Folytatódik a Firstcoin átverés

Úgy tűnik, hogy a Firstcoin Club vezetősége semmilyen erkölcsi és morális magatartást nem tud felmutatni. Legalábbis a május 9-i webkonferencia erre enged következtetni. Röviden elmondom a lényeget, ami egy 18 perces webkonferencia összegzése:
– a vezetőség (az ex Kairosos Sz. “informatikus szakértővel” kiegészítve) állítólag nagy erőket bevetve dolgozik azon, hogy helyreállítsa a süllyedő Firstcoin hajó egyensúlyát. Valahogyan el szeretnék érni, hogy a béka feneke alá süllyedt Firstcoin árfolyamot feljebb tornásszák. Úgy látszik, hogy egyáltalán nem értik a piac működését, mert azt nem lehet propaganda módszerekkel befolyásolni. Jól mutatja ezt az is, hogy mióta elkezdtek ezzel foglalkozni, tovább zuhant az árfolyam 0,3$-ra. Az árfolyam itt tekinthető meg, érdemes a 6M gombra rányomni, az 6 hónapos grafikont jelent. Azt hiszem elég meggyőzően mutatja egy semmit nem érő coin pusztulását.
– Most kitalálták, hogy mivel sokan támadják a vezetőséget és a Firstcoint, ezért csinálnak egy vadiúj coint, egy vadiúj blockchainnel, vadiúj koncepcióval ERC20-as szabvánnyal és mindennel együtt. A Firstcoinos csomagokat majd át fogják váltani az új pénzre. Hát azt hiszem ez már mindennek a teteje vagy inkább a legalja!!!
– Megtudta a magyar vezetőség, hogy néhányan feljelentést terveznek ellenük. Erre most azt kérik, hogy ne jelentse fel őket senki, mert egyrészt úgysincs olyan szerv aki eljárhatna ellenük, másrészt akkor nekik foglalkozniuk kellene a feljelentés megcáfolásával, védekezéssel, ami újabb erőket vonna el tőlük.
Hát kérem, ez már a pofátlanság teteje!!!!

Az remélem most már a Firsctcoin Club tagokban is megvilágosodott, hogy régóta nincsen szó Firstcoin automaták telepítéséről világszerte, nincs szó tőzsdei bevezetésekről, széles körű elfogadásról. Semmi!!!

A videó itt tekinthető meg, mindenki vonja le a tanulságot!

Reklámok

3 thoughts on “Folytatódik a Firstcoin átverés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s