Meg vannak számlálva a Onecoin napjai

A múlt héten röppent fel a hír, hogy Bulgáriában a rendőrség razziát tartott a Onecoin központjában illetve a hozzá kapcsolódó különféle vállalkozásoknál. 50 embert bevittek kihallgatásra, de őket azután szabadlábra helyezték.

Ezt megelőzően már több országban történtek különböző szintű hatósági eljárások, pl. Vietnamban betiltották az ott hamis engedélyekkel próbálkozó Onecoin csoport működését. Olaszország már korábban kiadta figyelmeztetését, hogy a Onecoin piramisjáték és Németországban is hasonló következtetésre jutottak. A német hatóságok kérésére történt a január 24-i szófiai razzia is. A vállalakozás vezetője – Ruja Ignatova – eltűnt a rendőrség látóköréből, de tudomásom szerint körözést adtak ki ellene.

Kazahsztánban bírósági eljárás folyik egy onecoin értékesítő ellen csalás vádjával, Indiában 23 embert ítéltek el, akik  tagszervezéssel foglalkoztak.

Magyarországon a NAV, a rendőrség és a Piacfelügyelet  is vizsgálja a Onecoin itteni tevékenységét és már kiadtak egy figyelmeztetést, melyet itt olvashatsz.

Meg vannak számlálva a Onecoin napjai” bejegyzéshez 17 hozzászólás

Új írása

  1. Arról miért nem írsz, hogy a nyomozás lezárult és mindent rendben találtak? Csak a negatív hir a hir? 🙂

    Kedvelés

    1. Azért mert a nyomozás nem zárult le. Ruja Ignatova pedig felszívódott. Ne állíts valótlanságokat. A Onecoin továbbra is be van tiltva számos országban. Vajon miért? Javaslom ezen törni a buksidat.

      Kedvelés

      1. Számos ismerősöm van, akik onecoinnal fizetnek, nyaralnak, vásárolnak! Nem is értem miről beszélsz? Bizonyítékod is van, vagy csak találgatsz, anonim admin? Mi a célod? Az oldalad látogatóinak növelése? Vegyél valós tárhelyet és domain nevet, ne rejtőzködj ADMIN! Mitől, kitől félsz?

        Kedvelés

      2. Számos ismerősöd van aki Onecoinnal fizet? Tényleg és hol? Na ne röhögtess 🙂
        Nem kértem a tanácsaidból, maradjunk ennyiben. Én sem mondom meg, hogy mit hogyan csinálj. Amit javasolhatok (aztán vagy megfogadod vagy sem) hogy ne olvasd a blogot ha nem tetszik. Jogod csak ahhoz van, hogy ezt eldöntsd.

        Kedvelik 1 személy

    1. A Firstcoin nevű ponzi coin is felkerült egy ideig a tőzsdére, majd 1 évvel később mindenhonnan kivezették. De addigra a tulajok még jobban meggazdagodtak, mindenki más futhatott a pénze után. A Onecoin ellenben még be sem lett vezetve a tőzsdékre, úgyhogy csak várjuk ki a végét. Ha meg bevezetésre kerül, épeszű ember akkor sem vásárol belőle, mivel nincs blockchain, nincs nyilvános főkönyv, nincs white paper, nincs forráskód és semmilyen kriptopénzre jellemző technikai megoldás mögötte. Tehát a válasz: igen, meg vannak számlálva a napjai. Hogy ez 10 nap lesz vagy 1000, azt nem tudjuk, de hogy a Firstcoinhoz hasonlatos bukás lesz a vége, azt most borítékolom..

      Kedvelés

      1. Itt azt olvasom, hogy van blockchain:

        In addition, it was also proven that OneCoin indeed has a blockchain. Many skeptics from the crypto world have previously speculated that OneCoin has no operating blockchain. However, after a thorough investigation, the prosecutors have found that „The list of blocks is complete. The hash of the succession block…matches the hash of the actual succession block in the data base. […] The time sequence of the blocks is logical, meaning the time stamp of a block having the higher block height follows after the time stamp of each block having the lower block height.”

        The report also clarifies that the IT inspectors have discovered that the number of recorded transactions is accurate. In other words, it turns out that the skeptics have all been wrong – OneCoin runs on blockchain.

        Újból fel kell tenném a kérdést, miért kellene bárkinek hinnie egy ilyen oldalon közzétett információnak, amelyet egy teljesen anonim admin névre hallgató, feltehetően srác tesz közzé? Ki ő, hogy megmondja a tutit? De most tényleg, ez valami vicc? LOL!!

        Kedvelés

      2. A blockchain egyik lényege hogy bárki számára megtekinthető minden tranzakciója. Megkérlek hogy linkeld be nekünk ide a Onecoin nyilvános blockchainjét. Nem nekem kell elhinni, hanem a saját szemednek. Anonim vagy sem, teljesen mindegy. A lényeg a gondolkodáson és a tények összerakásán van és ezt mindenkinek magának kell összerakni. ha gondolod vásárolj Onecoint, egészségedre.

        Kedvelik 1 személy

    1. Nem tudom neked sikerült-e megtalálni, de az FTreporter oldalon sincs Impresszum. Mindenfajta név nélkül írnak cikkeket. Azért nem írt senki erről, mert sehol máshol nem írtak róla a külföldi lapokban sem. Ez persze nem bántja a szemedet. Higgy nekik és vásárolj Onecoint. Hajrá, én drukkolok neked. LOL
      De tudod mit? Hogy ne lehessen engem egyoldalú tájékoztatással megvádolni, írok egy cikket erről a “pozitív” hírről csakhogy lásd, ez a kis névtelen senki megírta ezt is. Aztán lehet tovább fikázni, de inkább javaslom hogy gondolkodj el róla, miért csak a sehol nem jegyzett, név nélkül író FTreporterben jelent meg cikk erről a dologról.

      Kedvelés

    2. A Onecoin szamladrol ki tudod-e venni a penzedet? Hagyjuk azt, hogy egymas kozott belso fizetoeszkoz zart lancban, mert nem erre lennek kivancsi. Mi lett a sok millio Onecoin taggal akinek bent ragadt a sok euroja, dollarja, forintja? Elfelejthetik a penzuket?

      Kedvelés

  2. Tudtommal senki sem veszítette el a pénzét. Autó programról hallottál? DealShaker? Nyaralások? Nem értem miről beszélsz. Mindenki tudta, hogy várni kell. A pénz akkor veszne el ha nem tudnád elkölteni valahol és ha eltűnne a cég de erről szó sincs. Szerintem lesz ebből valami. Az alaptalan vádaskodással foglalkozó szkeptikusok majd nagyot néznek. Figyeld csak meg! LOL

    Kedvelés

    1. Te már nyaraltál belőle vagy vettél bármit? Igen, erre várunk már lassan 2 vagy 3 éve, hogy mikor lesz ebből valami. Pont olyan mint a Skyway, csak azután még nem nyomoznak…

      Kedvelés

      1. Igen, én voltam Horvátországban nyaralni és vettem ipadet. Sőt, voltam szórakozóhelyeken is, ahol kajaltam 100% onecoinert. Skyway? Az is átverés?

        Kedvelés

      2. Mi más lenne mint átverés. Idestova 3 éve ígérgetnek, hogy mikor lesz végre igazi szerződésük és mikor kerülnek majd a tőzsdére (amikoris mindenki azonnal milliomos lesz, aki vásárolt a Photoshoppolt részvényükből). De bemutatókon kívül sehol sem kellettek eddig senkinek.

        Kedvelik 1 személy

      3. Ez a horvatorszagi erv nagyon gyenge labakon all. En is voltam Horvatorszagban es egy arva helyen nem fogadtak el Onecoint. Nyilvan te felkerestel a Onecoin elfogadohelyek kozul valakit aki tortenetesen (meg) elfogad Onecoint, es igy sikerult valahogy erteket varazsolni az amugy ertektelen coinbol. Maradjunk inkabb a realitas talajan es nezzunk egy teljesen atlagos vasarloi igenyt. Szeretnek a barataimmal elmenni egy welness szallodaba a hetvegen Magyarorszagon barhol. Hol tudok fizetni Onecoinnal?

        Kedvelik 1 személy

    2. Nem tudta mindenki, hogy varni kell es hogy mennyit. A jelenlegi helyzet az, hogy a Onecoin nem konvertalhato at forintta. A penzt csak erosen korlatozottan tudod elkolteni. En peldaul Egerben szeretnek pihenni a barataimmal egy welness szallodaban. Onecoinnal nem tudok fizetni. Bitcoinnal kozvetve tudok, mert forintositom elotte.
      A penz akkor tunt el amikor a Onecoin beszuntette a fiat penzert torteno kifizeteseket. Teljesen mindegy, hogy a ceg letezik-e. Aki befizetett a Onecoinba az nem tudja onnan kiszedni a penzet. Ez teny, es nem alaptalan vadaskodas.

      Kedvelés

Hozzászólás

Működteti a WordPress.com. , Anders Noren fejlesztésében.

Fel ↑