Újabb piramis a Firstcoin szervezőitől

Úgy tűnik, hogy megvan a Firstcoin alapítóinak új piramisjátéka, név szerint:  JAAG Coin.
http://jaagcoin.org
A fenti oldalon érhető el, jól látszik, ha egy kicsit lejjebb görget az ember, hogy a teljes coinok száma 250Millió és ebből elő van bányászva 160 Millió darab. Milyen érdekes egybeesés, mintha csak a Firstcoin lenne…
Sz. is nagyon nyomul az újabb piramisban, nem szerzett elég pénzt a Kairosból és a Firstcoinból. Ha jobban megnézzük, van ott több más “szimpatikus” hálózatszervező, akiket ideje lenne lekapcsolni. Ezek szerint van még bőr a pofájukon egy újabb átveréshez.

Egyet lehet tenni: mindenhol jelezni az embereknek, hogy kik ezek. Osszátok meg ezt a cikket a Facebookon, a hirdetési csoportokban, stb. Ne engedjük az újabb lehúzást.

Reklámok

Újabb piramis a Firstcoin szervezőitől” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ugy altalaban elmondhato, hogy a ponzi klonok soha nem annyira sikeresek, mint az eredeti ponzi amirol koppantottak. Raadasul most a piac is lent van a melyben es nehezen tud befektetoket (aldozatokat) toborozni. Most mar egyre jobban kezdik megismerni es kiismerni Szekely Bandi bacsi ponzi birodalmat ami miatt a magyarorszagi toborzas nem fog tudni messzire jutni. Talan ha sikerul megnyerni Hugauf Arpad fekete over ponzi mestert akkor sikerul beszervezni nehany szektatagot, de abbol meg nem tudjak megfinonszirozni Bandi bacsi Lambojat.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s