 50. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 60. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 70. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    – 80. napnál 1 alkalommal ellenőrzés
    Személyes oktatás, online konzultáció, videós útmutató

    A bináris jutalék limit heti összege azonos a belépőcsomag árával, kivéve a REVO 5 csomagot ahol a havi maximum 10.000€/hónap.

    Fontos információ, hogy a kampányok a regisztrációt követő hetedik nap után indulnak. Az első héten Edukáció zajlik.

    A marketing céggel egyeztetve az áruházunkba felkerül a később is választható marketing csomag, ezeknek az árai tartalomtól függően változnak 100 € és 1500 € között. Ezeket a csomagokat a régiek is igénybe tudják majd venni.

    Pár kérdés ami közben felmerült a többiektől akiket már tájékoztattuk erről.:

    Az első legfontosabb kérdés az volt, hogy miért kell mindenkinek 10 euróval emelni a klubtagságiját?

    A válasz az, hogy Standart rendszert akarunk kialakítani, ezt nem érdemes most már megosztani, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy mindenki aki aktív az ne csak jelen legyen, hanem hozzáadott értéket is jelentsen a hálózat és az áruház szempontjából.
    Természetesen gazdasági okai is vannak hiszen Exponenciális növekedés várható mind a két oldalon. De nem utolsósorban az is vezérelt bennünket, hogy közérthető, könnyen kommunikálható, egyforma ,mindenkinek ugyanazokkal a üzenetekkel működő rendszert Építsünk ki. Ez a növekedés a későbbi részvény árainkat jelentősen befolyásolja. Egy jelentős jutalék emelkedés után megszólíthatóvá válik az összes eddigi hálózati rendszerben dolgozó ember.
    Törekedni fogunk arra is,hogy több nyelven fogjuk ezt a marketingtevékenységet elvégezni, folyamatosan fogjuk bekapcsolni azokat az országokat ahol országgazdákkal szerződünk. Most kísérleti jelleggel először magyar nyelven fog elindulni, de már készül az angol, román, lengyel, és a német változat is.

    ———Harmadik jelentős változás————-

    A STORE pontok érvényességi ideje is változni fog. A 280–1200 €-s csomagok Store pontjainak érvényességi ideje 60 nap, az 1200 € feletti induló csomagokkal érkezők Store pontjainak az érvényessége 90 nap.
    Ezen időintervallumok után a Store pontok véglegesen törlődnek. A Klubtagsági díj után kapott Store pontok érvényességi ideje 60 nap.

    ———Negyedik jelentős változás —————

    Az ALLDUBEE áruháznak január hónaptól egyedi marketing stratégiája lesz. Ennek keretein belül rátérünk az egyes termékek akciós kiemelésére és közvetlenül a felhasználói csoportoknak történő kiajánlásokra is.

    A REVONET KLUB tagjai a jutalékaikból közvetlenül is vásárolhatnak az oldalon.
    Ami nagy újdonság, hogy visszatérnek a saját brand-es termékek a polcokra, ezek az engedélyezett és ellenőrzött minőségű cannabis tartalmú termékek a Store pontok által a legkedvezőbb európai árkategóriába fognak tartozni.

    Konkrét árazási példa 50 ml Full spektrum cannabis olaj— bolti ára 107 euró.

    Nálunk a klubtagoknak 400 Store pont és 21,50 euró +ÁFA a Storeban pedig 75 EUR + ÁFA lesz a sima vásárlóknak.

    Minden belépő csomaghoz készítünk egy családi csomagot is, például a 280 eurós belépő csomag így néz ki:

    2800 store pont és 95 euró, ebben benne lesz sokféle cannabis termék

    Összesen 6-7 féle könnyen kommunikálható termék kerül hozzánk

    Árban és minőségben is a legjobbak akarunk lenni!

    Jelentős eredmény az is, hogy elindulhat a Sales Manager rendszerünk is, egy 75 eurós egynapos gyorstalpaló után, mindenki megnyithatja a saját áruházát, a termékek számát az befolyásolja, hogy ki milyen csomaggal érkezett.

    Például a 280 eurós belépő csomagos 50 db terméket választhat egy éven keresztül minden hónapban.

    Az 5500 eurós csomaggal érkező pedig akár 1000 db terméket is vételezhet nagyker áron a raktárunkból.
    Az árakat a Sales Manager alakítja ki, a tiszta nyereség 80%-a nála marad.

    Köszönöm a közreműködő klubtársak munkáját, nélkülük nem sikerült volna ilyen gyorsan elkészülnünk.

    Mindenkinek sok sikert és jó munkát kívánok

    Steve Ferenczi”

    Kicsit meg kell emelnem az árakat, mert nincs elég pénzem a luxusra … őőőő, izé… szóval minél többet fizettek be, exponenciálisan annál többet fogtok keresni! Remélem értitek? Igen? Remek, akkor utaljatok gyorsan még a hónap vége előtt.

    Kedvelés

    1. Na így legyen ötösöm a lottón! Megy tovább Ferenczi pénzszivattyúja!

      “Kedves Alldubee részvénytulajdonosok!
      A korona vírus elérte a mi vállalatunkat is, ezért szeretnék veletek megosztani néhány információt, illetve bejelenteni néhány változást.

      Mint tudjátok, belevágtunk az automata marketing rendszerünk létrehozásába, a célunk az volt, hogy úgy tudjatok új klubtagokat becsatlakoztatni, hogy egy automata rendszer végzi el helyettetek az akvirálási teendőket.
      Tettük ezt azért, mert eltökélt célunk, hogy a Revonet hálózati rendszer aktiválásával egyre több embernek tudjuk megmutatni áruházunkat az Alldubee.com -ot. Tavalyi év végén álltunk neki a munkának és reméltük, hogy gyorsan el tudunk vele indulni. Menetközben derült ki, hogy ilyen tömeges indításra a Leadgenerátor rendszer nem tud hozzáféréseket kapni a social media felületekhez ( facebook , linkedin, instagram).
      Nagyon sokat dolgoztunk a megoldásokon, informatikai fejlesztésekkel és a rendszerek összehangolásával sikerült elérnünk, hogy egy egyedi és jól működő marketing motor álljon a rendelkezésetekre.
      Március második hetében indítottuk el és még csak pár embernek van készen, de máris jönnek az eredmények. A kiküldött marketing anyagokra 107 konkrét megkeresés érkezett 8 nap alatt, ez nagyon jó szám. A sok módosítás végül a partnercéget is arra késztette, hogy felajánlja, hogy mindenkinek létrehozza a három hirdetési oldalát a fent említett social media felületeken. Ez jelentős segítség, ezért tudtunk elindulni. Ami jó hír, hogy minden aktív partnerünk ezt térítésmentesen megkapja. Nagy eredményeket várunk ettől a jövőben. A marketing cég szerint körülbelül három hónap alatt fogunk kapni annyi adatot,visszajelzést, ami alapján a finomhangolásokat is el tudják majd végezni.

      Tehát összefoglalva sikerült növekedési pályára állnunk.

      A járvány miatt azt gondoljuk, hogy erős gazdasági visszaesés várható az elkövetkező években. Az IMF kiadott egy nyilatkozatot, miszerint az elmúlt 100 év legnagyobb gazdasági válsága köszönthet ránk.

      Mint tudjuk, minden nehéz helyzetnek vannak nyertesei is, a Revonet klub most sok olyan embernek lehet megoldás, aki elvesztette a munkáját, sok olyan vállalkozónak, kereskedőnek, aki nem tud megbirkózni a csökkenő kereslet által beköszönő bevételkieséssel. Általánosságban sok ember fogja keresni a kiegészítő jövedelem lehetőségét.

      A marketing üzeneteink tartalmát, tekintettel a járvány okozta krízisre, elkezdtük átfogalmazni, mert látjuk, hogy most jött el az az idő amikor fel fog értékelődni az online munkavégzés lehetősége, mikor egy család egy létrehozott kis online üzlet forgalmából is meg tud majd élni.
      A vásárlói kör nagyot változik, az online üzletek kínálata jelentősen felértékelődik. Egyszóval sok vásárlónak jön meg a kedve az internetes beszerzéshez.

      Átalakítjuk az Alldubee termék portfólióját is, a már meglévő termékek mellé további most keresett termékek fognak érkezni.

      Kiemeltként fogjuk kezelni a kannabisz olajainkat is, mivel bebizonyosodott, hogy az európai piacon a legjobb termékkel rendelkezünk. Árban pedig abszolút versenyképesek vagyunk.

      A már meglévő szerződéses marketing partnerünk mellett még egy marketinges profit is szerződtettünk, az ő feladata az előző cég kontrollja mellett, egy olyan új irány kidolgozása az üzeneteink kapcsán, amely a jelenlegi viszonyokat figyelembe véve a legtöbb ember figyelmét felkelti és segíti a klubtagjaink toborzási munkáját.

      Az Alldubee áruházunk is jelentős fejlesztéseknek néz elébe, többek közt februártól már egy külön informatikus dolgozik az új fejlesztéseken.

      Érkező újdonságok
      – Sales Manager saját shop – További Revonet klubtagsági előnyök
      – Kiajánló linkek akár saját töltéssel – Átláthatóbb első oldal, szuper reklámok
      – Gyorsabb reagálás – Több nyelv
      – Könnyebb keresés – Használtcikk oldal
      – Bankkártyás fizetés – Ingatlanos és használt autós oldal
      Ezek a fejlesztések eddig is jelentős forrásokat emésztettek fel, többségi tulajdonosként vállaltam ezeknek a forrásoknak a biztosítását és fizetem azokat az embereket havonta akik jelenleg azon dolgoznak, hogy jobb legyen a rendszer. Grafikus, support, több informatikus, adminisztrátor, marketingesek, számla és díjbeszedő, ,könyvelők, jogász. Fizetem az iroda bérletet, a technikai eszközöket, szervereket, a tárhelyeket, a rendelkezésre állási díjakat a beszállítóknál, a kártya rendszer fenntartását, a domain nevek költségeit, reklámanyagokat, fordításokat, a cégek fenntartási költségeit és az adókat.

      Hiszem és tudom, ezek az áldozatok megtérülnek, bár lassabban készül el minden mint reméltem, de már látom a fényt az alagút végén.

      A finanszírozási forrásaim viszont most beszűkültek, többek közt az autós és az ingatlanos cégünk forgalma az ismert okok miatt erősen visszaesett. Túléljük ezt a pár hónapot vagy maximum fél évet, ez nem kérdés. Ami viszont egyértelmű, hogy mind az Alldubee, mind a Revonet klub most kerül igazi helyzetbe, most nekik áll a zászló.

      Éljünk a lehetőséggel és kapcsoljunk magasabb sebességre. Azt gondolom, most minden tulajdonosnak elemi érdeke, hogy támogassa ezeket a törekvéseket.
      Sajnos az elmúlt időszakban jól látható módon csökkent azok száma, akik aktívak a klub életében. Ez további kérdéseket vett fel és ezeket a kérdéseket most meg kell válaszolnunk.
      Az első webináriumnak többek között ez lesz a témája.

      Egy ilyen rendszer felépítése minden tulajdonosnak meghozhatja az anyagi sikert. Természetesen tudom, hogy sokan nem vagytok vállalkozók, ezért szeretnék megosztani néhány a vállalkozásaimban szerzett tapasztalatot.

      A siker sokszor hosszú idő után jön meg.
      Ha van egy jó ötletünk, az már fél siker.
      Nem szabad feladni.
      A társak támogatása elengedhetetlen.
      Minél több forrásunk van annál hatékonyabban tudunk fejlődni.
      Mindenki tud segíteni aki akar.
      Több olyan vállalkozásom volt, amiket a nehézségek idején eladtam, ma már Magyarország egyik legnagyobb nyomdája vagy egy jól működő vidéki bevásárlóközpont és egy vidéki lakópark elégedett tulajdonosa lehetnék, ha akkor jobban hiszek a sikerben és nem adom el ezeket a cégeket. Megtanultam, hogy ki kell tartani. Tudom, hogy amit most építünk, az eddigi legjobb munkám, kitartok mellette mindenáron.

      Dolgozni és haladni akarok, ezért meghoztam pár döntést, kérlek benneteket ezt figyelmesen olvassátok és fogadjátok el.

      2020 április hónapjától három hónapon keresztül-május, június és július – a befizetett havi klubtagságik, azaz az aktivitás után senkinek nem fizetünk jutalékot (direkt és bináris), az online számlákról sem lehet ebben az időszakban klubtagságit fizetni.

      Felkérem egyúttal minden tulajdonostársamat, azokat is, akik eddig nem voltak aktívak a Revonet klubban, hogy az elkövetkező fél évben járuljanak hozzá a működési és fejlesztési költségünk biztosításához azzal a minimummal, hogy a saját klubtagsági díjukat minimum fél évig fizetik. Ez a minimális hozzájárulás is nagy segítség, ha mindenki beszáll. Aki hajlandó a 65 eurót fizetni, annak erre a fél évre visszaállítjuk a 30% direkt jutalékot az új belépők után, attól függetlenül is ha már elvesztette ezt a jogát az előző klub tagságik nem fizetése végett.
      A többiek akik nem akarják vagy nem tudják fizetni a 65 eurós havi klubtagságit, azok fizethetik a 40 eurós tagsági díjat is, ebben az esetben 20% a direkt jutalék mértéke az új csomagok után.

      Lehetőség van közvetlenül az Alldubee pénztárába is befizetni azoknak akik nem akarnak veszíteni a tulajdoni hányadukból, ebben az esetben a megfizetendő hozzájárulás mértéke minimum 500 euró a hat hónapra minden olyan tulajdonosnak aki nem vesz részt a Revonet klub 6 hónapos programjában. A pénznek legkésőbb szeptember végéig kell beérkeznie.

      Az új klubtagok csomagjaiból származó direkt jutalékot nem érinti a korlátozás. A jutalékok a black card ( igényelni Wlassics Zsuzsannànàl lehet) segítségével kerülnek kifizetésre, illetve gift cardként felhasználhatóak új regisztrációk alkalmával.
      A három illetve a hat hónapos időszakot május hónaptól számoljuk.

      Minden ebben az időszakban aktív Klubtagunk megkapja az automata marketing csomagot. Nekik is térítésmentes lesz a három social media felület létrehozása és ezen keresztül neki is kimennek az akviráló üzenetek.

      Egyúttal bevezetjük a heti webináriumot, hetente egyszer élőben jelentkezünk. Ebből havonta egy alkalom csak a tulajdonosokat érinti, egy alkalom a Revonet bemutatása, bárki meghívható rá, egy alkalom a marketinges guru előadása az automata marketing rendszerünkről és az időközi eredményekről és egy alkalom termékbemutató amire mindenki meghivató lesz.
      Minden webináriumot egy héttel előre jelzünk.

      Számításaink szerint a havi üzenetek száma minden tulajdonos bekapcsolódása esetén megháromszorozódik, ezzel potenciálisan kétszázezer üzenetet küldünk ki májustól havonta. Ez exponenciális növekedést tesz lehetővé. Jelentősen felgyorsulhat az Alldubee megismerése, óriásit nőhet a forgalom és természetesen a jutalékok is.

      Ha minden jól megy és csak a negyedét számoljuk az előrejelzéseknek, akkor 2022-ben elérjük a 10 000 fő klubtagot és a többszázezer vásárlót.

      Korábban vihetjük tőzsdére a céget, a papírjaink értéke pedig meredeken fog emelkedni.

      Tisztelettel kérem, mindenki fontolja meg, hogy ezt a minimális áldozatot hajlandó e meghozni a cég érdekében. Természetesen semmi sem kötelező, ezért hat hónap lejártával megvizsgáljuk, ki vett részt a programban és amennyi plusz pénz befolyt, annyival megemeljük az Alldubee részvénytársaságban a törzstőkét. Ez azt fogja eredményezni, hogy a megemelt értékben újabb részvényeket tudunk kibocsátani.
      Ezeket a plusz részvényeket pedig azok kapják meg a meglévő tulajdonosi hányaduk arányban akik hajlandóak voltak támogatni minket ebben az időszakban. A többiek akik nem voltak aktívak vagy a hatodik hónap végén nem fizették be a meghatározott összeget az Alldubee Részvénytársaság pénztárába, azoknak a tulajdoni hányada ebben az arányban csökkenni fog.
      A májusi hónap aktivitása úgy érhető el, ha a klubtagsági díját április 30.-ig befizetitek.
      Bízom benne, hogy felismeritek mekkora esély van a kezünkben és minden tulajdonostársam támogatni fog ebben az elkövetkező időszakban.

      Megértéseteket és támogatásotokat megköszönve maradok tisztelettel:
      Steve Ferenczi”

      Megy a burkolt fenyegetés, ha nem fizetsz aktivitást, a tulajdoni hányadod csökkenni fog (ami amúgy sem és semmit sem).

      Kedvelés

      1. Hát, ez szép történet. Gratulálok hozzá. gondolom, most már kevésbé lesznek lelkesek a szektatagok.

        Kedvelés

      2. Köszönöm, sejtettem hogy valami igazolás, vagy ilyesmi. Kíváncsi vagyok, hogy valami forgalmi adat fel fog-e kerülni az angol cégnyilvántartásba egyszer. Mert abból sok mindenre lehetne következtetni.

        Kedvelés

      3. A helyzet az, hogy 35 fontért bármilyen céget bejegyeznek az Egyesült Királyságban csak egy személyi kell hozzá meg egy ottani bankszámla, amit szintén online meg lehet nyitni semmi perc alatt. Vannak olyan ügynökségek, amelyek ezzel foglalkoznak. Az más kérdés hogy tolnak-e beléjük tőkét apportként vagy sem. Innentől kezdve pedig gyakorlatilag bárki csinálhat angliai bejegyzésű társaságot és csinálnak is. Nagyon sok HYIP oldal adminja készíttet egy ilyet, mivel rá lehet keresni az UK cégadatbázisban és ha ott szerepel, akkor az csakis legális lehet – gondolják a birkák. Csakhogy mi tudjuk hogy ez nem így van, mert utána már nincs odaírva, hogy ténylegesen mivel foglalkoznak, ez csak a kirakatba kell. A legtutibb Michelin-csillagos étteremben sem a konyhát mutogatják a vendégeknek és ott sem szabad bemenni a konyhába.

        Kedvelés

      4. További fejlemény Aldubbee ügyben:

        “Kedves Tulajdonostárs!
        A részvénycsomag átvétellel kapcsolatban szeretnénk felhívni Mindenkinek a figyelmét, hogy az angol részvénytársaság addig nem tud működni, amíg mindenkit nem jegyzünk be a részvénykönyve. Ez akkor fog megtörténni, ha mindenki átvette a nevére szóló részvényeit.

        Aki ezt 2020. augusztus 1-ig nem teszi meg, az nem kerülhet be a részvénytársaságba, mert ezen a napon lezárjuk a részvényosztást.

        Kérjük ezt vegye mindenki figyelembe!

        Megértéseteket köszönjük!

        Üdvözlettel,
        Revonet Club Support”

        Kifogás, hogy miért nem volt közgyűlés, beszámoló és mérleg – márciusban lett volna esedékes.
        Közben Steve Ferenczi mindenkit tilt FB-n aki megírja az igazat.

        Kedvelés

  13. Nem tudom jelenthet e valamit de Gy A diamant videói eltüntek a youtubrol az üzlettel kapcsolatban. Mint ahogy eddig az összes többinél amikor már nem mentek jól a dolgok és kezdett kellemetlen lenni a téma…
    De talán korai, hogy kifújjon. A másik barátunk csak most lendűl bele.

    Vagy a wls klónozta az üzletet?

    Kedvelés

  14. Csak most fog robbani a zamnia. Hamarosan száraz tészta is lessz a 200 ezerterméken felül. Sem az amazonon sem az emagon nem árulanak. Ebben úttörő lesz. Ha már úgy is náluk veszed a led tvt, akkor egyől mellécsaphatod a tejfölöstésztához valót.

    Kedvelik 1 személy

    1. Elkaplak, haver nincs más dolgod mint mások megfigyelése és leszólása? De most komolyan, fizetnek neked ezért vagy mi történik? Ennyire érdekel téged a zamnia? Talán már tag is vagy? 🙂
      Azt mondtátok az elején, hogy idén tuti vége lesz, mégsincs vége és most másba kell bele kötni! Hagy foglalkozzon mindenki azzal amivel szeretne, nem? Mit fogsz mondani akkor ha valóban nagy lesz a Zamnia? Nyilván nem most lesz, de lehet az és szerintem lesz is. Az üzlet pörög, nagyon sok a megrendelés, szóval szerintem felesleges amit itt csinálsz, mert senki nem kiváncsi erre, esetleg a többi hasonló, agyrokkant barátod. Unalmas vagy Zolikám!

      Kedvelés

      1. Minden a terv szerint halad???
        Na ne beszélj!
        Máris lenyomták az Amazont és az íbéjt?
        Nem mondod!
        Észre sem vettük, hogy mindenkihez, aki részesedést vett, már dől a pénz!

        Hú vazze, te nagyon nem akarod látni a fától az erdőt!
        Egy weboldalt sem tudtak megcsinálni tisztességesen! Ilyen komoly hozzáállással nagyon nehéz lesz még utolsónak is lenniük itt Magyarországon.
        Külföldről meg ne is beszéljünk.
        Azt remélem észrevetted, hogy eddig minden olyan dolog, aminek az indulása előtt a smaragdok meg a gyémántok luxusautókkal villogtak, azok mind csalások volt és már el is tűntek a süllyesztőben?
        Tudod, vannak jelek, amelyekből a racionálisan gondolkodók tudnak olvasni.
        Mindenki másnak meg ott van a meggazdagodás ígérete, később pedig a pofáraesés.
        A forgatókönyv mindig ugyanez…

        Kedvelés

  15. Admin:
    Mindehhez nem kell mást tenni, mint gátlástalanul belerángatni minél több embert, befizettetni velük az utolsó megtakarításaikat majd felvenni az utánuk járó jutalékot, végül pedig eltűnni a pénzzel és a beharangozó videókkal együtt, amikor a rendszer várhatóan jövő nyár elején, de legkésőbb 2019. végén látványosan összeomlik.

    Szerintem lassan változtatni kellene az eredeti szövegen, mert idáig minden a terv szerint halad és amit írtál, annak fele sem helyes! Vagy most amióta külföldön dolgozol, nincs időd? Javaslom, add át a melót Elkaplak A. Zoli barátodnak, őt az élteti ha másokról irkál!
    Lúzer banda!

    Kedvelés

    1. A “Lúzer banda”-t próbáld meg akkor kimondani, amikor szemben állsz egy tükörrel.
      Akkor lennén legközelebb az igazsághoz…

      Kedvelés

    2. Az összeomlás jelei már megjelentek, az épület recseg-ropog. És a decemberből még hátra van 4 hét. Szóval, én még várok a módosítással, ha megfelel..

      Kedvelés

  16. “…idáig minden a terv szerint halad…” Komolyan ez volt a terv? Szellemi vezetőitek nem erről beszéltek, hanem egy professzionális webáruházról, ami a legolcsóbb lesz, mert nem lesz marketing költség, ami elvigye a hasznot. Nézd csak vissza az egy évvel ezelőtti kommunikációt, amikor még S osztályos Meredes, meg Porsche, meg 500000 eurós ház is volt ígérve, persze, ha még megtalálod valahol. Megnyitni sem sikerült a terv szerint, nemhogy vonzóvá tenni a potenciális vásárlók részére. Mi kell ahhoz, hogy belássátok, hogy nem ezt ígérték nektek? Tudjuk, ezt a legnehezebb, mert ezzel azt is be kellene látnotok, hogy benéztétek, és azt is, hogy ennek tudatában ígértek fűt-fát másoknak a pénzük, vele a saját veszteségetek csökkentése reményében. Lehet, hogy szerinted mi, akik távolabbról látjuk az összefüggéseket agyrokkantak vagyunk, de ti nem veszitek észre, hogy ez a webáruház éppen olyan mint több tucat láthatatlan webáruház, annyi hátránnyal, hogy drága, nem szerepel a keresőkben, drágán, de legalább lassan szállít és a problémakezelése is aggályos. A véleményeink közt az az alapvető különbség, hogy a miénk független, mert nem vagyunk részei a rendszernek, nekünk nem kell megszenvednünk egy drága és rossz döntésünk kompenzálásáért. Szerintem ezt te is érzed, mert egyre arrogánsabban, személyeskedve kommunikálsz, ezért idézek néhány magvas gondolatot nagy szellemi vezéretek mai posztjaiból, mert tudom, hogy ezek adnak erőt és hitet: “Legyél az ok, amiért valaki azt gondolja, érdemes még hinni az emberekben”, “A hit látja a láthatatlant, elhiszi a hihetetlent, és eléri a lehetetlent.” “Két dolog határoz meg téged. A türelmed, amikor semmid nincs, és a viselkedésed, amikor mindened megvan.” Ugye, most jobb?

    Kedvelés

      1. Valójában el sem kezdődött, így vége sem lesz nagyon.
        Mennyire kell gyávának lenni ahhoz, hogy ne merjed kimondani: A király meztelen?

        Kedvelik 1 személy

    1. Laci, nem tudom milyen szellemi vezérre gondolsz, de ha annyira rossz embernek tartod, akkor minek követed? Szerinted ő foglalkozik azzal, hogy te ide mit irsz? Magasról tesz rád! Épiti az üzletét és az életét, te meg ezen a szaros blogon kuncsorogsz. Ez IS különbség közted és az általad nevezett szellemi vezérek között.

      Kedvelés

      1. Ezt is rosszul gondolod. Nem követem, az ismerőseim közt volt már akkor, amikor még mobiltelefon sem létezett, nemhogy facebook, tehát egészen közelről követem ahogy az életét “építi”, így pontos rálátásom van arra, hogy a kifelé mutatott kép és a valóság közt mennyi az összefüggés.

        Kedvelés

  17. Ákos, ha így lenne, nem foglalkoznátok ennyit vele, nem lenne ez ilyen populáris téma! Csak ti rájöttetek arra, hogy ezt meg fogják csinálni a Freedomosok! Ez az ami fáj nektek! Kiskirályom!

    Kedvelés

  18. Ákos, ha ez igy lenne nem foglalkoznátok ezzel a témával ennyire, nem lenne populáris! Csak rá kellett jönnötök, hogy bizony ezek meg fogják csinálni és most újabb és újabb dolgokba próbáltok kapaszkodni. Hiába, mindenképp mi fogunk győzni! Sokáig itt leszünk és be fogjuk bizonyítani, hogy egy valós, legális magyar cég is tud nagyot alkotni! Sokat kell még fejlődni, ez igaz de rajta vannak a tulajdonosok a témán szóval nem kell paráznotok! Dőljetek hátra és figyeljetek!

    Kedvelés

    1. Hát látom nálad nagyon hatásos volt az agymosás.
      El kell szomorítsalak, ebből nem lesz semmi olyasmi, amit te/ti vártok, amit ígértek nektek.
      Ez már most tisztán látszik.
      Csak te nem akarod megemészteni.

      Kedvelés

  19. (“Lacikám, pici szívem…” egyre büszkébb vagyok, de mielőtt tovább mélyül a kapcsolatunk, jelzem, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek!) Miért fájna nekünk ez? Ha irigykednénk az elért “sikerekre” egyszerűen belépnénk. Szerinted nem? Ha eléd tenném a pénzt, nem vennéd el? Szerinted mi tényleg olyan külföldi mekdonálcgyárban mosogató szuzukisok vagyunk, akik a jövedelmüket kőbányai sörre költik, ezért nem telik arra, hogy részesei legyünk a világ legjobb üzletének? Ki kell ábrándítsalak! Nem azért foglalkozunk ezzel a témával, mert irigyeljük, hanem azért, mert láttunk már ilyet, ugyanezekkel az emberekkel, és valamiért mind ugyanúgy végezte. Mindenesetre nem parázunk, hátradőlünk, és figyelünk. Ugyan úgy, ahogy a többi rendszernél is figyeltünk, amelyeknél szellemi vezéreitek megfordultak, most mégis itt vannak, mert azok a rendszerek már nem léteznek, ma már senki sem vesz Onecoint, pedig annak idején az volt az évszázad biznisze, ugyanúgy nyomta le a Bitcoint a parkettről, mint a Zamnia az Amazont. Addig is igyekszünk felhívni azok figyelmét, akik nem látják a fától az erdőt, hogy nyissák ki a szemüket. Ugye ez nem baj?

    Kedvelés

    1. Lacikám drágám, erre jogotok van! Tegyetek így! És nem, nem venném el a pénzed! Én nem igy működöm, mégha azt gondolod is rólam. Vannak akiknek ez belefér és vannak akiknek nem, én az utóbbi vagyok. Najó zárjuk le, várjuk ki mi lesz! Addig is puszillak 🙂

      Kedvelés

  20. Köszi a sok hozzászólást ettől a 4-5 személytől, látszik, hogy ti tartjátok itt a frontot és kimondottan érzékenyek vagytok arra, aki sikereket ér el és kitűnik a tömegből. Hát srácok az van, hogy ilyen ember egyre több lesz ebben az üzletben, szóval készüljetek mert igen nagy dolgok jönnek. Vagy ez a néhány emeltebb hangulatban leírt üzenet, kimondottan az első gyémántnak szólt? Mert ha igen, ismét kellemetlen hírem van: aki erre irigy, az tessék, csinálja utána! Ha annyi embert átvert volna, már a hűvösön lenne, szóval hagyjuk a baromságokat, rafkósabbak vagytok ti ennél, vagy kifogytatok a szóból? Semmi érv, csak támadás?
    Kenderice: nem személyeskedem, de hidd el elég jó autóval járok és képzeld nem másnak dolgozom, nekem dolgoznak emberek, a saját cégemben. Szóval lehet, hogy vicc vagyok, de tudom merre az arra!
    Kellemes ünnepeket!

    Kedvelés

    1. Hú vazze, te nagyon nem akarod látni a valóságot!
      Neked problémád van a szövegértelmezéssel?
      Kb ötvenszer leírtuk már neked. hogy nem zavar minket mások sikere. Az zavar, amikor azt hazugságokkal, hamis ígéretekkel, csalással éri el.

      Nem tudom miért olyan nehéz ezt neked felfogni, mert mindig ugyanazt mantrázod.

      “aki erre irigy, az tessék, csinálja utána! ”
      Valahogy nekünk, akiknek kifejlődött a gerincünk, valahogy nincs az ilyen az ínyünkre.
      Én személy szerint inkább nem vernék át másokat azért, hogy sikeres lehessek.

      “Ha annyi embert átvert volna, már a hűvösön lenne”
      Te sem akarod látni a fától az erdőt.
      Remekül álcázzák ezeket a csalásokat manapság, nehéz fogást találni rajtuk.
      itt van ugye a freedom, amit naná, hogy angliában jegyeztek be, úgy nehezebb ellenőrizni a működését.
      Te neked vajmi kevés közöd van a világhoz.
      Nagyon sokszor akadtam össze főleg a facebookon hozzád hasonló emberekkel, akik kivétel nélkül mind eltűntek hirtelen, amikor az adott csalás bedőlt.
      Valahogy utána már nem volt akkora arcuk.

      “Semmi érv, csak támadás?”
      Számtalanszor leírtuk az érveket. Mondom én, hogy szövegértelmezési problémáid vannak.
      Az, hogy te ezeket ignorálod és mégis folyamatosan érveket akarsz, az nem a mi szegénységi bizonyítványunk.

      “Kenderice: nem személyeskedem, de hidd el elég jó autóval járok és képzeld nem másnak dolgozom, nekem dolgoznak emberek, a saját cégemben. ”
      Öööö… ez most hogy is jött ide? Mikor írtam én olyat, hogy neked nincs autód vagy céged?
      Mellesleg, ha már a dicsekedésnél tartunk, én meg helyből ugrok 50 méter magasra.
      Te is hidd el ezt, ahogy én is elhiszem azt neked… 😀

      Kedvelés

      1. A nagy rendezvények, és az oktatási csomagok, a sok sikerkalauz, színpadi előadás, a gyémánt videók, a hanganyagok, a webkonferenciák, mind arról szólnak, hogy hogyan nem szabad észrevenni azok véleményét, akik látják a fától az erdőt, és megpróbálják nekik is elmagyarázni. Nem véletlen, hogy még Jedi tanfolyamra is be tudnak iratkozni az igazán elszánt hálózatépítők. Érted? Jedi, mint Yoda mester, meg Luke Sywalker. Őszintén, mit várunk? Nézd meg a gyémántvezető új face oldalát, ömlenek belőle a motivációs idézetek. Nincs önálló gondolat, nincs alternatív nézőpont.

        Kedvelés

    2. Valamit megint nem értek. Ha van saját céged, ahol neked dolgoznak az emberek, akkor két eset lehetséges: vagy a Freedomot csinálod rosszul mert mellette mást is csinálnod kell (pedig a példaképed mutatja hogyan kell csinálni, neked csak követned kell) , vagy a cégedet, ha amellett az mlm-ben látod a jövőt. Akkor most “merre az arra”?
      Az, hogy “elég jó” autóval jársz, nem jelent semmit, mert sokan járnak olyan autóval, amihez csak addig van közük, amíg a lízingszolgáltató ki nem veszi alóluk (nem kell messzire menned, hogy láss ilyet) másrészről, ami valakinek “elég jó”, az a másiknak nem biztos, hogy eléri az ingerküszöbét.
      Neked is boldog karácsonyt! Tisztellek, amiért így kiállsz a véleményed mellett, annak ellenére, hogy a kollégáid csúnyán magadra hagytak ebben.

      Kedvelés

      1. Laci:
        igen, én mindenképpen az MLM-ben (is) látom a jövőt!
        A Freedomban pedig kimondottan nagy jövőt látok! Én nem építek üzletet, Voda ajánlat és egyéb termékpartnerek miatt lettem tag és használom a Zamnia weboldalt, amelyről visszatérítést kapok a vásárlások után. Elismerem, hogy nem tökéletes az oldal, de tudom, hogy az lesz. Időm, türelmem van, így hát nem idegeskedem.

        Ami az autómat illeti, ki van fizetve, soha nem lizingeltem autókat, de ez nem is lényeg, csak reagáltam Kenderice állitására. Én is tisztellek, mert tudsz Emberként, tényszerűen érvelni, nem úgy mint itt egyesek. Mindenféle egészséges vitában benne vagyok, akár személyesen is, de utálom a túlzásba eséseket.

        Kedvelés

      2. “A Freedomban pedig kimondottan nagy jövőt látok! ”
        Az utóbbi 5-6 évben rengetegszer olvastam ugyanezt, csak nem a freedom szerepelt benne hanem más, azóta már bedőlt csalás.
        Hidd el, nem te vagy az egyetlen aki hasonlóan gondolkodott, mert nem a tényekre hallgatott. Jobban tetszett neki a csillogás, a munka nélkül élet ígérete.

        “használom a Zamnia weboldalt, amelyről visszatérítést kapok a vásárlások után. ”
        Szóval befizettél vagy 800 eurót azért, hogy egy, a többi magyar webáruháznál jóval drágább webshopban 1-2% kedvezményt kaphass.
        Tudod, ezek után ugye nem haragszol ha nem hiszem el, hogy saját céged van?
        Komoly ember, aki céget vezet nem lehet ennyire hülye matekból.

        “Mindenféle egészséges vitában benne vagyok, akár személyesen is, de utálom a túlzásba eséseket.”
        Az a gond, hogy meg a vita fogalmával sem vagy tisztában.
        A vita=érvek ütköztetése.
        Te az összes, színtiszta matekra, az elmúlt évek tapasztalataira épített erveinket egyszerűen ignorálod, érdemben semmit nem tudsz reagálni.
        Nem zavar a “gyémántok” múltbéli tevékenysége sem.

        Részedről ez hit, semmi más.
        És mint tudjuk a hit, mint érzelem, nem lehet racionális vita tárgya…

        Kedvelik 1 személy

    3. “aki erre irigy, az tessék, csinálja utána! Ha annyi embert átvert volna, már a hűvösön lenne, szóval hagyjuk a baromságokat,”

      Tudom, hogy nem illik politizálni, de erre van egy jó hasonlatom.
      Ott van szegény mészáros lölö.

      Sikeres ember, klassz vállalkozó, épp ezért sokan az irigyei és támadják.
      Ha csalna, jogosulatlanul csinálna valamit vagy bármi törvénytelent tenne, akkor már rég rommá büntették volna őt is meg a cégeit is és ő is börtönben lenne, de erről ugye szó sincs.
      Tehát lölö teljesen tisztességes, becsületes ember.
      Nem is tudom miért támadják annyian ok nélkül. 😀

      Ha most sem esett le a tantusz, akkor tényleg menthetetlenül hülye vagy kisfiam, ribár…

      Kedvelés

      1. kencefice, köszönöm a szép szavakat!
        Ezt a “munkából hazamenve” pont úgy hangzott, mint ha te nem ezt tennéd és már neked is lenne béjemvéd, amiből mindenkinek azt ordítod ki, hogy: “Lépj be, neked is sikerülni fog!”
        erre reagáltam, de a te bejegyzéseidre többet nem fogok, mert sík hülye vagy. leülhetsz.

        Kedvelés

    4. Én személy szerint nem irigylem, hogy másoktól kvázi ellopott pénzből gazdagszik valaki. Itt látszik a különbség kettőnk felfogása között. Neked ez szimpatikus, nekem nem. Ezt ne vedd személyeskedésnek, de ez jön le a hozzászólásaidból. Eljön az idő, amikor el fogsz tűnni innen, mert jobb lesz lapítani, mint ide beírni, hogy már megint megvezettek.

      Kedvelik 1 személy

      1. admin:
        szerintem senki nem lopott el senkitől semmilyen pénzt, aki igen, azt nyomban fel kell jelenteni! Érdekes, nincsenek ilyen feljelentések, tehát engedtessék már meg mindenkinek, hogy eldöntse mibe teszi a pénzét, NE a ponzifigyelő blogot képviselő anonim személyek tegyék ezt meg! Ha ennyire szívügyetek az emberek sorsa, adakozzatok, ennek pont ideje van főleg karácsony előtt!

        Nekem nincs miért lapitani, nincs miért eltűnni, én máris jól jártam a Freedommal, ha csak a Vodafone-os szerződésemet nézzük, igy is spórol a cégem és a családom évi közel 340.000-et azzal, hogy Freedom tagként be tudtunk kerülni a csak számunkra kialakitott flottába! De ha majd úgy érzem, hogy megvezettek, azt is jelezni fogom!

        Kedvelés

      2. Voltak már ilyen feljelentések, volt akit a Piacfelügyelet hivatalból jelentett fel, pl. R. Levikét.
        Fordítva ülsz a lovon, szokásod szerint. Mi nem döntjük el, hogy ki hova mit fizet be. Csak figyelmeztetünk.
        Ha már szóba került az adakozás, több alkalommal adakoztam – személy szerint – beteg gyerekeknek. Talán hallottál a Zentéről vagy Leventéről az elmúlt 1-2 hónapban. Nos, őket támogattam nem kevéssel és ha lesznek újabbak, akkor őket is fogom. Ezt nem dicsekvésből írom, te hoztad fel, mert magamtól nem hozom szóba sehol. A ti nagyszerű gyémánt vezetőitek mikor és kit támogattak? Nem zárom ki, hogy adakoztak valahová, de tekintve eddigi munkásságukat nem fér bele a róluk alkotott képbe az önzetlenség.

        Kedvelés

  21. Vodafonos kedvezményed van?
    Húha!
    Már megérte!
    Azt azért megérted ugye, hogy kapásból tudnék mondani tíz olyan flottát, ami még a mostanidnál is jobb és nem kellett hozzá belépni/befizetni a freedom-hoz?

    Úgyhogy ez irrelevans érv volt.
    Valami más esetleg?

    “szerintem senki nem lopott el senkitől semmilyen pénzt”
    Ez a lehető legretardáltabb érvelés, amit olvastam tőled.
    Másokat hamis ígéretekkel belépésre és befizetésre ösztönözni úgy, hogy pontosan tudod átverés az egész, szerinted micsoda?
    Tisztességes dolog?
    Mert ácszoli évek óta ezt csinálja, ebből él.

    “Érdekes, nincsenek ilyen feljelentések”
    Erre írtam a mészároslölös hasonlatot.
    Hol élsz te vazze?
    Biciklibelsőben?

    Kedvelés

    1. Kenderice:
      Az előbbi posztomban jeleztem, hogy a te írásodra többet nem reagálok, ott kifejtettem, hogy miért, de most kivételt teszek.

      1. Igen, nekem megérte ez miatt belépni, bármennyire is zavar ez téged, 55 éves koromra azt hiszem el tudom dönteni, hogy mit szeretnék, nem kérek a tanácsaidból! Számodra lehet, hogy ez irreleváns, számomra ez így helyes.

      2. Azt állítani anonim módon, hogy Zoltán csaló és, hogy átverésekből él, szerintem rágalmazás és becsületsértés ami a BTK 180§ alapján akár 2 év letöltendő börtönnel és 5 millió forinttal is büntetendő!

      Biztos vagyok benne, hogy ha tudná ki vagy, feljelentést tenne ellened! De mivel csak egy bújkáló, nagyszájú, okoskodó senkiházi vagy, így neki marad a siker, neked pedig ez a blog.
      Boldog karácsonyt!

      Kedvelés

      1. “Biztos vagyok benne, hogy ha tudná ki vagy, feljelentést tenne ellened!”
        Nem hinném.
        Tudod, akinek vaj van a fején, az nem megy ki a napra.

        Engem ügyvéddel fenyegetett már belenyesi béla az incagold átverés egyik vezetője és rácz levente, az inviaworld második embere.
        Mivel mind a kettő csalás volt bátran fikáztam azokat. Ugyanúgy nem lett belőle semmi, mint ahogy ebből sem lenne.
        Nagyon el vagy te tévedve kisfiam.
        Nem ijedek meg nem, hogy tőled de még ácszolitól sem még akkor sem, ha nem te említetted volna a feljelentést, hanem ő személyesen.
        És hidd el, ha összefutnék vele egy félreeső helyen, pár hónapig nem állna két lábra.
        Nem tudom miert véded ezt a gennyzsákot amikor tény, hogy korábban már rengeteg átverésbe rángatott bele ezreket úgy, hogy pontosan tudta, hogy az adott dolog csalás.
        Mit gondolsz, miért mindig a legkisebb olyan csomagokat vette meg amivel mar lehetett hálózatot építeni és:
        a, miért nem tolta bele minden pénzét ha szerinte az volt (mindegyik, amíg futott) az évszázad üzlete?
        b, a kapott jutalékokon miért nem vett további csomagokat, ha olyan jó bolt volt?
        Azért, mert jobban bízott a bepalizottak jutalékaiban, mint az adott üzletben és a vezetőkben.
        Kicsi logikával és józan gondolkodással simán észrevenni, hol lóg ki a lóláb.
        Neked ez valamiért sosem sikerül.

        Mellesleg itt vannak faja mobilflották és ezekhez még százezreket sem kell beletolni egy átverésbe:
        https://docs.google.com/spreadsheets/d/1KrOe5ns-q5rMHabOg1z-WlxHFu8_OitBlzA8FtJ0BfQ/edit?usp=sharing

        Kedvelés

      2. Tévedésben vagy, de ezt már megszoktuk tőled. Amikor tényekkel és bizonyítékokkal lehet alátámasztani, hogy valaki átverésekből él, az nem rágalmazás és becsületsértés. Igazság szerint fel kellene jelenteni állampolgári kötelességből kifolyólag. Valaki ezt előbb-utóbb meg is fogja tenni, csak várjuk ki a végét. Teljesen mindegy hogy anonim módon vagy nevesítve, ennek az ügy szempontjából semmi jelentősége. nevetséges, hogy pont te jössz itt a BTK-val :), aki védesz egy a piramisjátékot. 55 éves korodra lehetne ennyi sütnivalód, hogy magadtól rájöjj mennyire tévúton jársz.

        Ami pedig a személyeskedő sértéseidre vonatkozik, csak azért nem vágok vissza, mert nem fogom egyik olvasómat sem sértegetni. Maradjunk annyiban, hogy nem süllyedek egy bizonyos szint alá, oda ahol te vagy! A Karácsonyi jókívánságodból meg köszönöm, de nem kérek, mivel az nem szívből jön, hanem lefordítva kb. ez a jelentése: “Dögölj meg!”. Rossz hírem van számodra. Most már dafke nem fogjuk békén hagyni a Freedomot. Addig ütjük, amíg mozog, de lehet hogy még utána is.

        Kedvelik 1 személy

      3. Még annyit tennék hozzá, hogy az ilyen platinakatica rangúak sohasem az adott üzlet profitjából érték el ezeket a nevetséges rangokat, hanem bizony az általuk beszervezettek száma és az utánuk összeszedett jutalékok összege emelte őket a fellegekbe…
        Tehát magának az üzletnek sok köze nem volt ehhez.
        Ennyi idősen már általában tapasztaltak szokták lenni az emberek, de mondjuk ehhez nem kéne biciklibelsőben élni…

        Kedvelik 1 személy

  22. Hajrá fiúk, jó boxolást! 🙂
    Csak ki mutattátok a fogatok fehérjét, innentől kezdve akinek esze és szeme van az látja, hogy az egész sztori mögött az irigység és személyes sérelem áll! Szánalmas banda!
    Ja és nem mondanám senkinek, hogy dögöljön meg, az a ti szintetek!

    Kedvelés

    1. Te vagy szánalmas azzal hogy provokálni próbálsz. Senki nem mondta hogy dögölj meg, és azért azt ne felejtsd el hogy ki kezdett tegnap senkiházizni, sértegetni. Látod, ez a te szinted. Kifogytak az érveid, marad a sértegetés. És megpróbálod belemagyarázni, hogy mi mondtuk. Nem! Te gondoltad ezt, mivel ha egy sértegetés után beírod hogy Boldog Karácsonyt – azt még egy kevésbé értelmes ember is tudja értelmezni, hogy valójában mit jelent. Sajnálom, hogy neked még ezt is magyarázni kell… illetve szerintem pontosan tudod te magadtól is, csak eljátszogatsz 🙂 Ez is a provokáció része. Sajnállak komolyan, hogy karácsonykor nincs jobb dolgod, mint idejárni provokálni. Borzalmas életed lehet, szegénykém. Akarsz beszélgetni róla?
      Amúgy tök jó, hogy ezekkel az üzenetváltásokkal fenntartod nekünk a látogatottságot. Köszönjük 🙂

      Kedvelés

      1. admin:
        a sértegetés egy reakció volt a Kenderice elvtárs sértegetésére. Neki többet nem is írok, pláne azok után, hogy Zoli lábát törné a sötétben, meg ilyenek. Ja, meg tőlem sem fél. Sosem mondtam neki, hogy féljen, nincs rá oka. Főleg azért mert egy firkász, otthonról, anonim módon.
        De én Téged kedves admin nem provokáltalak.
        Jó ez a blog és örülök, hogy növelem a látogatottságot! 😀
        Szívesen!
        Boldog karácsonyt akkor ismét! Kisbetűvel, mert úgy a helyes!

        Kedvelés

      2. “Főleg azért mert egy firkász, otthonról, anonim módon.”
        Aham.
        Mint az előbb is írtam, pont fordítva igaz amit leírsz.
        Mert nem nem vagy firkász? Nem írogatsz ide, mint én?
        Te sosem írsz ide otthonról? (Mellesleg honnan veszed, hogy otthonról írok? Te vagy a megmondóember?)
        Neked az anyakönyvi neved a RIBÁR?

        Ezeken gondolkozz el “elvtárs”…

        Rólad eszembe jutott egy vicc, aminek ez a poénja:
        “Vadász, vadász!, Te sz.pni jársz ide!”

        Kedvelés

    2. “egész sztori mögött az irigység és személyes sérelem áll! ”
      Kicsit kiragadtam a kontextusból, hogy visszájára fordítsam.
      Párhuzam:
      Vannak homoszexuálisok akik úgy próbálják leplezni szexuális beállítottságukat, hogy igyekeznek homofóbnak látszani.

      Az idézett mondat szerintem valójában téged jellemez.
      Te lehettél az, aki reménnyel és bekajált marketingbullshittel telve befizettél egy csomó pénzt és hiába várod, hogy a piramis csúcsára ülhess.
      Ezért saját magad hiszékenységét és naivitását leplezendően kivont karddal állsz a freedom mellett és már-már isteni magasságokba emelt vezetőkről beszélsz szuperlativuszokban.
      Valójában mögötted áll irigység (sosem leszel ács-zoli szintjén) és személyes sérelem (mekkora ökör voltál, hogy beléptél és befizettél).
      Ezt próbálod magaddal úgy “elfeledtetni”, hogy kardoskodsz mellettük.

      Már nem egyszer elmagyaráztuk, hogy irigy rátok a halál és semmiféle személyes sérelem nem ért minket.
      Csak nem fogod fel, hogy ez a blog a csalókat, piramis-mesemondókat hivatott leleplezni logikus gondolkodás, alapos utánajárás és a matematika/pénzügyi-gazdasági ismeretek segítségével.

      Persze egy disznónak még a tyúkól is magasan van…

      Kedvelés

      1. Elkanyarodtatok az eredeti témától! Szerintem tisztelendő dolog, ahogy Ribár védi a “rendszert” de egyedül van. Több “sorstársa” is olvassa ezt a fórumot, de egyik sem mer kiállni mellette, pedig megérdemelné. Azt írod, hogy nem vagy hálózatépítő, csak az ígért kedvezmények miatt lettél része a rendszernek. Ha így van, ne védd azokat, akik magukat vezetőknek hívják, mert hidd el, hogy nem érdemlik meg, és sosem fogják megköszönni neked. Itt vezető nem a felelős döntéshozói képességei miatt lesz valaki, hanem azért, mert több embert tud rávenni arra, hogy a pénzét befizetsse, mint mások, akik nem “vezetők”. Hidd el nekem, de ha nem hiszed el, akkor is így van, hogy ezek a z emberek egy valamiben jók. Abban, hogy többnek látsszanak, mint amik. Nem feltétlenül tudatosan, hanem mert egész életükben kudarcokkal küzdöttek. Őket már fiatalon elvakította ez a ragyogás, amit ugyanilyen értékrendű emberektől láttak, mint amilyenek ők maguk. Mindig arra vágytak, hogy öltönyben tapsoltassák magukat, de ez csak nagyon ritkán, és akkor is rövid időre jött össze. A Freedom egyik magas szintű “vezetője” másik rendszer hasonlóan magas szintű “vezetőjeként” 10 év futamidőre vett autót 0% indulóval svájci frank hitelre, hogy gazdagabbnak látsszék, majd már másik rendszer magas szintű “vezetőjeként” videót csinált arról, hogy mennyire megemelték a részleteket, és ő majd bepereli a csaló pénzintézetet, ti meg fizessetek a SEN-be akkor titeket nem ver majd át a pénzintézet. Még a Talkfusion-ba gyűjtötte a befizetéseket, amikor már Organogoldos volt, majd győzött magyarázkodni. A Talkfusion idején még büszke volt rá, hogy eredetileg szakács, ezért tiszteletet is érdemel, mert némelyik hű követője a facén diplomásnak hirdet magát, pedig szakmunkás, amire pedig büszkének kellene lennie, de az nem illene az öltönyös álomképbe. Szóval hidd el, ha ismernéd őket, nem mennél bele vitákba értük. Ez az oldal nagyon jó, mert megpróbálja felhívni a figyelmet olyan dolgokra, amik hétköznapi emberek számára nehezebben átláthatók. Ne menjetek át személyeskedésbe, feleslege provokálni egymást, mert nem vezet sehová, és eltereli a figyelmet a lényegtől.

        Kedvelik 1 személy

    1. De miért, hát mi ebben a hihetetlen? Az hívek szerint nincs ebben semmi átverés, ez még mindig nem piramisjáték, hanem az évszázad lehetősége.

      Kedvelés

      1. Valóban nem piramisjáték!
        Áááá, dehogy is!

        Csak éppen számottevő pénzed kizárólag az általad beszervezettek befizetései után kapott jutalékokból lehet, nem pedig a kamukedvezményekből és a zamnia béka segge alatt lévő forgalmából.
        Ha ugyanis a cég fő profilja után kapott jutalékokra számítasz kizárólag, akkor éhen fogsz halni.

        Ezt nem értik meg az agymosottak…

        Kedvelés

    2. Sziasztok! Ma kapacitáltak, hogy szálljak be ide, mert ez az egyetlen korrekt nem MLM-es és nem piramisos üzlet, ahol vasárnap indul a nagy durranás a Zamniában és nagy lóvét fogunk keresni, mert a webáruházuk …….és jött a nagy blabla az Amazonnal és a többiekkel…..
      Eddig tartott a próbaüzem, de most indul be a gépezet és a webáruház a garancia arra, hogy a belépők pénzüket biztosan megkapják…..stb, stb…. mert – mondjuk az azért csalogató lett, hogy ” saját webáruházzal rendelkezel, amit nem kell kifejlesztened, árúkészletet biztosítanod, stb. !!
      Szimpi, mert saját dologgal rendelkezem, ami egyébként elég egyedi és piacvezető itthon, amit a webáruházban lehetne felkínálni, illetőleg az én adatbázisomat tudnám felhasználni.
      Gondoltam körülszaglászom egy kicsit, mi is a bibi benne és örömmel találtam meg ezt az oldalt.
      Szóval, amint látom, de még nem tudtam lecsekkolnia az árakat, a webáruház nem játszik és tisztán hálózatépítés és lehúzás ismét. Ebbe pedig már régóta nem vagyok hajlandó senkit behúzni.
      Úgy látom, hogy a novemberi állapotokhoz és kritikákhoz képest javítottak valamit a kínálaton és a weboldalon és azért nekem első blikkre, az mondott valamit, hogy a pl. Tesco, OMV is partner.
      Mi a szakvélemyény???

      Kedvelés

      1. Szakvéleményt nem tudok adni. De néhány dolgot elmondhatok, ami szerintem szempont lehet egy döntésnél:
        1. a Zamnia még mindig nincs a vásárlói köztudatban. Az arukereso.hu sem dobja fel (próba itt: https://www.arukereso.hu/monitor-c3126/lg/28tl510v-pz-p487478409/). Ez a termék fent van a Zamnián azért választottam.
        Komoly hátrány hogy nincs a listában a Zamnia, hiszen a legtöbb vásárló ide jön először.
        2. Már boldog-boldogtalan hirdeti a Zamniát a facén, és persze hogy nincs szükség ennyi webshopra. Túl sok a fóka.. ráadásul az áraik is nagyon rosszak a többi webshophoz képest.
        3. Máshol is tudsz webshopot csinálni magadnak, ráadásul fizetned sem kell érte. Lásd. Ebay, Gearbest, Aliexpress, Amazon. Csak csatlakozni kell az affiliate rendszerükhöz, ami nem kerül semmibe. Ezután meg tudod csinálni a saját webshopodat (tök ingyen), ráadásul tényleg kedvezőbb árakon tudsz árulni termékeket mint a Zamnia.

        Ezek után nem értem miért kellene bárkinek a webshopért fizetni…mikor ingyen is van.

        Kedvelik 1 személy

      2. Az, hogy a Tesco és az ömv partner, az gyakorlatilag nem jent semmit.
        Ők azzal a partnerséggel hatalmasat mondanak pedig gondolom csak annyiról van szó, hogy csoportos kedvezményeket kapnak, amit kvázi bármilyen cég megkaphat.
        Viszont jól hangzik a beetetéseken.

        Persze az is nagyon jól hangzik, hogy “saját webáruházad” lesz és sokak érzik úgy, hogy ezzel kiemelkednek a többi átlagos emberek közül, valójában meg semmit nem jelent.

        Forgalom alig van mert drága és a keresők sem is listázzák.
        Azaz a befizetett penzeikért cserébe semmit kaptak, ahogyan azt már a freedom-tól megszokhattuk.

        Ráadásul ezen belül most fut egy kisebb pilótajáték is.
        Valami unit-onkak nevezik és a lényege, hogy 10 dollárt elkülönítenek a befizetésedböl hogy részt vehess benne.
        Ez után a beszervezetteid befizetéseiből kapsz te is pénzt.
        Az ígéretek szokás szerint megint a fellegekben járnak, 10 dollárra már ezreket ígérnek, ha “ügyes vagy”, azaz ha gátlástalanul minél több embert berángatsz…

        Kedvelés

  23. A kezdetekkor Ács Gyémántvagyokteisazleszelhaaztcsinálodamitmondok Zoltán még azt mondta, hogy azért lesz itt hatalmas lóvé, mert itt nincs reklámköltség, ezért itt olcsó lesz minden, lenyomjuk az Amazont, az Ali-t, az Ebay-t. Most az a retorika, hogy a legnagyobb ellenségünk az Árgép, de vegyél mindent drágábban a Zamniában, mert a különbözetet 13,5 szeresen kapod vissza. Szóval, minél drágábban vásárolsz, annál több pénzed lesz. Heti milliók fognak ömleni hozzád. Mi ez az ígéret, ha nem csalás? Ugyan ezt mondták a OneCoin idején is…

    Kedvelés

  24. Megtaláltam az e-cégjegyzéken a cégüket, ez már magyar bejegyzés legalább, 20M -el tavaly augusztusban alakult.

    Kedvelés

    1. Régebben itt leírta valaki, hogy a webáruházat üzemeltető cég van Magyarországon bejegyezve. A Freedom, akinek a pénzeket fizetik a “befektetők”, Angliában van bejegyezve, valami székhely szolgáltatónál. Bizonyára a Freedomra nem igaz, hisz a marketingből tudjuk, hogy az mennyire komoly vállalkozás, de sok céget nem azért jegyeznek be Angliában, mert csak ott van olyan elegáns irodaház, ami méltó hozzá, hanem mert 50 Fontért bármit be lehet jegyeztetni, és egy székhely szolgáltatónál fillérekért működtetni, távol a haza jogszabályi környezettől és távol a reklamáló ügyfelektől. A két cég tulajdonosai közt ugyan van átfedés, de az anyacég nem tulajdonosa a magyar cégnek. Aki érti, az tudja, hogy ez ez mit jelent. Összességében, amikor a Freedomnak befizeted a pénzt a saját Zamniás webshopodra, akkor nem annak a cégnek fizetsz, aki üzemelteti azt.

      Kedvelés

  25. Sziasztok!
    Köszönöm a cikket, és a hozzászólásokat is.
    Tanulságos volt most tisztán látom, hogy mi ez az online “munka” amibe nem belerángatni akartak, hanem magamtól találtam meg.

    Kiegészítéshez kerestem valamit, pár ezer forintért pár órás valós munkát, amit a rendes munkahelyemen megkeresett majdnem jó fizetésem ki tudom egészíteni. Lehetőségeket kutattam, ekkor akadtam rá a hirdetésükre. Otthon végezhető online munkára, vebáruház üzemeltetésére keresnek kollégát.
    Gondoltam, megnézem. Linkre katt. A lap amire kerültem nem mondott többet mint a hirdetés. Regisztráltam, mert kíváncsi voltam, hogy mi is ez. A munkáról nem tudtam meg többet, viszont csomagokat már akkor vásárolhattam volna, de hülye nem vagyok, hogy zsákbamacskát vegyek ha dolgozni akarok. Hagytam is az egészet, itt én 5 ft-ot nem fogok keresni az biztos, majdnem el is felejtettem, mikor keresgélés közben egy magánszemély által feladott hirdetés szóról szóra megegyezett azzal amire nemrég regisztráltam.

    Itt kezdtem el gyanakodni….

    Másnap megszólal a telefonom, egy férfihang, hogy jelentkeztem náluk, tényleg érdekel- e a munka. Mondom igen, megpróbálnám, ha jónak találom. Adategyeztetés (itt sajnálom,hogy valós lakcímet adtam meg) után küld egy videót e- mailben, ezt nézzem meg, feltétele a munkakezdésnek, ott találok infot, hogy mit kell csinálnom.
    Megnéztem…
    Rögtön levágtam, hogy a hülyítésem zajlik éppen, és miről is van szó pontosan. Na nézzük meg ezt a Zamniát, ha ekkora reklám kell neki.

    Rákeresek….mi ez a szar….
    Van termék, ami dupla áron….
    Hát itt forgalom nem lesz. Amazon? E-bay? Hát persze! Ez olyan mesés hasznot nem fog hozni mint ahogy ezt próbálták elhitetni velem. Vannak álmaim persze, de többnyire ébren vagyok. Világos volt itt már, hogy az igazi “munka” mások berángatása ebbe a …. lesz.
    Két napot elvett az életemből míg utána néztem kicsit. Megnézegettem pár videót, felnéztem néhány drágakőmester blogjára. Egyikükről sütött a butaság, de próbált egyedi lenni legalább. Mindegyiken ugyanaz. Az Amazon lesöprése, hogy milyen jól járok, ha csatlakozom, álmok megvalósítása…
    Én nem alszom olyan mélyen…

    Így találtam rátok is, és tényleg nagyon köszönöm, hogy megerősítettetek benne, hogy jól látom a dolgot, és nem én vagyok hülye.

    Kedvelik 1 személy

    1. Örülünk, hogy először körülnéztél és csak azután döntöttél. Ha hasonlóban gondolkodsz, akkor itt az Ebay lehetősége (teljesen ingyen). Ez ugyan angol nyelvű, de sokkal több magyar hallott róla mint a Zamniáról. Nem az én reflinkem (mielőtt valaki betámad), ez csak egy sima URL. https://partnernetwork.ebay.com/

      Kedvelés

    2. Jó tudni, hogy vannak emberek, akik körültekintően járnak el, mielőtt döntenek. Ha még érdekesebb dolgokat akarsz megtudni, érdemes utána nézni. hogy ezek az emberek mivel foglalkoztak eddig. Ugyanilyen gittegyletekben gyűjtötték a “befektetőket” máshol, pl.: ingyenes videó küldő szolgáltatáshoz, árultak aranyporért csodaszert, ami mire ideért Amerikából megromlott, zacskós kávét, amit ha megiszol gazdag leszel, aztán nemlétező kriptovalutába szervezték a befizetőket, bányásztak mlm-ben Bitcoint, autód is lehetett volna, ha követed őket a beszervezések öltönyben végigjárható, százmilliókkal kirakott útján, de sorolhatnánk még sokáig ezüstkolloidtól utazásszervezésig. Egy valamiben mindegyik rendszer megegyezett. A jutalékod abból származott, amit azok befizettek, akiket beszerveztél. Ezt hívják munkának ezekben a rendszerekben. Ha egyszerűen azt csinálod, amit mondanak, nem hiszel azoknak akik le akarnak beszélni róla, akkor: 1. gazdag leszel, 2. megvalósítod az álmaidat, 3. ez akkor is meg fog történni, ha te kimaradsz belőle, 4. ez nem pilótajáték, 5. ez még akkor is működni fog, amikor mi már nem is leszünk, 6. ez jobb mint a többi mlm, 7. aki ebben nem látja meg a lehetőséget, abban nem lehet fényt gyújtani, azzal nem kell foglalkozni, 8. mindenki hülye, aki megpróbálja elmagyarázni azokat az összefüggéseket, amik miatt hosszú távon nem működnek ezek a rendszerek, 9. 10-100 milliós jutalékok lesznek 10. különb leszel azoknál, akik birka módon bejárnak dolgozni… Hangsúlyozom, mindegyik rendszer ugyan ezen elvek mentén működött, igaz, akkor nehéz értelmezni, hogy miért nincsenek már meg. Van amelyik vezetőit már letartóztatták, de arra meg azt mondják a Freedomos “vezetők”, hogy őket is megtévesztették, pedig akkoriben is sokan figyelmeztették őket. Aki akkor határozottan állította, hogy az Onecoin akkor is gazdaggá teszi, ha te kimaradsz belőle, annak talán most kevésbé határozottan kellene állítania ugyanezt. Ha lesz időd, kedved, érdemes a múltjukat – akár a valós jelenüket – mélyebben körüljárni.

      Kedvelik 1 személy

  26. Azt hallottam, hogy a Freedom szárnyal de nagyon! Van erről valami infotok? Én nem azt tapasztalom, hogy nem működik, barátaim sok pénzt keresnek vele. Nem tudom, bele merjek vágni vagy sem?
    Itt elég sok a rossz kritika, de ők nem ezt mondják, tanácstalan vagyok. Köszi.

    Kedvelés

    1. A barátaid, gondolom, nem most kezdték el hanem 1 éve. Alattuk lehet több 10-100 ember aki tolja őket felfelé. Persze hogy jól keresnek a jutalékból, ami nem azt jelenti hogy a Freedom szárnyal, hanem azt jelenti, hogy még találnak elegendő balekot, aki hajlandó befizetni.
      Az Ebay is kínál saját webshop készítési lehetőséget – és ez ingyen van, nem kell belerakni az elején több száz eurót. https://partnernetwork.ebay.com/

      Kedvelés

      1. Nem webshop lehetőség van már, hanem unit vásárlás, állítólag százával vásárolják az emberek és mindenki jól keres, azok is akik most indulnak. Egyik ismerősöm 2 hét alatt már 390 eurót kapott és senkit nem csatlakoztatott. Valami másról szól, lehet nem egyről beszélünk.

        Kedvelés

      2. Pedig egyről beszéltek, csak a webshop részéről már kiderült, hogy mégsem olyan fényes, mint amilyennek hirdették, ezért most kitalálták ezt. Nekem úgy tűnik, hogy te ezt már eldöntötted, és belépsz, vagy már be is léptél, és igazolni akarod a döntésedet. Ezzel nincs semmi baj, itt senki sem sajnálja a pénzedet azoktól, akik jutalékot kapnak majd érte, de nem kell ahhoz közgazdásznak lenni, hogy lássuk, az a pénz amit most sokan előre befizettek a későbbi vásárlásaik fejébe, abból most van jutalék, de később nem lesz. Márpedig akik feleszmélnek, hogy a befizetett pénzükért drágábban tudnak vásárolni, mint máshol, azok később kis eséllyel fognak előre fizetni ugyanezért, de utólag sem. Ezt a gondolkodás képességével szerényen megáldott emberek részére ügyesen kitalált 3.0-t hívják rövid távú, egyszeri sikernek, ami látványos lehet, de nem tart sokáig. Arra is rá kell majd eszmélni, hogy ez a webshop sehol sincs jegyezve, ebben csak azok a tagok fognak vásárolni, akik nem akarják veszni hagyni az előre befizetett pénzüket. Azért vannak az unit-ok, mert ameddig a beszervezésből van valamennyi jutalék, addig az elhomályosítja az amúgy is szegényes távolbalátás képességét, azonban jutalék addig van, amíg befizetők vannak, a befizetők száma pedig véges. Jogásznak sem kell lenni ahhoz, hogy az ember átverésnek érezze, ha ezt a webshopot a marketingben az AliExpress-hez, Ebay-hoz, Emag-hoz hasonlítsák, és hidd el, hogy a járvány miatt fellendült webkereskedelem sem érinti a Zamniát úgy, mint azokat a webshopokat, amikkel példálóznak. Vegyétek már észre a hasonlóságot ugyanennek a tróger bandának a Onecoin-Bitcoin marketingjével. Vegyétek mér észre, hogy semmi sem változik, a dolgok végkifejlete sem lesz más, mint eddig.

        Kedvelés

      1. Nem, dehogy, a gyémánt megmondta, hogy nem piramisjáték, márpedig akkor nem az, és aki azt állítja az rosszindulatú, irigy, tudatlan, nem ért hozzá, és még sötétség is van a fejében.

        Kedvelés

  27. Nem vagyok benne és még nem is döntöttem, csak érdekesnek találom. De ha ez átverés, ahogy mondjátok, akkor hogyan tud működni 2 éve? Olvastam olyant is, hogy tavaly már vége lesz és mégis itt van, sőt! Köszönöm az információkat, egyelőre kivárok szerintem.

    Kedvelés

    1. Azért átverés, mert nem a freedom fő tevékenysége a lényeg.
      Ha belépsz és befizetsz, akkor a fő dolgok hasznalálatából sosem jön vissza a befizetett pénzed.
      Be kell szervezned sok embert ahhoz, hogy ebből hasznod lehessen.
      Lásd zamnia.

      Márpedig ha egy üzlet csak ebből hozhat hasznot, az lehúzás.

      Kedvelés

    2. Nézd, ha szerinted nem átverés tízmilliós jutalékokkal vakítani az embereket egy olyan webshopban, ahol csak a tagok vásárolnak, mert sehol sem jegyzik; nem átverés az AliExpress-hez, Ebayhoz hasonlítani a Zamniát a marketing bemutatásakor; nem átverés öltönyben béjemwével gazdagságról beszélni, majd hazaenni adott esetben a panelbe; nem átverés, hogy olyan emberek, akik nemrég még nemlétező kriptovalutára gyűjtötték a pénzt, és vették fel a jutalékot az átvert emberektől, ebben az rendszerben azt hirdetik, hogy bennük megbízhatsz, akkor bizony ez a te üzleted, ne hagyd ki! A lószar is finom, tízmilliárd légy nem tévedhet.

      Kedvelik 1 személy

      1. Ő nem, mert már az előzőleg bedőlt üzletekben megszedte magát. A miből is? Ja, a károsultak befizetéseiből… Azért, azon érdemes elgondolkodni, hogy a nagy hangon hirdetett “szuper és forradalmi” üzletek bedőlése után soha nem jut eszébe egyik “diamond”-nak sem, hogy legalább részben kártalanítsa az alatta lévőket. Csak vállat vonnak és azt mondják: “Sajnos ez az üzlet is kidőlt alólunk”. és máris mennek a következőbe, ahol kezdődik minden elölről. Csak azt nem értjük, hogy a sok birka miért követi őket mindig mindenhova? Azt feltételezem reménykednek abban, talán az újban majd feljebb kerülnek a piramisban. Más oka nem lehet…mert azt mindenki tudja, hogy semmi alapja ezeknek az üzleteknek. Tudják, de nem ismerik be, mert akkor el kéne számolni a lelkiismeretükkel.

        Kedvelés

      2. Ácszoli eddig nagyon sok csalásba rángatott be ezreket. Kairos, beonpush, sen, questra, stb..
        Hiába mondtuk neki, hogy csalás az adott dolog, játszotta a sértett ártatlant.
        A bukás után meg mindig azzal védekezett, hogy “kihullott alóla a cég” és nem tehet semmiről.
        Amiben ő benne van az tuti valami átverés.
        Hugaufárpival összekötözve betoncipőben tanítanám meg őket úszni…

        Kedvelés

  28. Romanetti, egyre szórakoztatóbb, ahogy próbálod igazolni a belépési döntésedet. Sokan vagytok így, és ahogy a többi sem, te sem fogod beismerni, hogy átvertek, mert az megalázó lenne. Az előző hozzászólásban csak töredéke szerepel azoknak a cégeknek, ami a példaképed alatt megszűnt. Az meg, hogy ki hol lakik, milyen autóval jár, sosem jelent semmit, mert nem biztos, hogy az abból van amiből te gondolod. Az a titka ezeknek a rendszereknek, hogy vannak olyan emberek, akik inkább képesek dönteni, mint gondolkodni. A gyors döntést könnyen lehet befolyásolni, a gondolkodást nehezebb, ahhoz már kevés ha egy szakács öltönyben, mikrofonnal, hangos zenére beszél. Sok sikert az üzletben, rövidesen heti 80-100 milliós jutalékod lesz a Zamnia webáruház forgalmából. Ha mégsem, akkor se érezd azt, hogy átvertek, az apró siker is siker, ne gondolkozz rajta

    Kedvelés

    1. Laci, örülök ha jól szórakozol, és köszönöm aggódásod, de majd én eldöntöm, hogy mibe teszek pénzt és mibe nem, engedd meg ezt nekem, ok?
      Érdeklődni jöttem ide, de látom ti egész egyszerűen nyomjátok a berögzött dumát, amely legfőképp valamilyen személyes ok miatt fogalmazódott meg bennetek. Szerintem egy ilyen oldalnak objektiven kellene nézni a dolgokat. Nem csodálkozom, hogy a cégeknek jól megy, mégha sok átverés is van, amikor ez az oldal nem szól másról csak gyűlölködésről. Mindenesetre köszönöm a véleményeteket! További sok szép gyűlölködést és személyeskedést kívánok!
      u.i.: Ja igen, Laci: semmiről sem döntöttem, továbbra sem!

      Kedvelés

      1. Ami neked berögzött duma, az valójában tényekre alapuló objektív állásfoglalás.
        Semmiféle személyes ok nincs a háttérban hacsak nem az, hogy itt néhány embernek elege van mar a sok átverésből és megpróbálja az adott üzlet mélyelemzésével megakadályozni, hogy meg több embert átverjenek a csalók.
        Ha szerinted ez rossz dolog, akkor neked problémáid vannak az értékrendekkel.

        Gyűlölködésnek legfeljebb azok látják, akik gyűlölik azt, ha valaki kimondja az igazságot.

        Az a gond a hozzád hasonlókkal, hogy találkoztok valamivel, meghallgattok néhány bullshiarketinget és az alapjan döntötök.
        Mi meg az elejétől fogva képben vagyunk, láttuk a “gyémántok” korábbi tevékenységeit, hallottuk a sok légből kapott ígéretet, a sok beetetést.
        Ezt úgy nevezik, hogy tapasztalat.
        Amik itt le lettek írva, azok mind tények amiket te megpróbálsz annyival lerendezni, hogy az csak valamiféle gyűlölködés…

        Kedvelés

      2. Romanetti, nem hiszem, hogy bármit megtiltottam volna neked. Ha te ezt olvastad ki abból amit írtam, akkor ez is azt igazolja, hogy ott a te helyed! Ákos, Kenderice, tökéletesen megfogalmazta a lényeget, ha ebből nem érted, akkor is ott a helyed! Összességében, ha már bent vagy, jól tetted, hogy beléptél, ott a helyed! Ha még nem vagy bent, mire vársz? Minden nappal milliókat veszítesz! Ott a helyed!

        Kedvelés

      3. Azt gondolom, hogy én teljesen objektívan válaszoltam a kérdéseidre, nem tudom hol láttál tőlem gyűlölködést. Kissé furcsa fogalmaid vannak. Egyik cikkünk sem tartalmaz gyűlölködést. javaslom hogy máskor figyelmesebben olvass.

        Kedvelés

      4. Van, akinek az az ember is gyűlölködő, aki nem fúj egy követ vele…

        Kedvelés

  29. Nos 2018 óta freedomxpress tag vagyok! Az eleje óta benne….. Sokat fejlődünk! Működik valós, itt vagyunk! Lehet fröcsögni ránk, de annál erősebbek leszünk! Addig mi pénzt keresünk, mögötte valós vásárlásokból! További kellemes irígykedést! Vagy titokban már ti is a rendszerben vagytok? 🙂

    Kedvelés

    1. Nem tudom feltűnt-e, de ez nem fröcsögés. Egy elemző cikk és néhány bővítmény olvasható. Hogy irigységből írtuk volna??? Nem akarom felsorolni a Freedom magyar főszervezőit, de ha ilyen főnökeim lennének, akkor nemhogy irigy nem lennék, hanem egyenesen kétségbeesnék és megpróbálnék mielőbb kilépni. Szerintem önnek fogalma sincs róla, hogy miben van benne, mibe rángatták bele annak ellenére hogy – ezek szerint – beleolvasgatott. A blog célja a felvilágosítás, nem pedig az irigykedés. Ha végignézi az itt felbukkant cégeket, ezeknek a kb. 90%-a már nem létezik. A maradék sem lesz sokáig. Tehát igazán nem tudom mire kellene irigynek lenni. Az a feltételezés pedig, hogy talán már mi is a “rendszerben vagyunk” – nos, erre nem találok szavakat. Nem tudom hogy sértésnek vegyem, vagy rossz tréfának. A cégük nem lesz erősebb, mert mitől is lenne. ne felejtse el, hogy már szűkül a piac. Egyre kevesebben fognak beleugrani, kvázi csökkenni kezd a jutalék, majd a végén egyszercsak elfogy. A forgalom pedig a webáruházban a magas árak miatt nem fog elég pénzt termelni. Minden fröcsögés nélkül! Figyeljen és meglátja.

      Kedvelés

      1. Kedves Szilvia, a vezetőitek akarva-akaratlanul, de a végén mindig tudatosan annyi embert vertek már át, mint égen a csillag. Javaslom kicsit visszakeresni, van itt linkelve videó, amin még a Onecoint bizonygatja, amikor annak egyértelmű hiányosságairól már a pénzpiaci hatóság is figyelmeztetést adott ki. Ha megvan, javaslom a videó alatti komment elolvasását is, ahol épp a Freedom gyémánjnak kívánnak saját édesanyjával kellemes pillanatokat az eddigi tevékenysége köszöneteként. Gondolom, nem azért, mert olyan korrekt volt. Amit az irigységgel kapcsolatban tudni kell, hogy valószínűleg bármelyik aktív freedomos, de nem csak freedomos örülne annak, ha közülünk bárki beiratkozna alá, mert valószínűleg a mi telefonjaink tele vannak olyan nevekkel, akik hezitálás nélkül elhinnék, ha azt mondanánk, hogy kövessenek és még anyagilag is megtehetik. Ez viszont azért lehet így, mert sosem vezettünk meg senkit ilyen rendszerekkel, ezért megmaradt a hitelünk. Tényleg őszintén elhiszitek, hogy 10-15 tönkrement rendszer után épp a 16. lesz az, amelyik örökké tart. Ezek a TalkFusion idejében is azt mondták, hogy ez lesz az utolsó rendszer amibe be kell lépned, mert ez örökké fog tartani, túlél mindenkit. Mindig ezt mondják, és mindig van, aki elhiszi. Addig is jó vásárlást a többi webshopnál lényegesen drágább zamniában, hidd csak el, hogy neked az jó, ha drágán vásárolsz, de vedd számításba, hogy akik a piramis alján vannak, akiknek már nem jut jutalékból, azoknak már nem lesz érdekük drágábban vásárolni. Úgy viszont már a piramisban fölöttük lévőknek sem lesz jutalék, így ők kerülnek a piramis aljára… Beszervezni meg már egyre nehezebb, mert fogynak azok, akik a megtakarított euróikat meggondolatlanul befizetők.

        Kedvelés

    2. Kedves Ádám Szilvia!
      Valószínüleg az Admin nem teheti meg, ezért én válaszolok neked!! Lehetne finoman és árnyaltan fogalmazni, de nem érdemlitek meg, hogy finomkodjak, mert hazudtok és mások becsalogatásával, hazugságokkal és nagy passzív jövedelem ígérgetésével csaljátok ki a pénzüket!! Aki minket be akart szervezni, erősítésül hozta egy Emerald!! – Lukács Zsolt felségét – aki világosan és egyértelműen elmondta, ( mert tudta, hogy nekünk a mobilflottás üzletünkből valós, élő, nagy, olyan tízezres adatbázisunk van, ami a hálózatépítéshez, ha behozzuk, nekik is pénzt hozna ) hogy felejtsük el a Zamnia vásárlásokat, felejtsük el a Vodafon flottát, csak a HÁLÓZATÉPÍTÉS!!! Azaz másokat kell behúzni!! Sok sikert és gyomrot nektek hozzá, remélem már a barátokat és a rokonokat is behúztátok a csőbe és mostanára már szóba sem állnak veletek!!

      Kedvelés

      1. Kedves Attila!
        Olvastam a hozzászólását és szeretnék bemutatkozni, én vagyok Lukács Zsolt felesége, Lukács-Béres Adrienn (itt volt a link)
        Nem tudom Önt beazonosítani a keresztneve alapján, de az biztos, hogy soha, senkinek nem mondtam olyanokat, amit Ön a hozzászólásában említett és összefüggésbe hozott velem.
        Mi a férjemmel nem hazugságok és becsalogatások segítségével dolgozunk a Freedomban, ebben biztos lehet (javaslom áttekinteni a fenti linken elérhető weboldalunkat).
        A feljebb megadott linken látható a fotóm, így Ön is be tud engem azonosítani, és biztos vagyok benne, hogy nem tőlem származnak ezek a fals információk.
        Ennek megfelelően kérem, hogy a jövőben tartózkodjon attól, hogy a férjem vagy az én nevem említésével kommentel nem valós információkat bármilyen oldalon, mert az ilyen hozzászólások kimerítik a rágalmazás tettét.
        Bővebb infó erről: https://www.ugyvedipraxis.hu/buntetojog/ragalmazas

        Kedvelés

      2. Tisztelt Adrienn!

        Megkérem, hogy a jövőben tartózkodjon attól, hogy az üzleti weboldala linkjét itt (is) reklámozza. Értem én, hogy szüksége van minél több publicitásra hiszen rohamosan fogy a potenciális vevőjelölt, azonban ne itt próbáljon újabb áldozatokat becsalogatni. Ezért a hozzászólásából a weboldala linkjét eltávolítottam. Köszönöm a megértését.

        Kedvelés

      3. “Mi a férjemmel nem hazugságok és becsalogatások segítségével dolgozunk a Freedomban…”

        Mindenki így dolgozik a Freedomban. Erről szól az egész.
        Mások beszervezése és a befizetéseik után kapott jutalékok az egész lényege mert ha nem szervezel be senkit, nem jön vissza még a befizetett pénzed sem.

        Ez nélkül a freedom életképtelen…

        Kedvelés

  30. Hegedűs Tiborról (Jeunesse) tud valaki valamit? Volt már valamelyik MLM szervezetben? Előre is köszönöm.

    Kedvelés

    1. Én magáról a jeunesse-ről hallottam sokmindent.
      Kamu öregedéslassító szerek (sejtszinten).
      A tulaj Rey házaspár korábban hatástalan motorolaj adalékokkal vert át ezreket.

      Kedvelés

  31. A feleségem mobilflottákkal foglalkozik, vagy 7-8 éve. Egy ügyfele rákérdezett, hogy nem akarja-e kamatoztatni a meglévő adatbázisát, illetve a leendő ügyfeleinek ajánlana-e egy nagyon jó üzleti lehetőséget. Van ugyanis egy nagyon jó lehetőség arra, hogy egy jó Vodafonos flottába tudjon ügyfeleket hozni, tudnának-e erről telefonon a későbbiekben beszélni. Na ……..ezzel kezdődött.
    A telefonnál már ott volt egy kolléganő, aki jobban értett a dolgokhoz, mint később kiderült, a meghívó felsőbb kapcsolata. Jött a klasszikus becsalogató duma és a Freedom Xpress, ami nem MLM……mondták, de akkor a feleségem mondta, hogy ….ácsi……..később beszéljünk, mert ezt a férjemnek is hallani kell. Telefon ismét, köszönés, bemutatkozás és jött a nagy duma, amit kb. másfél percig udvariasan hallgattam, azután megállítottam és mondtam nekeik, nekem mndössze két kérdésem van…….egy……milyen az a Voda csomag, amit itt lehet értékesíteni…….kettő……..ebből mennyi üzletkötői díjat kapunk.
    Akkor jöttek a különböző pénzkivételi lehetőségek, unitok stb., ha a jelentkezők csomagokat vesznek meg és akkor alánk teszik őket be mekkora pénzeket lehet keresni …..és a passzív jövedelem ….blabla.. blabla, stb, a webáruház, a vásárlások, nézzük meg ezt a videót és beszéljünk. Megnéztem, a Voda csomagról sehol egy szó sem, telefon, beszélünk.
    Még egyszer megkérdezem, milyen a Voda csomag és mennyi pénzünk lesz ebből havonta, ami eddig rendszeresen megjött. Hát mondja a kedves felsőbb kapcsolat…..aki már nagyon sikeres, nem gyémánt, de már csillog………bevallom Önnek, nem az eladásben van az üzlet, hanem a meglévő adatbázisban és a leendő ügyfelekben!! Tehát ez egy klasszikus -hálózat építés…..kérdezem. Igen, ebből lesz a valódi jövedelmük, a nagy passzív jövedelem. Nagyon finoman nem küldtem el a bús percsába, csak annyit mondtam, hogy kösz, de nem vagyunk hálózat építők.
    Másnap telefon a feleségemnek…………..ők nagy lehetőséget látnak a feleségem adatbázisában és a jövőbeli melójában, ezért egy nagyon legfelsőbb vezető, az egyik tulaj felesége szeretne vele beszélgetni egy kicsit…………….de azt kérik, hogy a beszélgetésnél, ne legyen ott a férje!!!!
    Na………..ez azt hiszem, mindent elmond ezekről a kocsogokról!!!
    Természetesen, egy rohadt fillért nem fogunk becsomagolni nekik…….csak okulás képpen írtam ezt….
    Üdv!!

    Kedvelés

    1. Hmmm, hát köszönjük, hogy ezt megosztottad. Igazából a legjobb lenne, ha ezt változtatás nélkül felrakhatnám egy cikkbe itt a blogon. Mert az üzeneteket kevesen olvassák, a cikkeket annál többen. Ha hozzájárulsz, kérlek itt jelezd. Köszönöm

      Kedvelés

      1. Természetesen hozzájárulok, de kérek egy kis türelmet, mert azóta folytatódott a történet, továbbra is keresik a feleségemet és holnap, azaz ma délután, állítólag kielégítő konkrét választ fognak adni a kérdéseimre………ami eddig még nem sikerült nekik, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak mondani.
        Jelentkezem!! Folyt. köv. Üdv: Attila

        Kedvelés

      2. Szia! Volt beszélgetés, természetesen bejelentkeztem én is, pedig kifejezetten nem hívtak! A felsőbb kapcsolattal, a szponzorral beszéltünk, aki egyébként egy idősebb nő, az infók szerint régi hálózatépítő és a csapatával együtt hívták meg őt ide. A beszélgetés, jelenlétem miatt……gondolom……. rövid és viszonylag korrekt volt…………. röviden:
        Szóval az a kérdés, hogy a Vodás csomag értékesítése, milyen bevételt jelent nekünk, lesz-e valamiféle havi bevételünk?
        Nem, a csomag csak lehetőség a tagok részére, nincs közvetítői díj.
        De mint mondtam korábban, nem ebben van a rendkívüli kereseti lehetőség, nem akarlak semmire rábeszélni…..de tudod ajánlani ezt a rendkívüli lehetőséget az ügyfeleidnek……..és jött a reklám,…..kis csomaggal, 50 euróval kezdtem, de két hét után már a 3000re váltottam, egyéves munkával, most már rengteget keresek………stb,…stb.
        Köszönjük…viszlát.
        Eddig ez korrekt, ismét elmondta………….csak a behúzás, hálózat építés………….és semmi más!
        Sem vásárlásokból befolyó pénz, sem webáruház…semmi egyéb.
        Jött a második felvonás! amit nem vártam és a pofátlanság csúcsa!!!…………sms attól a nőtől aki minket bemutatott, aki először megkereste a feleségemet! A feleségem velük beszélgetve rendkívül udvarias és úgy néz ki, hogy a számukra még megdolgozható!!
        Az sms szövege mindent elmond:
        Küldtem egy üzenetet messengeren, akkor olvasd el, amikor egyedül vagy.
        Egyszerűen érthetetlen………..hogyan képzeli……….a hátam mögött oltogatja a feleségem és azt gondolja, hogy Ő majd előveszi a dugi 750euróját és a tudtom nélkül befizeti????
        Mindent elmond a gátlástalan, lelkiismeretlen stílusukról!!
        Az üzenet azután, az agymosás netovábbja, pontosan 81 sorban és egy Napoleon Hill nevű úrnak, 75 évvel ezelőtti igéje……..Hogyan Fejleszd Ki A Kitartást? című……………. A4-es papíron bemásolt eszmefuttatásával megspékelve.
        Ha kapok egy kapcsolatot, szívesen elküldöm eredetiben is.
        Üdv: Attila

        Kedvelés

  32. Az már mindennek az alja, hogy képesek lennének házaspárokat egymásnak ugrasztani a remélt jutalékért. Belegondoltak ezek abba, hogy emiatt szétmehetnek kapcsolatok, családok, vagy csak az lebeg a szemük előtt, hogy megkapják érte a szaros részüket. Reméljük egyszer ők is valami hasonló, gátlástalan, agymosott féreg miatt fogják válóperre költeni az itt megszerzett javaikat. Ezt a komplett története érdemes lenne nagyobb nyilvánosság előtt bemutatni, mert ebben tömörítve benne van a freedomxpress és a többi hasonló “páratlan lehetőség” lényege. Akinek már ez sem nyitja fel a szemét, és még ezek után is elhiszi, hogy a méregdrága webáruháznak a piramisjáték legalizálásán kívül bármi jelentősége van a rendszerben, az megérdemli a sorsát. Adózási oldalról hogy néz ki ez a dolog? Gondolom KATA-sok.

    Kedvelés

  33. Fura hogy csak 3-4 ember beszélget. XDddddd én veszek egy csomó jó cuccot a Zamniáról 😀 szerintem király 😀

    Kedvelés

    1. Segíts nekem légyszi, milyen jó cuccokat vettél mostanában, hátha nekem is bejön………….hiába keresgélek máshol::)))

      Kedvelés

    2. A tényeket alaposan feltáró hozzászólásodból arra lehet következtetni, hogy haszonélvezője nem, de tagja és finanszírozója vagy a rendszernek, mégpedig az “önigazolás és önmeggyőzés” szakaszában. Ha nem így lenne, akkor még rosszabb a helyzet, mert aki önként vesz egy csomó jó cuccot drágábban, mint azt bárhol máshol megtehetné, és hajlandó még még többet is várni rá, akkor arra nem azt mondják, hogy okos vagy.

      Kedvelés

  34. Arra én is kíváncsi vagyok, mi az a jó cucc, ami csak ott kapható, vagy olcsóbban mint máshol. Hátha nekem is pont az kell.

    Kedvelés

  35. Azért van a srácnak némi igazsága, mert valóban csak néhány ember beszélget itt………..SAJNOS!! Én is véletlenül találtam erre a blogra, pedig hány ember tehetné össze a két kezét, hogy itt felokosodott és nem bukott egy csomó pénzt, ha ezeket olvasta volna!!
    Nem is értem, hogy miért nem lép fel ellenük …….akár a NAV, mert, hogy nem adózótt a cucc, az tutti!

    Kedvelés

    1. A NAV nem foglakozhatna velük, mivel nem magyar cég.
      Mint a learn-biz, a hirdessonline, stb.
      Nem véletlenül vannak ezek külföldön bejegyezve…

      Kedvelés

    2. Nem lehet elvárni, hogy minden olvasó kommenteljen is. Idejön, elolvassa a cikkeket és megy tovább. A honlap ezzel beteljesítette a küldetését. Az már csak hab a tortán, ha valaki leírja a véleményét pro vagy kontra. A trágár vagy fenyegető kommenteket nem engedjük megjelenni vagy töröljük, de az összes többit engedjük.

      Kedvelés

  36. Mivel mindenről számlát küldenek így adózik a cég. Én a Freedomtól szinte ingyen kaptam egy csomó cuccot a zanguu-nak köszönhetően. Van amiben még drága a Zamnia,kikell válogatni azt amiben a legolcsobb és azt megvenni, de még egy éves sincs az oldal nem tudom mit vártok. Sokan írják azt, hogy a befektetők (itt értem azt a 4 embert) itt senkise fektet be. Én azért csatlakoztam a céghez, mert olyan termékeket amiket amúgy is megveszek, ezentúl olcsobban jutok hozzá. Kiváncsi vagyok arra, hogy ez a sok comment elérhető lesz-e 2 év múlva?

    Kedvelés

    1. Én arra leszek kíváncsi inkább, hogy 2 év múlva hol lesz a webáruháznak csúfolt zamnia.
      Senki sem fektetett be?
      És azok, akik tavaly ilyenkor ezer eurókkal léptek be az amazon-, és ebaygyilkos zamniába, azok nem befektetők?
      Nekik komoly részesedést ígérték a világ internetes kereskedelméből majd 1%-ot kihasító zamniában.
      Persze labdába se rúg a zamnia, amit már az indulása előtt tudni lehetett, ismerve a freedom korábbi stiklijeit…

      Kedvelés

      1. Nem az a kérdés, hogy a Zamnia webáruházból vásárolt termékekről kapsz-e számlát, illetve a Magyarországon bejegyzett webáruház mint forgalmazó fizet-e adót, mert az nyilvánvalóan így történik. A kérdés, hogy a különféle eszközökkel, csúsztatásokkal, a webáruház részesedésének ígéretével beszervezett befizetők pénzének szétosztása után az Angliában bejegyzett cég által kifizetett jutalékok (pl.: a becsalogató előadásokon elhangzó 8 számjegyű havi jövedelem, béjemvéhasználat, utazások, gyémántveretes aranykitűző, stb, mert ugye tudjuk, hogy ezek is adóköteles juttatások) ki, hogyan, mennyit adózik. Persze most a sok kis önjelölt tag, vanabee milliárdos, aki valamilyen szinten haszonélvezője a rendszernek azt gondolja, hogy mi, akik erre válaszra érdeklődéssel várunk, és átlátjuk, hogy a beszervezés és a webáruház miért van szétválasztva, miért nem is kapcsolódik egymáshoz, irigyek vagyunk rájuk, de nem így van. A hálózati beszervezéstől mentes világban is lehet jól, sőt nagyon jól élni úgy is, hogy nem kell átverni senkit, nem kell többnek, okosabbnak, gazdagabbnak látszani, mint ami és még a hazai törvények szerint adót is fizet, pedig köztudottan úgy kevesebb marad.

        Kedvelés

  37. Te Gergő, csak arra lennék kíváncsi, hogy mit jelent az, hogy te “csatlakoztál”?? Szerintem te nem csatlakoztál, hanem betoltál 750 eurót és most orrba-szájba vásárolsz minden szart, hogy megpróbáld magad nullszaldósra kihozni! Azután lesz majd otthon mindenből két-három darab, abból, ami nem is kell! Mi a franc az, ami annyira olcsó a Zombi-ában?? , hogy neked megérte 750ért becsatlakozni?? azután, persze, majd jön még a többi lóvé is, amit be kell tolnod…………..illetve, ha nem is neked, akkor rábeszéled a családodat, meg a barátaid, akik kis idő múlva majd nem fognak veled szóbaállni! Persze, lehet, hogy én vagyok a hülye, mert nem akarok gyémánt és egyéb nagyon nagy csúcsvezető lenni, de amikor villámgyorsan, egyértelműen közölték velem, hogy nem a flotta, ( ha az első hsz.emet olvasod érteni fogod) nem a webárúház a fontos, hanem a HÁZATÉPÍTÉS!! Ezt az egyik nagyfőnök felesége is a szánkba rágta! Akkor most azt meséld el nekem, nagyon okos Gergő, miért éri meg neked a Zombiában vásárolni, amikor van sok magyar webpiac is, nem beszélve a gyenge kis Amazonról, E-Bay-ről, nomeg az AliBabáról nem is beszélve. De, tudod mit, el sem várom tőled, hogy válaszolj, mert nagy valószínűséggel, te is egy behúzós csóka vagy a középmezőnyben, lehet, hogy már vered az barnaszén, vagy talán az antracit szintet is és időnként kapsz egy kis feladatot, hogy írj az ehhez hasonló oldalakra!!

    Kedvelés

  38. Kedves Lukács-Béres Adrienn!
    Nagyon örülünk, hogy végre egy kompetens tag is hozzászólt az eseményekhez, így magas szinten lehet kérdést feltenni. Kérem ossza meg velünk, hogy a Zamnia webáruház, ami úgy tűnik, hogy amazoni magasságokba tör, miért nem szerepel a magyar webshopok listájában? Nem arra gondolok, amelyben a legsikeresebbek szerepelnek (bár ahogy Önök a beszervezésnél hivatkoznak rá, már rég ott kellene lennie), hanem arra, ahol az összes fel van sorolva (https://kuplio.hu/uzletek/webshop)? Persze mondhatják, hogy abban a magasságban, ahol a már Zamnia tart, nem szeretne a kicsik közé keveredni, de figyelmes szemlélő a listán megtalálhat olyan ismerősen csengő neveket is, mint MediaMarkt, Mall, Alza, ExtremeDigital is. Az is érdekelne, hogy egy termék keresésénél miért nem jelenik meg az ár összehasonlító keresőkben? Lehet, hogy én nem értek hozzá, mert nem járok a Freedom által szervezett képzésekre, de amatőrként megfordult már a fejemben, hogy egy olyan rendszer esetében, ami a forgalom során keletkező haszon felosztásából kívánja gazdaggá tenni a befektetőit, nem árt, ha a jövedelem forrását biztosító felületet széles körben ismerté teszi. Persze abban is van igazság, amit még a kezdetekkor hirdettek, hogy a rendkívül alacsony árakat csak úgy lehet biztosítani, ha a reklámra fordított költségeket alacsonyan tartják. Megkérdezném azt is, hogy csak engem emlékeztet a gyémánt vezér aktuális retorikája a OneCoin-os időkre, vagy másnak is feltűnt, hogy akkoriban az volt a hívószó, hogy fektess OneCoin-ba, mert az olyan, mint a Bitcoin, most meg az, hogy fektess Zamniába, mert az olyan, mint az Amazon. Ez korrekt összehasonlítás Ön szerint, esetleg alkalmas lehet megtévesztésre?

    Kedvelés

  39. Töretlen a fejlődés. Hasítunk ezerrel! 😀

    “”FreedomXpress Community
    20 órája ·
    Hello Freedom!!!

    Az óriási sikerű Freedom 3.0-val sok Partnerünknek fizettünk havi 7 számjegyű jutalékokat, míg voltak akik hetente is ekkora bonusszal büszkélkedhettek, sőt volt olyan is aki elérte a 100.000 EUR (!!!) kifizetést egyetlen(!!!) hónap alatt!!!

    Most készen állunk, hogy ezeket az összegeket több tucat partnerünknek is kifizessük!!

    FIGYELJ, mert mi szóltunk!
    Szóltunk hogy augusztussal valami félelmetesen nagy BUMM érkezik, olyan amit eddig nem láttál!

    Maradj fókuszban, kövesd a híreket, mert ami most jön az az igazi BIG BANG!!

    visszaszámlálás elkezdődött … !!!”

    Kedvelés

  40. Nem a Ponzifigyelőnek szántam “fricskának”! 😀 Szerintem lemegy még az év, úgy, hogy havonta lesz egy “nagy bejelentés”. Azután lelép a Lukács-Varga-Béres-Ács -banda. Beszéltem egy taggal, aki szerencsére még időben rájött, hogy mire megy ki az egész. Csak 18 000-et veszített.

    Kedvelik 1 személy

    1. Egyre több ember van hasonló véleményen! Kezdik úgy érezni, hogy itt valóban csak arról szól a játék, hogy sokszor lehúzzák róluk a bőrt. Igérnek, de nem teljesítik, utána újat találnak ki. Ébresztő emberek!!
      Tedd fel magadnak a kérdést: ami miatt igent mondtál, az teljesült? Ha nem, tudod mit kell tenned!

      Kedvelés

  41. Gyerekek!! Augusztus van és valóban van egy nagy-nagy BUMMBUMMBUMM!!!!! mert holnap van a szülinapom!

    Kedvelés

      1. Istenem anyira sajnálom a YouTube os fickót hogy csak na. Enyi IQ kell csak hogy ezekbe az MLM business ekbe “sikeres” legyél 🤦‍♂️.

        Kedvelés

      2. Nagyon lelkesítő videó volt. Alig tudtam visszafogni magam, nehogy alá regisztráljak. Nekem az jutott eszembe, míg néztem, hogy az altatót nem rég vette be.

        Kedvelés

    1. Nem érdemes. Jeff Bezos kötelező tantárgy lehet köreikben, mert ebben a videóban is említésre kerül. Szinte mindegyik blogon olvastam róla kis történelmi bejegyzést. 😀

      Kedvelés

      1. Emberek!!!!! Minden kételyem elszállt………….engem meggyőzött!!! Ez a logikus érvelés….. ez az árnyalt fogalmazás……..és meggyőző előadás, egy sokat tapasztalt és emgért tagtól………..lehengerlő volt!!! Most már én is rágyújtok egy jointra……

        Kedvelik 1 személy

  42. Hamár folyton a 10 miliós törzstőkével dobálóztak…. Sokatmondó adat a tavalyi árbevétele is a zamniát működtető cégnek.

    Igaz csak októberben indultak, de ott volt egy black friday, karácsony, “hatalmas” reklámkampány, stb… “”legolcsóbb árak””, több ezer fős potenciális vásárló, ha csak a tagokból indulunk ki.

    Ez a működéshez is édes kevés, nemhogy a dubai, lasvegas utak, bmw-k finanszírozáshoz. A sokmilliós beígért osztalékokról nem is beszélek…

    Kb ennyit kellett volna tudnia a kisvárosi, 2 alkalmazottas játék-háztartás üzletemnek is az utolsó negyedévbe, hogy ne keljen bezárnom. Pedig még csak nem is kellett 5000 emberrel osztozni az (50%-os) árrés 70%-án.

    Kedvelés

    1. Valóban elgondolkodtató, amit “Elkaplak” írt! A nyilvánosan elérhető adatok szerint a 2019-es évben a nettó árbevétel (amiben benne volt a karácsony, black friday és a hihetetlen nyitási kedvezmények által generált, robbanásszerű forgalom) összesen 20 346 000 Ft volt a Zamnia webáruházat működtető cégben. Gyengébbek és lelkes tagok kedvéért, ez nem nyereség, ez a nettó árbevétel, ebből lejön a termékek beszerzési ára, az üzemeltetés, logisztika, villamos reklám költségei, az adók és annak az 5-9 főnek a bérköltsége, akik a létszámadatban szerepelnek. Na, a maradékból lesz a havi 8 számjegyű jutaléka minden üzletembernek, aki nem hiszi azt, hogy ez az átverés is olyan lesz, mint az eddigiek (nem sorolom fel, mert már többen, többször megtették). Természetesen az előző videóban az egyik fiatal vezető már elmagyarázta, hogy ez nem piramisjáték, de nekem valahogy továbbra sem áll össze. Valamelyik drágakő elmagyarázhatná, és bár velem nehezebb dolga lesz, mint az előző videók főszereplőjével, de ha meggyőz, azonnal belépek egy 13ezer eurós csomaggal.

      Kedvelés

      1. Sajnos nem tudok válaszolni, a freemail visszadobja a leveleket folyamatosan.
        Sürgős lenne a dolog.
        Nincs másik email címed ami nem frremail-es?

        Kedvelés

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑